216

Анонимен

преди 3 години

И Ванга и Дънов казват, специален народ сме, усещаме когато ни баламосват. Случаят с пандемията го доказва.

215

Горд Човек от 37-тте

преди 3 години

Мисля ,че НОРМАЛНИТЕ хора са повече от 37 % , но и този процент е доста добър, съдейки от наличието на изтрещели ковид-сектанти в метрото и АДският транспорт

214

Искам и имунитет

преди 3 години

По-рано в четвъртък вечерта Борисов имаше друго включване от дома си, в което настоява за решение на ниво ЕС, което дава имунитет от прокурорско разследване при покупката на ваксини за коронавирус. Той направи Фейсбук обръщение към българите преди заседанието на Европейския съвет.Борисов посочва, че има "много лош опит" с някогашния министър на здравеопазването Петър Москов. По негово време у нас бяха внесени ваксини от Турция, но след това Москов бе обвинен от прокуратурата и все още е подсъди

213

само му вижте,

преди 3 години

мутричката на тоя.прическата, очичките, джукичките.слушали сте го и как говори.народния съд иде!

212

Анонимен

преди 3 години

До 203: Не само не дават гранции,че няма да има странични ефекти и увреждания,но доколкото ми е известно,започва налагането на закони за неприкосновеността на фармацевтичните фирми производители на ваксини,в случай на нежелани странични ефекти и увреждания!Така,че,дупе да е яко на наивниците,които решат да се ваксинират,в случай на нежелани ефекти!!!А ЩОМ ОТСЕГА СИ ВРЪЗВАТ ГАЩИТЕ,ЗНАЧИ СЕ ЗНАЕ ОТ ГОСПОДАРИТЕ,КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ!!!И всичко това,ако не се пробутват ментета или залеж

211

Кире

преди 3 години

аз не вервам в констипации

210

Хемус

преди 3 години

По-добре хероин да си инжектирам,отколкото живачно-оловните отрови

209

Анонимен

преди 3 години

Ей чипурковци, който си сложи ваксина на biontech - гейската компания - застрашава всички нас. В тая ваксина ще има наистина вирус, истинската зараза ще дойде чрез него и по улиците ще има леш, хора ще падат и ще се сее масова смърт. Мислете преди да се боднете с тези частни ваксини, колкото по-малко от вас глупчовци се набодат, толкова повече ще опазите нас интелигентните. Все пак ние трябва да оцелеем, за да съдим престъпниците. За вас е ясно, че сте пътници, доброволци.

208

Juls

преди 3 години

Стига сте плюли ваксините, стига конспирации ! Ваксините са прекрасно нещо, почвайте да си ги слагате... Е в интерес на истината аз не бих си сложил но в известна степен бих бил малко по спокоен ако всички около мен са ваксинирани.

207

Анонимен

преди 3 години

Ми страхуват се хората защото знаят,че ваксината която ще се продава в България най-вероятно е някаква предназначена за бракуване в държави като Турция,Индия или пък Африка.Е затва не искат да се ваксинират.Защото има голяма разлика в качеството на едни и същи уж видимо абсолютно еднакви стоки предназначени за различни държави в Източна и Западна Европа. Така е с горива,храни,миещи препарати битова техника,резервни части ,медикаменти и тн.Да не стане същото и с ваксините?

206

Dr Isaybe

преди 3 години

Няма страшно. Титаник потъва по план.

205

До сега

преди 3 години

Никой не е поел отговорност всички се крият като мишки. Няма правила пълна деградация.

204

преди 3 години

То повечето от нас ще изкарат болестта преди да стигне ваксината до нас. Същото се отнася и за Европа но тъй като ЕС е решил, че ще ни помогне с ваксини се налага да се преструваме, че не знаем.

203

мангъров празнува

преди 3 години

Ние от Герб не признаваме вируса, ваксините са вредни, земята е плоска, дори и да умрат вашите близки не ни дреме шкафа на върховната мутра се пълни с вашите пари

202

МАРА

преди 3 години

Абе моят мъж цял живот пиеше, пушеше, все му беше малко свободата и си развяваше байрака, на доктор не ходеше щото го тровели с лекарства. Сега на 65 с два инфаркта, високо кръвно и чернодробно заболяване, носи две маски една върху друга, чака ваксината първи да се ваксинира, премести се на вилата на чист въздух щото не му се мре. Та така, всеки от неговата си гледна точка.

201

....

преди 3 години

По скоро 97% процента няма да си сложат

200

не вярващ

преди 3 години

Конспирациите са очевидни за всеки що-годе нормален - за 30г., с хибриден геноцид беше разсипана държавата, изгонен и съсипан народа, а процесът се усилва.

199

Анонимен

преди 3 години

дава ли някой гаранций ако има странични ефекти и увреждания че ще поеме разходите на пострадалия?

198

Анонимен

преди 3 години

Досега винаги съм спазвал имунизационния календар. Досега.

197

redordead

преди 3 години

"Вирусът е изключително сложен. Постоянно се изменя от един човек на друг, дори и в един и същ човек, тъй като се появява резистентност. Класическият път за откриване на ваксина да се вземе част от вируса и да се разработи ваксина този път се оказа неуспешен", разказа тойОпитите са неуспешни, тъй като в света има 40 милиона инфектирани. Това са 40 милиона различни разновидности на вируса, обясни Жан-Клод Шерман. Тежката задача пред медицината е да се намери общото между всички тези вируси.