312

Плиний Стари

преди 3 години

Давам пари на Хелпкарма,те пък ги препращат към Кредисимо и в един момент,аз отивам да си ги взема от Кредисимо, но с лихва! Евала, ашколсун,аферим, машалла! Навярно е имало и такива случаи.

311

Анонимен

преди 3 години

До ПижоТази фондация смърди, не само заради заплатите.Ами не и давай дарения бе, кой те кара насила да даваш дарения!

310

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея е световна икономическа и военна сила с която дори и САЩ се съобразяват, а България е страна от третия свят, първа по смъртност в света и всеки я подритва с презрение.

309

Пижо

преди 3 години

Тази фондация смърди, не само заради заплатите. Стана ясно, че се изливат пари не по предназначение - в единия случай за екскурзии на цяло семейство, в другия - за дете, което се лекува безплатно в ИСУЛ. И бог знае още колко.Второ, говорим за 21 млн.лв. Очевидно такава сума не може да бъде събрана от мизерстващите българи. Явно фирми са наливали (прали) пари оттам. Дали мафията е рекетирала фирмите или са принудили държавни фирми? Колко държавни и общински фирми са наляли пари в тази фондация?

308

Анонимен

преди 3 години

Тия двамата от гепи-карма изглеждат като изпечени мошеници на снимките

307

Читател

преди 3 години

Ясно е , че "другарите" са се коркали с даренията на добри хора и са си раздавали заплати и бонуси като във футбола ! Някой може ли да каже как един ритнитопковец може да взема 800 000 лв на ден ??? И тези "другари" са се докоснали до този "стандарт". Абе, има ли за крадене , нив сме първи ! А иначе , най-бедните в Европа ! Е, как да дариш ???

306

Анонимен

преди 3 години

За Швейцария 4000 евро наистина не са много. Но в БГ за тия кинти можеш да наемеш отличен специалист.

305

Здрасти

преди 3 години

Пари навреме и морето до колене! Горе -долу така са я карали.

304

Анонимен

преди 3 години

Аз го знам къде живеят. За 100 лева ще ви кажа!

303

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен".Алоо,моят брат работи като програмист в Щвейцария за 4000 евро."Лол ... трябва да е стажант или нещо ... 4000 евро са ссмешна работа.

302

Анонимен

преди 3 години

Само фактите:-примера който дадоха - 1500 Евро за видео ЕЕГ, 1500 Евро не знам си какъв преглед при доц. Димова-дори и да приемем, че родителите на това дете са плащали, а те не са, защото такива случаи минават по каса, всеки може да провери колко струват тези прегледи - ок. 10 пъти по-малко-всеки може да провери средните програмистки заплати в България и да ги сравни с обявените - ок. 10пъти по-малко-ако ти бяха казали за какво ще те питат, щеше ли да идеш на интервю, *** нещастен ?

301

Баце

преди 3 години

дадохте ли на оня сюнгер Славчо 80 хилкио бонуси, че и заем за Хапартамент. То ясно ,че охлюва е само изпозлван и сега ше опере пешкира. Ами докторите, дето не знаят, че са ви партньори. САа професора бра'чед требва да ги спича посред нощ. ***...

300

Анонимен

преди 3 години

Tези пък и нагли да отговарят...

299

Теа

преди 3 години

"млади,умни и красиви",хем наакани,хем нахакани, и май няма кой да им смени памперса,че нещо много се размириса тяхната работа?!?Ами да си поръчат и те,не едно шкафче с няколко чекмеджета,а няколко шкафчета,с по-няколко чекмеджета,където да си кътат пачки и кюлчета?!?Ама той поне си мълчи,а те веднага тръгнаха да се обясняват,оправдават,извиняват и спасяват?!?У наше село има една такава приказка,че докато не пръднеш,няма като как да се размирише,а то нем пръднало,нем размирисало,че и голямо?!?!?

298

Анонимен

преди 3 години

Кой крив и кой прав, вече няма значение. Хелпкарма приключи курса.Нека сега онзи програмист да ходи да работи в чужбина,за по-голяма заплата от 40 000 евро на месец.Алоо,моят брат работи като програмист в Щвейцария за 4000 евро.В Щвейцария! А другия да си върти Кредисимото и да не се занимава с благотворителност.Как може да има събрани 5 милиона в сметките им и да не се пренасочват веднага към болни хора?! Нали затова са били изпратени! Или е имало "пари навреме"?

297

Анонимен

преди 3 години

Защо финда за лечение на деца е излекувал по-малко деца от хората от тази платформа? Отговор от някой от властимащите някоя медия ще се опита ли да получи или се търси под вола теле? Айде както с COVID кризата да си поиграят медиите с цифрите, кой колко е излекувал с кампаниите....Проста статистика....ама никой не прави такъв разрез на данните. ЗАЩО?

296

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си това да се случи в Китай какво ще стане с тези и измамната им фондация ?

295

Анонимен

преди 3 години

Аре сега да видм по тази публикация ще се задейства ли прокуратурата!!!!! За оронване престижа на юридическо лица с цел облага на друго лице или група лица!!!!Ако всичко казано тук е вярно, а то следва да се провери, значи има следи за всички движения на финансови средства и съобразността на заплащането. Защо тенденциозно е представена информацията за HelpKarma???? Това е големият въпрос.

294

Анонимен

преди 3 години

Сега не разбирам. Ако е казано, че взимат 5% и 95% отиват за даренията, и е вярно, какъв е проблемът?Вероятността да си *** е огромна, но все пак ще ти го напиша: проблемът не е в процента, а че сметките им не излизат. Освен това не се знае какво е станало с парите от акциите, за които всъщност е платила държавата. И за капак, те са написали 0%, а всъщност взимат 5%.

293

Ха-ха

преди 3 години

100 % процента, че на Цънцарова са и платили да ви "прасне", ама и 100 %, че не ви е чиста работата