97

Анонимен

преди 3 години

Вижда се че сатаните правят всичко да вземат и сената и да прокарат светкавично техни закончета.1-то е да осигурят продажбата в световен мащаб на гейтовските ваксини.В сащ лесно ще ги задължат чрез работа, училища, университети, вече "осигуриха и за Европа благодарение на надупените ни избранници, със сигурност ще платим и за бедните в африка и индия и това е заради, което идват на власт - да напълнят джоба на гейтс и банда.

96

Анонимен

преди 3 години

Погледнах "новия" кабинет на байдън- целия Обонгов кабинет се връща,както предвидих байдън е обонгов проект, който се финансира от шайката милиардери -гейтс,бъфет,сорос,бесос и т.н. и се изпълнява от "дълбоката държава", която работи за тях.Те не само подмениха вота на републиканците, те подмениха вота и на байдънистите защото вкараха Обонго, а лицето ще бъде Камала.Те нямат доблест да влязат честно през парадната врата,а през задния вход,така и управляват подло,зад гърба,с измами и лъжи.Това е открит държавен преврат чрез подмяна на изборите, типично за демократите..

95

Кви ги пишете

преди 3 години

В Мичиган разликата в момента е 145 хиляди в полза на Байдън.

94

Анонимен

преди 3 години

при избирателна активност обикновено не повече от 60-65% да имаш над 100% това е свръхизмама. Всички вече видяха какво представляват либерастите. Вече започва ерата на тръмпизма-борба срещу лукавите сатани демонкрастите, неолиберастите. Защото няма значение кой ще победии но трябва да е честно.Измамниците да отиват в *** ***, това е най гнусната част на обществото.Тръмп завинаги! заради смелостта да се изправи срещу тази чума на 21-ви век.

93

Анонимен

преди 3 години

Нашите изглеждат като селски бандичета пред хамериканските комунисти.

92

Анонимен

преди 3 години

Тръмп победи още в 1 през нощта,спряха броенето без причина и след това точно в тия щати на Тръмп дето им трябваха на демократите да стигнат 270 започнаха да "идват" гласове,та 3 дена и 3 нощи,и дойдха точно толкова колкото им трябваше да минат Тръмп- в Уискансин водеше със 150000 гласа и дойдоха за байдън с 20000 повече а за Тръмп извъднъж спряха да идват,в Пенсилвания водеше с 800000 и разбира се пристигнаха повече от 800000,как пък не дойдоха с 1000 по-малко например. И защо в "спечелените" от байдън приключиха в 1 и там нищо не идваше, ни закъснели,ни проблеми.Поне целия свят видя огромнат

91

Анонимен

преди 3 години

Друг установен проблем на тези избори е фактът, че на много места има повече гласували, отколкото са избирателите по списък - и живи, и мъртви. Рекордьор била една от селищните системи в Алабама, КЪДЕТО ТРЪМП ВОДИ С 1.43 МИЛ -63% ПРЕД БАЙДЪН - О.83МИЛ - 36% . подадените бюлетини са с 30% над регистрираните гласоподаватели.Не ровете в Алабама , щото може да се окаже че умрелите там масово са гласували за Тръмп след като той има там 2 ПЪТИ повече гласове от Байдън . Че ша са размирише.....

90

Анонимен

преди 3 години

Ехееее,у нас това откогаааа се практикува.Питайте Мишо Константинов,той най-добре го знае.,

89

Анонимен

преди 3 години

Не мъртъвци а ,,починали'' се казва.Ама като не ставате за журналисти,това е.

88

Анонимен

преди 3 години

В България на последните избори (общински) гласуваха 400 000 мъртъвци.Тодор Колев питаше как ще ги стигнем американците, а ето, че те ни стигнаха.

87

Анонимен

преди 3 години

Янките яко се издъниха и станаха за смях. Лошото е, че след този избор е ни доведат до плач.

86

Анонимен

преди 3 години

До Патриот"Тепърва се почва с истинскатас битка,"Истинската битка вече приключи. Само неграмотниците още не са го разбрали.

85

Иван

преди 3 години

До Иванпревеждат...

84

Иван

преди 3 години

на две-три години я вадят тая партенка за радост на братушките които бързат да я препечатат, а наши неграмотници бързо я прежеждат...

83

ВластелинътНаАсансьо

преди 3 години

ако в бегето едно цеце е достатъчно за спечелване на изборите, там при 100 мильона избиратели колко цецета биха били нужни за да постигнат бегейския изборен резултат.

82

Анонимен

преди 3 години

Туй без намесата на проф. Мишо няма ка да е станало. Той събужда мътъвци и ги кара да гласуват правилно. Има и друг номер - само с поглед прави действителната бюлетина в недействителна!

81

Патриот

преди 3 години

Тепърва се почва с истинскатас битка,това беше чист преврат ,не избори с медйната пропагандна подкрепа и всичкото му там!Явно всички цветни революции по света са били генерални репетиции за тази във ФАЩ!

80

Анонимен

преди 3 години

Сега остава и да го докажат.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Че "корумпирана стара чанта" обида ли е?Чиста истина си е!!!

78

cft

преди 3 години

Тоя шизофреник няма да спре с лъжите и манипулациите си.