6

Анонимен

преди 3 години

Правилно решение на БСП,всяка нация си има история и разбиране ,не можеш да виниш някого за миналото сега се създава напрежение с съседите излишно е,както с НАТО нападението над Сърбия.Това важни моменти в политиката.Българските политици са смешници от всякъде навеждат се и слугуват на САЩ и УЖ ЕС.Сега макдедонците се натискат за ЕС за пари както българите.

5

az

преди 3 години

До azИмам само едно притеснение - да не би БСП да използват момента и позицията им да е такава само за да угодят на руските интереси на Балканите и в Македония, в частност!

4

Анонимен

преди 3 години

Нинова, ти защо си в болница, нали няколко души измряха, понеже нямало свободни легла? А глупавият народ й вярва ли вярва. Sanctas sempli...

3

Анонимен

преди 3 години

До Кажи ***, Корнекато започнете така да пишете та направо падам:комунистите карали "българите"в пиринска македония да се пишат "македонци"...забележете думата ПИШАТ А НЕ ЧУВСТВУВАТ И САМООПРЕДЕЛЯТ.какво значение има какво пише в документите,ако ти самият си българин...никакво.още повече,че хората в пиринска македония не са се съпротивлявали срещу насилствената "македонизация"(изобщо ако е имало такава)...

2

az

преди 3 години

До Ха-хаС почти всички коментари по-долу съм съгласен! Искам, все пак, да изтъкна, че позицията на БСП (по-горе, в статията) заслужава да бъде отбелязана! Дано да не се отметнат от нея - ако дойдат на власт. Нека се знае, че по този въпрос и ГЕРБ и БСП са на едно мнение! Да не си правят илюзия външни сили, че могат да си играят игрички!

1

Ха-ха

преди 3 години

Тая с какви очи взема отношение по проблем създаден от партияга и