315

Анонимен

преди 3 години

Вчера като питах що в неделя има толкова малко омрели, ковьдиотите ми обясняваха, че нищо не разбирам, не са малко омрелите, но една част ще ги добавят във вторнишката сводка. Сега същите ковидьоти му чат, че имаме рекорд...

314

Факт

преди 3 години

За да се изглади седмичната цикличност данните за последните седем дни в България Регистрирани новозаразени 22794, човека средно по 3256 на денПочинали 511, средно по 73 човека на ден.Както и да ги гледаме са прекалено много. При тази пълна липса на адекватни мерки още от началото на епидемията, това не е неочаквано.

313

Факт

преди 3 години

Много малко са починалите от нещо друго и в същото време да са носители на вируса. Като се каже починали с вируса, сякаш са починали от нещо друго, а то в 99% от случиате не е вярно и хората са си починали от вируса.

312

до 301

преди 3 години

И 5 милиона теста да направят за една седмица пак няма да лъсне никаква истина. Първо кой тест ще покаже истината? Антигенен, PCR или антителният?

311

Факт

преди 3 години

Мутрите такъв хаос създадоха покрай този вирус, че хората ги е страх да се изследват, а им е ясно, че са болни.

310

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че без ваксини ще има масова умирачка

309

Анонимен

преди 3 години

Ясно е вече, че в БГ-то ваксините тяма да вървят. Дано не поръчат много, че ние ще ги плащаме.

308

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че вирусът се разпространява доста повече от официалната статистика. Поне половината от заразените изобщо не ходят да се тестват, за да не ги карантинират. Проблемът при този вирус е, че не се знае кой как ще го изкара. Имам вече доста познати и колеги, които го изкараха и го карат в момента, някои от тях доста тежко, двама вече в болница, приети с триста зора, защото никъде нямало места. Ама, ходи, обясни на ***, че вирус има и трябва да спазва мерки.

307

Анонимен

преди 3 години

Добре, че поне вече не казват ОТ коронавирус, беше смешно.С коронавирус е друго, поне не се лъже така безочливо.

306

Анонимен

преди 3 години

Едно нещо се разбра. От мерки полза няма. Ей, на, Италия е затворена от седмици, а и там поставят нови рекорди.

305

разпоредил съм се

преди 3 години

Учениците да учат в училищата, (хората ще *** в болниците, ние ще помагаме, осигурил съм пари!)

304

Анонимен

преди 3 години

По смъртност спрямо населението вече сме номер 1 в Европа. Италия е с 9 пъти повече население - там пропорционално жертвите биха били 1350 ако смъртността е колкото вчерашната в България.

303

Анонимен

преди 3 години

До до 308"Абе ейчо, те там затвориха всичко, затова им намаляват случаите."Точно заради това им намаляват, нещастен *** на командно мислене!

302

до 308

преди 3 години

Абе ейчо, те там затвориха всичко, затова им намаляват случаите.Тук нищо, как я мислиш? С долната глава, ако имаш и не си третополов.Как може да има такива профани, ужассс.

301

Анонимен

преди 3 години

Само промити мозъци вярват, че има вирус Ковид 19. Неграмотните също. Достатъчно е, човек да знае 1-2 важни езика и да прочете официална информация, която опровергава съществуването му. Просто е, всеки може да го направи вместо да се зомбира през медиите.

300

Шорти

преди 3 години

София се напълни със селяни дето вместо да си седят по селата и да си личат нивите, бродят напред назад със старите си коли и разнасят вируси !!!!!!

299

ебахмаму

преди 3 години

Още ли продължава това безумие с училищата?Какво иска толупа, да затвори всичко и после да висне като *** ли?Само предупреждавам, какво ще се случи.

298

Анонимен

преди 3 години

Ама що не напишете и общият брой починали за денонощието (в което, интересно, влизат и бройки от неделя, събота и петък!!), за да си направим точните изводи?!

297

Непопулярно мнение

преди 3 години

Спокойно, случаите намаляват. Смъртните се увеличават, защото това е в отговор на големия пик, който започна преди две-три седмици. Просто има забавяне заради развитието на болестта. И това ще мине. Вълната в цяла Европа отминава, като в Холандия и Белгия вече са на стойностите от преди няколко месеца. Ще имаме спокойна Коледа. НАЙ-ВАЖНОТО: Не ги оставяйте да ви мътят главите. Мислете и разсъждавайте трезво.

296

Анонимен

преди 3 години

Тая пандемия религия ли е?Така ще да е, щом опря до вярване. Ако беше реалност, нямаше да има нужда от вяра, то се вижда.