93

Без доходи до Коледа

преди 3 години

Не ги спитайте за ЕС... нека и те да видят какво е тегло кучешко!!!

92

Krom

преди 3 години

Задължително! Настоящите македонски управници са плъзгави змии. Толкова по въпроса. Никакъв ЕС докато не подпишат адекватно споразумение. Инак отваряте вратите на сръпските мекерета за ЕС. После чакайте и териториални претенции. А Германия да си завре натиска на Меркел в отвора. Няма място в спора ни с македонците.

91

Анонимен

преди 3 години

Управляващата коалиция знае настроенията на обществото и както пуснаха пари за пенсии,увеличиха заплати на някои ключови професии ,така сега ни вкарват във филма" защитаваме бг. интересите". Истината е,че идват избори! Години наред се изтърваха възможности за да се защитят бг. интересите,имахме и по-изгодни позиции на политическата сцена,можехме да обединим исканията си с Гърция,но не го направиха! Българинът не се отърси от наивинитета си! Изпуснахме момента,а ставащото сега е цирк за наивници

90

Lan

преди 3 години

Ако за това не издържим и плюем върху костите на дедите си, то България е свършена като държава!

89

анонимен

преди 3 години

Макдония си е Македония България си е България!

88

Американ

преди 3 години

"в последните години българската дипломация се огъва под давлението на важните фактори от Запад" -- по-точно се огъва се под давлението на парите им.

87

мнение

преди 3 години

Предлагам във всеки български град да бъде открит Македонски културен институт, където ние истинските българи да се потопим в цивилизацията на един от най-старите народи на Европа - македонците.Да се въведе като втори официален език в Държавата - македонски.Българската национална телевизия да излъча 24/24 часа в денонощието програми на македонски език.В СУ и във ВТУ "Св.Св. Кирил и Методии" в най-скоро време да бъде открита специалност - македонски език и цивилизация за млади и трезвомислещи

86

ДДРОнег

преди 3 години

Когато Германия беше разделена, никой не казваше, че едните са немци, а другите - руснаци

85

помнете

преди 3 години

Всичките ни национални катастрафи са заради Македония..... Както се казва, майната им...тези напъни на бг дипломацията са от руската агентура. Тя има интерес да се дърлим с Македония. Сърбия също.

84

Анонимен

преди 3 години

сега предстои и да признаем тракийски ,трънски ,шопски, мизийски, добруджански и каквото ни наредят- така е при колониитекалкото са по раздробени толкова по-лесно се управляват- това едано някога и българина покаже че има мозъкгермания е съставна от 5-6 съществуващи държави с крале и управление във вековетеа такива изпълнения като косово , македония , украйна са си изпълнения на американската външна политика с цел засилване на влиянието и минаване на ръчно управление на подобни "държави"

83

Случаен минувач

преди 3 години

Били ли сте в Скопие? Аз бях есента на 2018. Ужасно големи паметници на кого ли не, Александър Македонски на първо място, Наполеон Бонапарт (и той е македонец ако не знаете), Гоце Делчев и т.н. Импозантна сграда - на нея пише "Национален исторически музей". Е такава грандоманщина не бях виждал! Че дори и триумфална арка имаше! Наистина трябва малко да ги ударим по рогата, много са се самозабравили!

82

Случаен минувач

преди 3 години

Гърция ги размотава 28 години, сега виждам, че с право. Не трябва да се поддаваме на натиск, трябва да разберат, че по този начин не става. А тези, които се опитват да натискат, трябва да разберат, че е много грозно, когато двама комшии се карат, някой от улицата да идва да им оправя проблемите.

81

о, не ..

преди 3 години

Настоявам за задължително изучаване на македонски език и цивилизация в училищата на Петрич, Сандански, Благоевград, Кюстендил, София, Разлог, Банско, Гоце Делчев.До кога е отричаме, че уж не съществува македонски език.В Inalco (Institut national des langues et des cicvilisations oriеntales), със седалище Париж от десетки години се приемат студенти по македонски език и цивилизация.Париж това е столицата на Европа.В България ние всичко отричаме.И до кога това ще продължава.Поне малко морал!

80

Ф.С.В.

преди 3 години

Ние сме в много деликатна ситуация.-НЕ! НИЕ не сме в деликатна ситуация,,,,Ние сме в Драматична ситуация защото ПЪРВИ В СВЕТА ПРИЗНАХМЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ -И ТЯ В БЪДЕЩЕ ЩЕ НИ ОТХАПЕ ГЛАВАТА-КЪДЕ СИ КОСТОВ? ТИ СИ ВИНОВЕН!!

79

Измислената

преди 3 години

държавица с измислената си история, голяма колкото трамваен билет иска да бозае от две майки - ЕС и СССР.Абе, смешници такива, родът ми е от Битоля, от града - търговци, занаятчии, двама учители и един свещенник, уважавани и имотни хора. В края на 19 век, като се е разбрало, че областта Македония е откъсната от майка България и съдбата ѝ е неясна, натоварили по една каруца покъщнина и дошли в свободното Отечество. Не в Сърбия, не в Гърция, а в България, при СВОИТЕ.

78

Анонимен

преди 3 години

Имаме по важни въпроси да решаваме (като пандемията), да се обадят след година. Точка

77

6

преди 3 години

Разбира се , че няма да издържан управленците ни ! Кога исторически са издържали ? Никога ! Но проблемът е в това , че две години дипломатическа ра бота са проспани от тях и сега "Аман заман !"Ганьовска работа ! Една безлична външна министърка , която може само да се хили и ...толкова !Аман от просташко управление ! Да си върви по-скоро !

76

Анонимен

преди 3 години

Не няма да издържим! На бас!Защото българите са меки патки и не са като Орбан, който казва, ако не правите това така ще ви ударя едно вето на бюджета, а и ще го направи, знаят от запада.На българина като му кажат - а повече пари и е съгласен майка си да продаде. Няма ги вече онези древни т.е. истински българи като Левски, Ботев и др.!Македония я изгубихме. Въпроса е да не се променят отново границите на България като гледам предателите, които са на власт. Лустрация за всички и оставка!

75

бай Танас

преди 3 години

Сега сме ги фанали за макарите макетата, и требва да ги стискаме здраво!

74

Странджата

преди 3 години

На зло куче и македонец зъл прът ! Лошото е че никой не ги иска в ЕС ама с нас ще се оправдаят че им налагаме вето !