287

Македония

преди 3 години

Винаги ще бъде най-голямата грешка на Българския народ. Два милиона българи с промити мозъци мразещи истинската си родина и живеещи на територия която в близкото бъдеще ще бъде превзета от албанци. Вижте само Скопие на какво прилича... цирк Балкански :D на всяка крачка гледаш огромни статуи на български царе обявени за "македонци".

286

Анонимен

преди 3 години

В европейския съюз е така ще трябва да изпълнявате постоянно каквото ви се каже

285

задължително

преди 3 години

До Сата НАТОХапчетата!Не пропускай!

284

Deutschland

преди 3 години

Научихте ли най големия майтап ?Немска фондация спонсорирана от приятеля на Заев Сорос младши ще му връчва награда .Нещо като награда за мир че подписал договор с България за приятелство....Който обаче не спазва.хахахаСтава вече напълно ясно кой стои зад кампанията за очерняне на България от издания като Deutsche Welle и Австрийците Knaus и Biber които са на хранилка при сорос.

283

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ

преди 3 години

Български политик да покаже че има то..пки!!! И то жена!!!

282

Анонимен

преди 3 години

Ветото е правилното решение, няма друг вариант при сегашното им поведене. Щели да ни намразят, ***... им, те и без вето ни мразят.

281

Сата НАТО

преди 3 години

Не се заблуждавайте! Омлазата е на обществено ниво.И обикновения македонец ни мрази.Неправилно приемате,че омразата е на правителствено ниво.------- При тая политика и отношение, на тяхно място аз нямаше да ви мразя, а само щях да ви заплюя и да не ви погледна повече.

280

вая

преди 3 години

Какво имат предвид ли - нищо разумно! Когато мозъкът ти обвит в паяжината на омразата, нищо разумно и рационално не може да роди. Разбрах, че германските медии изобилстват от статии против България, възможно е Скопие да е включило и на такъв ход своята кампания. Тук МОЛЯ бълг. правителство за нищо на света да не отстъпва, иначе ще претендират и затова, за което още не са се сетили! Госпожо Захариева, г-н Каракачанов, имате възможност да останете завинаги в българската история!

279

до 302

преди 3 години

Пита кашкавал не е малко, но не е вярно! Точно това, че от Македония идвали тогава да си напазаруват в Петрич и Сандански евтин български кашкавал бе аргумент на Тодор Живков в началото на 80-те да вдигне цените на хранителните продукти! Сигурно има предвид някои там при тях.

278

Анонимен

преди 3 години

До Da, za MakdeonijaРазкарай се бе,шмиргел!

277

Анонимен

преди 3 години

Македонците знаят поговорката: "Събин да те е.е и българин да те бие, най-много боли"!

276

Ивета

преди 3 години

Мразят ни много, и те не знаят защо. Миналата година бх в Скопие в командировка за 3 дни, в хотела дори камериерките се правеха че не разбират какво ги питам. Говорех на английски през цялото време, те и това не разбират, абе смях. Качих се в такси да стигна до фирмата и такс.шоф. вика че българките за една пита кашкавал се продавали по време на соца, пълен ***. Казвам му че аз тогава даже не съм била родена, нагли и прости хора са това. Повече в тоя атракционен парк Скопие няма да стъпя,

275

1мъж-1дума

преди 3 години

Сърбоманчетата трябва да знаят че като подпишеш договор трябва да го спазваш а не да се извъртиш като ***

274

Анонимен

преди 3 години

Нито крачка назад ! Зад нас стои България ,отстъпим ли ще ни се качат на главата !

273

Анонимен

преди 3 години

До Da, za MakedonijaРазкарай се бе,***!

272

Анонимен

преди 3 години

Такава омраза каквото има към нас от МАКЕДОНИЯ АЗ , ЛИЧНО СЪМ ИЗПИТВАЛ САМО ОТ ТЪЩАТА !

271

джендараст

преди 3 години

До СтранджатаЖелю не беше наивник,него Луканов го избра,наивници бяхме ние,че се вързахме на ДС-номерата им та повярвахме на сдс-то!

270

Тъжната реалност

преди 3 години

е, че някогашните ни сънародници от Вардарско са днешните ни най-върли врагове. Бил съм във всички балкански столици и никъде не съм се чувстал неуютно освен в бутафорното Скопие.

269

тодор

преди 3 години

Ако наистина кажете НЕ поколенията, а ние сега ще Ви бъдем БЛАГОДАРНИ.

268

Предположение

преди 3 години

Дадем ли им подкрепа, ще ни сметнат за абсолютни балъци и ще ни се подиграват още по-яростно. Ще организират масово горене на български паспорти, ще предявят и териториални претенции, ще ни искат целия Благоевградски окръг, ще искат партия на "македонско малцинство" да влезе в парламента и управата на общините, например. Нищо добро от тези хора не ни чака. Само ВЕТО и нищо друго.