17

mfkjr

преди 3 години

какво искате от министъра, като е между тикв ата и доктора. Тикв ата прай кот си знай, доктора се нагажда според него, мутафа се скри в дън земя, мангъра ич не го бръснат за слива, народа си щъка по магазините докато има пари, джипкаджията ръси простотии по цял ден, абе толко много падна държавата, че ..

16

Нашето

преди 3 години

МОН да замени СЗО, определяно ще се справи по-добре !

15

бездарници

преди 3 години

Какъв е тоя нонсенс?!

14

6

преди 3 години

Цигу-мигу ! Куцо и сляпо , пенсионери над 75 г.,келнери , бармани ...извадиха някакви мухлясали и пожълтели дипломи и удосоверения за педагогическа квалификация и пр.и влязоха в клас ,за да потвърдят цирка наречен училище и обучение ! Ами , нека същите да отидат да лекуват в ковид отделенията ! Нали могат всичко !Буламач ! Мармалад !

13

Анонимен

преди 3 години

И без това децата в училищата днешно време са адски, ама адски ***, безинтеросавни, а бе загубени от всякъде. Ме ми пука какво решение ще вземат стига само да ги изтрепят всички тия деца смотани!

12

Родител

преди 3 години

Министре,стига писа глупости ,а кога ще изкажеш съболезнования на всички починали учители.Който са родители като нас ДЕЦАТА НИ НЕ СА ВИ ОЧИТНИ ЗАЙЧЕТА.ЗДРАВЕТО Е БЕЗЦЕННО!

11

Анонимен

преди 3 години

"Вълчев дава и различни примери за реорганизация на учебното време: да се даде възможност да хибридно обучение като част от предметите са онлайн в другата смяна или пък се раздават задачи за самоподготовка, ако не могат да се намерят заместващи учители, часовете да се намалят с до 10 минути."...Тук вече Вълчев е не просто в разкрачен стоеж, а в някаква много крива поза от играта туистер.... Само не разбирам наистина ли си мисли, че от това ще стане нещо като нормален образователен процес???

10

!@!

преди 3 години

Тъпо.Схеми от които ползата е повече от съмнителна. Както и да ги размятате децата, те ще се събират в училище, предават зарази и разнасят.Ще дойде тоталното затваряне, подозирам че е неизбежно, но след като спрат да приемат в болниците защото системата е рухнала.Дано не съм прав.Когато упорито отричаш бруталната действителност, слушаш и козируваш на пожарникар който еднолично управлява държавата, вместо да предотвратяваш бедствия, ще се бориш с последствията.

9

Ако

преди 3 години

Има болни учители и ученици, изхвърляте графика. На училище отива само министъра.

8

Анонимен

преди 3 години

Целта е да се изтрепят и малкото останали пенсионери и учители. Ето така и спуканата каца НОИ няма да замирише. За младите ще се овакантят нови работни позиции и така.

7

ганьо

преди 3 години

Тия съсвесм си изгубиха ума.

6

Анонимен

преди 3 години

А бре затваряйте ги тея развъдници бре, голяма работа, че няма да учат до нова година!Целият бум почна след 25 септемри точнот от там!Изпозаразиха родители, те от своя страна колеги и болниците изпищеха!

5

kuku

преди 3 години

МайкоуууууА за що не пуснат някои класове, /при които това е възможно/ във ваканция, за сметка на лятната ваканция. и без това родителите се чудят как да се оправят лятото. вместо тия *** графици...

4

Анонимен

преди 3 години

В село Равнец забраниха училищата и Коледа!

3

Анонимен

преди 3 години

Бойко, Бойкоо... Можеше и 4-ти мандат да изкараш... Ама късно вече... Карай... Щом така си решил...

2

родител

преди 3 години

Сериозно? А защо в нашето училище, детето ми в 5-ти клас вече трета седмица кара дистанционно и заповедтта за такова е до края на месеца? Реално, ще изкарат цял месец дистанционно, а уж не трябвало?Май всичко е само на думи, реално не е така. Учи се масово дистанционно и то без ограничения.

1

Иван

преди 3 години

И каква е цялата идея на тази лудост ?? Или затваряйте или всички на място - така никой нищо не печели, освен повече болни учители и ученици