132

Анонимен

преди 3 години

А Руската Ваксина?

131

Анонимен

преди 3 години

Тия дават съвети само когато са в опозиция. Дойдат ли на власт, забравят всичко.

130

Анонимен

преди 3 години

Ами да ги направи, като напусне болницата и освободи леглото за истински нуждаещ.

129

Партиен секретар

преди 3 години

Даааа, правехме планове и по "наше" време ! Правехме 5-летни планове, 100-летни планове, Насрещни планове, нооооо всички планове доведоха до национална катастрофа !!!! Пак ли такива планове ни предлага другарката с кобилата ?

128

Далай Лама

преди 3 години

Единствените възможни стъпки за другарката Нинова са уверените стъпки към политическото бунище !

127

Москов

преди 3 години

Докато беше министър при Боко направи точно това да се лекуват хората със здравни осигуровки, да се индентифицират за да няма измами и да има проследимост в електронно досие. БСП по време на служебното правителство изрови земята за да ликвидира всяка следа от реформа, че и на съд я дадоха. Сега предлагат притоплена манджа. Шизофреници са и съвсем се оплетоха.

126

Аз

преди 3 години

Изчетох всички коментари, преди да дам становище по статията. Какво да ви кажа.. Толкова опростял не е бил нашият народ до сега! Дали се опитваме да подражаваме на някой висш държавен служител? Да се върна на предложенията нс г-жа Нинова. Мисля, че в тях има много справедливост. Здравноосигурените лица трябва да имат гарантирана помощ, проследимост на здравния статус /от 10 години чакаме електронните досиета/. НЗОК трябва да работи с болниците, които не са търговски дружества.

125

Тази женица

преди 3 години

Е готова да ходи върху трупове само и само да се добере до власт. Всеки я видя как трепери за животеца си а нахъсва хиляди да не спазват елементарни мерки и да се пазят. Кой ще я слуша като сама не си вярва.

124

Въпрос

преди 3 години

Тая баба защо не умре в интензивното?

123

Анонимен

преди 3 години

Колкото и добри идеи да има, Нинова е заложник на огладнелите елити в Партията. Иначе Бойко е готин, и всичко разумно ще го включи в евентуални бъдещи законопроекти. Но играта е такава.А дали съм пророк не зная, но БСП няма да спечелят предстоящите избори. Така усещам тежестта на тезите им в общественото пространство.Обаче играта така руши държавността, че си мисля, че има нещо много сбъркано в системата управляващи опозиция.

122

Миро

преди 3 години

Има интересни предложения, със сигурност полезни.

121

Анонимен

преди 3 години

Хораааааа,кажете на В. Томова от Афера да спре да се занимава и говори и пише за политика, ще я разболеят и убият ако продължава ,дават и вече предупредителни знаци ,но тя не ги разбира и разчита, спасете живота и ,някой да я предупреди да престане да се занимава с политика ,да си намери друга работа и занимание!

120

Анонимен

преди 3 години

Защо бе Ташунко?бБаце да не е слаб,манекен и не се е впил в управлението?Хален Делон ли е тулупа?

119

Анонимен

преди 3 години

Загуби симпатиите ми, пар цал! Мислех, че имате малко акъл, но Бойко пак ви врътна.

118

joe

преди 3 години

Тая буля да обясни за "стипендията" на сина си. В Бъркли май не дават стипендии на чужденци. Или греша?

117

Анонимен

преди 3 години

Лидерът на опозицията предлага план.А тук не се коментират идеите и а,че се лекувала!?Сякаш лидерът на управляващите е оставен на произвола на съдбата и пие чай от лайка?Не разбирам злобата срещу един болен човек,ама явно всичко е нормално вече.

116

дедо Ташунко

преди 3 години

Тази дебела и груба жена не мога повече да я гледам, антипатична ми е.Бесепето не могат ли да си изкарат за водач някой по-харизматичен човек?Впила се е като кърлеж в останките от столетницата.

115

до 114

преди 3 години

:D и за любовна авантюра с жена пилот се разбра още преди месец.Тя щяла да е новия премиер на Радев. Тихо сега да не чуе Десито, че пак ще фане къра в Америка!:D

114

Анонимен

преди 3 години

Тая е изпила 270 дози ремдисивир, оздравя като по чудо, нормалните хора цял месец боледуват. Комуниста умира само от дървен кол в сърцето или сребърен куршум. Слагайте си и венец от чесъв над вратата за прогонване на червените таласъми.

113

Анонимен

преди 3 години

Как е българският Берлускони.Вила Калина поддържа ли се в ,,бойна,, готовност?