94

Програмист

преди 3 години

А какво стана с добрата стара практика за бой в мазето на районното?

93

недоносче

преди 3 години

Цяло лято това можаха да измислят и то с хиляди недостатъци.

92

превенция

преди 3 години

Бре! Дойде ли време да видим истинското лице, човешкото в полицая? Сетихте се за превенция, предпазване и защита . Каква беше тази мания за мачкане, репресия и т.н . Само гаргите плашехте, ама нейсе. Доживяхме. Браво!

91

Анонимен

преди 3 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ГРЕШКАТА СИ И ДА СЕ ИЗВИНИ НА ХОРАТА

90

Анонимен

преди 3 години

До АнонКой ти каза, че маските са бизмислени, Мангърата ли слушаш?

89

dani

преди 3 години

До Аноним тоя министър или е много *** или е *** .едно е да определииш време за пенсионери да пазаруват а друго е да има за тях забрана кога да не пазаруват а такава няма? има само определен час в който ...само те да паазаруват .без да влизат в тоя час по млади. да не иммм пречаат явно. смеешко.

88

Анонимен

преди 3 години

И накрая от Бойко още един час и ще има "Целувай ръка".

87

Анонимен

преди 3 години

За пенсионерите - 2 часа на ден да си пазаруватРесторанти и други заведения също ги "ограничиха" горките - могат да работят само от 6 до 23:30Толкова са прозрачни Бойко и останалите тикви около него....

86

Анонимен

преди 3 години

Това предпазна мярка за тях ли е или концентрациенан лагер? Ако е прадпазна мярка, да ходят в опазеното за тях време, Ако не искат да се пазят си е тяхна отговорност. Какво им пречи на другите? Че старите ще заразят младите купуващи, които го карат безсимптомно?

85

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикЕ, това е различно от 08 до 10ч, което на някои им се свиди.

84

Да ги

преди 3 години

Затворят над 65 по домовете като в Гърция и излизане само веднъж на ден не повече от 2 часа. Поне тези дето работим да можем да го правим, че да им изкарваме пенсиите. Неблагодарници.

83

Анон

преди 3 години

Ограничаване на болен е карантина. Ограничаване на здрав е диктатура. За вирус със около 0.3% смъртност (данни от cdc и who). Същите казват че и маските са безсмислени, ако са тези които са най-обикновените. Това е за нечетящите п ростаци тука. Всъщност те на това разчитат. Затова тая фалшива измислена пандемийка мина. Честита ви безработица и тотален контрол. Нереални *** или има в тая държава.

82

Анонимен

преди 3 години

Нужно ли е да слагат най-п рос тия за МВР шеф?

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83То голяма работа си направил....Глоби ви казаха, че няма да има и пак недоволни, пак подсмърчат, нямате угодия.

80

Анонимен

преди 3 години

За мен това е пълна простотия! Трябва да ги пускат всеки да си пазари когато си иска, НО никакъв компромис с носенето на маските и спазването на дистанция в магазините!А не сенилен дъртак да го гледаш как води празен разговор с касиерките зад щанда, отишъл там само за да си търси компания за лаф-моабет, а не за да купува. Такива ако трябва за яката и навън!

79

пияница мистик

преди 3 години

До 80Абе ти сериозно ли мислиш, че нашите имат толкова акъл, че те първи да го измислят този зелен коридор? Само че както винаги са взели идеята и са я осакатили. В Турция има същата мярка, само че хората над 65 години могат да пазаруват само в рамките от 10:00 до 16:00 часа, като по това време и всички останали хора могат да си пазаруват

78

Анонимен

преди 3 години

То бива недомислена заповед, ама чак пък толкова....Вчера една старица ме моли да й купя сирене от магазина следобед, че не я пускали. Съжалих я естествено, знам че някои продавачи също проявяват човещина, но ушевите не им пука - че и цивилни ченгета сноват :(Що не се разходят малко из махалите да видят какви сватби, годежи, рожденни дни се празнуват? Купонът е на макс, пълно е с клипове в Youtube, няма дистанция, няма маски. Ама май ги е шубе нещо "героите от първа линия"

77

Анонимен

преди 3 години

Ревете от мерките, ама като се тръшнете после болни ще искате да ви лекуват, нали?За такива ревльовци - чайче, рахат колум и лафчетата на Мангърата по кабеларките, друго - не!

76

пияница мистик

преди 3 години

На пенсиите дето по цял ден щъкат с разни колички нагоре-надолу никаква аванта. Глоби до дупка. Ако каже, че няма пари да му се удържа от пенсията. И без това са абсолютно безполезни и за нищо не стават. Ако му кажеш: на ти пари, купи ми това и това ти казва, че е стар и не може да вдига тежко. Моите 2 дърти съседки постоянно ме карат да им купувам лекарства, кафе и разни неща, добре поне че поркат яко и стават за компания :))))

75

Анонимен

преди 3 години

Това не е "зелен коридор" а рестрикция за голяма част от населението и ограничаване на човешките права. Само българска глава е способна да "измисли" подобна простотия. Лицето Борисов сега противопоставя млади срещу стари за да отклони вниманието на обществото от себе си