66

Размисли и Страсти

преди 3 години

До До Размисли и СтрастНе е логично.Отиваш да изкараш пари от прекопаване на градина, кой ти е работодател за декларация?

65

Анонимен

преди 3 години

Атина е един от най-мръсните градове, в които съм стъпвал. София е като операционна в сравнение с нея.

64

До Размисли и Страст

преди 3 години

Ами логично, тогава си на шестте точки и смс-ите.

63

Размисли и Страсти

преди 3 години

До До Размисли и СтрастА ако си безработен?

62

Ха-ха-ха

преди 3 години

*** понеже е гладнаМишка ... навсякъде вижда конспирация и пари за крадене. Въпрос на гледна точка. Той би направил точно това... Да лъже и краде .

61

До Размисли и Страст

преди 3 години

За работа си носиш декларация от работодателя. Не ти трябва смс.

60

Размисли и Страсти

преди 3 години

Няма точка ОТИВАМ на РАБОТА!Много пари ли имат или държавата ще им плаща престоя?

59

Не се страхувай

преди 3 години

В новата нормалност, нашият труд вече не се изисква. Съдбата ни ще бъде само да консумираме, а потреблението ще бъде жестоко контролирано. Както и самите ние. Няма черни и бели, няма десни и леви, няма гей и хетеро, нито републиканци и демократи, нито консервативни и лейбъристи.Всички тези са само разделителни линии от Сороспиите да ни държат разделeни и да ни пречат да виждаме истината.

58

До Loopianix

преди 3 години

Долу горе така седят нещата,ама наш крадльо(борисов)е толкова саможив и ако направи нещо подобно ще бъде изритан от власта,което означава че няма да може да захлеби от Пачката на Европа!

57

Анонимен

преди 3 години

тея само се чудят как да се скатаят от работа и да опънат малко помощи от ЕС

56

Loopianix

преди 3 години

Хора, цялата работа е за пари! Както някои правилно отбелязаха гърците се затварят и после ще си поискат от Брюксел много милиарди (а такива са напечатани). Народа кротува защото не всичко се краде и за всеки има директен кеш, хем си почиват, пък и болните ще намалеят. По Западна Европа е същото. При нас това няма да стане защото гербаджиите не могат да преглътнат да има за всички, а посред зима гладни хора са огромен проблем, че и преди избори.

55

Анонимен

преди 3 години

Няма болни от ковид, има болни от сезонните грипове, изпързаляха ви, вие сте изцяло роби, ще излизате с смс от вкъщи, хахаха, даже при Хитлер и Сталин не е имало такава диктатура, нито при Садам и кадафи, вие сте слепи, скоро ще ви вземат и децата, уж че са болни, аут сте роби, осъзнайте се вече, гаврят се с вас, взеха ви и лицата, усмивките, нищо нямате вече, освен страх в очите

54

Анонимен

преди 3 години

***, страх, страх! Навсякъде по света всяват страх. Не се осмелиха да разпалят 3-та гореща, рискът за тях също е голям, скриха се зад вируса (не отричам, има го, върлува), но въведените мерки са като за при военно положение.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37 не Като не искаш доброволно да спазваш елементарни мерки , се налага да те ограничават в движението ти Така няма да можеш да излизаш , за да ходиш да пиеш , да се дрогираш по клубове, да се скиташ напред - назад, въобще ограничава ти се възможността да се смесваш с хиляди други , за които вирус няма , ама първи после фърчат по болниците В трето лице говоря

52

Лечител

преди 3 години

Няма ли някой умник пак да каже, че реално е забранен секса между хора, които не споделят едно домакинство?

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55После немците Хасан и Мехмед ще платят сметката.

50

Анонимен

преди 3 години

*** задръстени гърци

49

Анонимен

преди 3 години

Айде още 100 мрд и лятото сиртаки

48

Анонимен

преди 3 години

Дано и в България малко да ограничат бавните панелни селяни, че се не трае да ги гледаш по улиците.

47

българин

преди 3 години

До: номер 36Човече ти каква реакция очакваш от нормални хора?Ако от утре ни задължат да ходим навън с гевгир на главата, ще ходят ли всички с гевгир на главата, как мислиш, а?Аз не мога да използвам SMS за излизане навън, защото телефонът ми е служебен на общинска фирма, а другарката Фандъкова е забранила изпращането на служебни SMS като са разрешени само обикновените на лични номера.Като паркирам колата не мога да пращам SMS, затова ползвам талони. Ако има талони за излизане навън може.