26

qmsi lainata

преди 3 години

В интернет има доста информация за това, как да се въоръжим с подръчни средства.Ако искате гражданска война, давайте да почваме.

25

Анонимен

преди 3 години

Заразата Корона вирус 19 не се спира с мерки дискриминация на работещия Българин.Пенсионерите са изнервени стари хора и трябва спокойно служители на социалната ни система, която я няма, да им обеснят кога да ходят в магазините.

24

Кое е по-здраво?

преди 3 години

Кое е по-здраво?- Стъкло на минцифайски автомобил, а.к.а. патрулкаили- Винена бутилка, пълна с бензин и машинно маслоЯ кажете минцифайки?

23

Може ли?

преди 3 години

Има едни калашници... сгъваеми. Може ли да си ги нося в зимното яке? :)

22

Анонимен

преди 3 години

Айде да гласуваме кого ще изпапкаме утре. Стига тарикатщини - никой не може да задължи учителите да влизат в час при тези условия.

21

Анонимен

преди 3 години

В ерата на интернет може да се пусне допитване до всички по егн с въпрос за мерките. Нали това е демокрацията. Сигурен съм че против каквито и да било задължителни мерки ще са над 80%.

20

Разбрано!

преди 3 години

Започваме да обръщаме патрулки и да палим полицаи. Утре съм на едно стрелбище - ще тренирам стрелба с автоматично оръжие. Подготвам се.

19

Млад Гласоподавател

преди 3 години

Ако борисоФ ми покаже ЕДИН камък или тухла, която е преместил с двете си ръце, аз ше гласувам за него с две ръце.

18

Анонимен

преди 3 години

Това са абсолютно манипулативни данни! Огромната част от софиянци са против абсурдните зелени коридори!

17

Анонимен

преди 3 години

TъпоПлеме и това е от памти века.Леки мерки се тълкуват от офцете, като липса на реална опасност и затова никой не ги спазва... То е елементарно да се досети човек, че точно затова има много заразени и мъртви в последствие...За това са виновни най-много управляващите и едва тогава и'ндианците.

16

ISTINATA THE TRUTH

преди 3 години

бОрисов Цял живот е бил "шеф" на разни калитковци и калинки.Той никога няма да бъде Мой шеф.Още повече!Той никога няма да бъде "шеф" на цялата държава.Бел. ред. Говоря по-опростено, за да може да разбере, ако чете уважаемия господин шеф-пикльо, дето сигурно не може да си избърше и гЪ3а като хората, щото е свикнал все някой да му върши работата...ЩЕ БЪДА ДИРЕКТЕН! БОРИСОВ НЕ Е ПРЕМЕСТИЛ ЕДНА ТУХЛА ПРЕЗ ЖАЛКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ, НАРЕЧЕНО ЖИВОТ.Искам да го знаете. Искам да си го набиете.

15

Анонимен

преди 3 години

Резулатите от тези поръчкови анкети са предварително предизвестени. Да вземат вместо това да направят местен референдум ако имат куража да се сблъскат с истинското мнение на хората.

14

Анонимен

преди 3 години

То така излиза, че цял ден имат зелен коридор. Но активните хора, тези с деца, с професии, работещи на смени биват ограничавани. Зелен коридор трябва да има за младите!

13

Анонимен

преди 3 години

Софиянци са малцинство в София пълно е с диви селяни от най лоша порода и селска регистрация на ЛК.

12

Анонимен

преди 3 години

И каква по-точно е логиката на тези коридори, след като след зеленото няма червено за пенсионерите???

11

Да отидат

преди 3 години

В училище тези, които са за присъствено и присъстват колкото искат в развъдника на вируси, с деца без маски, по цял ден.

10

Анонимен

преди 3 години

Убеден съм че ако общината поръча нова анкета, в която се пита дали одобрявате 10% от градския бюджет да отива в личната банкова сметка на Фандъкова, крайният резултат пак ще е в подкрепа на предложението ахахахха

9

Утре

преди 3 години

Ердо като дойде с танковете, младите ли ще трябва да се бием? Аз вече нямам какво да губя в България, щом и лекарства не мога да купя.

8

Анонимен

преди 3 години

Ден след ден хората си умират, но явно на власт имащите им е по изгодно така. Само Тъ..пи мерки, да казват че има такива. Вече има достатъчно информация за вируса и как се разпространява , явно младите хора до 20 год. са супер разпространители. Вземете 1000 деца от училищата и ги и следвайте, да видим дали поне 30% не са вирусоносители. Стига сте морили народа.

7

Анонимен

преди 3 години

Нима очаквате анкета поръчана от общината, в която въображаемите участници да са гласували против мерките й ахаххаха