308

до 311 от славянин

преди 3 години

Не е точно така, всяко животно когато е сериозно болно инстнктивно спира да яде и то защото храносмилането и храноасимилирането е най-енергоемкият процес в тялото и когато си сериозно болен жизнената енергия с която то разполага се мобилизира за лечебни цели, а не за храносмилателни и храноасимилационни, та набиването на силна храна, когато нямаш апетит, което е естествена реакция на организма е голяма глупост също както и насилственото смъкване на температурата, когато имаш висока!

307

до 316

преди 3 години

Ами това е лекарска грешка, не са виновни антибиотиците. Прави се антибиограма, вижда се кой антибиотик действа, вижда се ти да нямаш проблем, на който да ти навреди и се прилага.Ама докторчетата подхождат емпирично, проба грешка, дори и тогава, когато знаят, че са нужни антибиотици.

306

Мангъропитек

преди 3 години

До БАЙ СЕЛОЩом си душиш пръднята, значи нямаш Ковид-19.

305

Анонимен

преди 3 години

Преди 12 г. бях принуден от докторите за 8 месеца да пия 6 антибиотика. Смляха ми черния дроб. Особена полза нямаше. Трябваха ми 7 -8 години за да се възстановя.Антибиотиците не са витаминчета! Само в краен случай!

304

БАЙ СЕЛО

преди 3 години

Здравейте. Боли ме корема,подут е като гръмнал Airbag на ТИР . Отделям много газове и много миризливи...Възможно ли е това да са симптоми на Covid или просто съм прекалил снощи с боба със зеле и свински кокали?

303

Анонимен

преди 3 години

До Хм!1846 г. Игнац Земелвайс открива принципите на асептиката и антисептиката, Магърата ги отрече с лека ръка.Бе тоя и за конски доктор не става бе.

302

славянин

преди 3 години

Съгласен съм обаче с едно нещо - един катастрофално запуснат и интоксикиран от всякакви отрови организъм от хроничен застоял скарабираджийско-тютюнджийски живот си е наистина голяма лотария да го лекуваш - каквото и да му дадеш може да се гътне от него!

301

Анонимен

преди 3 години

До :-)Тоя до сега беше на тихия фронт, сега го чака забръщане в реалния свят.Дано и догодина по това време е пак така позитивен и сладкодумен.

300

V

преди 3 години

Добре де.Всичко е биохимия.Онова момче което докторите са убили не стига че са го третирали с 4 вида антибиотик,всеки от който убива милиони наши клетки и отслабва имунитета ами и не са му позволили да взема витамини и протеини. Накарали са го да яде само супа.Не е нужно да си лекар за да разбереш че са го убили чисто биохимически.В супата се съдържа само вода и въглехидрати.Топлинната обработка разрушава витамините ,а супата не е богата на протеини.Мафията герб и техните,,доктори,,са го убили

299

Анонимен

преди 3 години

"Тоя ходи без маска, лекува болни и още не се е разболял,"Досега не е бил в Ковид отделение. Само плямпа отстрани. И сега не е ясно колко е на първа линия като шеф. Но все пак може да отборяваме - една-две седмици да се зарази без предпазното облекло, една седмица до проявата на симптомите, една седмица до влошаване, една седмица борба с болестта. Преди Коледа може да бере душа и дано прескочи трапа, ако не помъдрял, то поне малко по-смирен пред жертвата на лекарите със скафандрите.

298

до 305 от славянин

преди 3 години

''Една съседка така пази дъщеря си от антибиотиците дето били вредни и като си замина дъщеря й от пневмония най-накрая разбра защо се взимат антибиотици. Говоря за една от типичните патици дето гледат ТВ Алфа, слушат Мангъров и подобни.''Аз ако трябва да ти описвам колко мои приятели и познати си заминаха скоропостижно от този свят понеже вярваха религиозно в докторите и фармахимията ще ми трябва цялата идваща нощ!

297

Анонимен

преди 3 години

До Хм!Бе тя и селската врачка ще те прегледа без маска и очила, ама дали искаш да се лекуваш при нея?А вече се разбра, че всички имаме медицинска диплома да изпишем "чай и аспирин".

296

:-)

преди 3 години

Тоя ходи без маска, лекува болни и още не се е разболял, докато ония със скафандрите, запотените очила и скъпите маски се изпонатръшкаха като тюлени, а пациентите им умират като мухи.Изводът - тоя поне знае какво прави

295

Анонимен

преди 3 години

За това е прав - вирус не се лекува с антибиотици. Антибиотиците са за бактерии. Много хора си отидоха заради антибиотично лечение. Не пийте антибиотици срещу вируси, защото антибиотиците помагат на вируса.

294

Анонимен

преди 3 години

Една съседка така пази дъщеря си от антибиотиците дето били вредни и като си замина дъщеря й от пневмония най-накрая разбра защо се взимат антибиотици. Говоря за една от типичните патици дето гледат ТВ Алфа, слушат Мангъров и подобни.

293

Анонимен

преди 3 години

До Абе...Прав ти път....Аз ако се раболея ще бягам много далече от човек, който уж е "инфекционист", но не разбира прилагането на елементарните предпазни мерки.Защото всички гледат какво правят шефовете и повтарят. Не е само до хигиена, а и до управление на тълпите.

292

Хм!

преди 3 години

Истински лекар, който ще ме прегледа без да се гнуси от мен, да ме гледа през запотени стъкла или да се напрягам да го чувам през три ката маски и шлем.

291

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОт тези 7 човека - любимият ми случай - семейство около 50-те, жената го искарва с чай и хапчета за температура, а мъжът в момента е в болница с двустранна бронхо пневмония и на антибиотици.Спрете да слушате тоя от статията и ходете при истински лекари.

290

Сократис

преди 3 години

"Доц.Мангъров отново:" Заглавието е с цел подклаждане на негативни настроения и съответно такива коментари.Разбира се, че вирус не се унищожава с антибиотик и това го знаят всички лекари без изключение, дори и голяма част от населението.Тук няма и не може да има спор, следователно се заигравате с най-лесно манипулеруемата част от аудиторията-младите полуобразовани и вярващи на всичко, което се чете в интернет.

289

Абе...

преди 3 години

Ако случайно се наложи да ме лекуват от ковид в болница, бих искал да съм при Мангъров.