45

Иван

преди 3 години

До До *** си ти ! Всезнайко, Гърция винаги ще е по-напред на България заради такива като теб ! Все ще се намери какво да ядеша, аз ще ти дам ако нямаш !

44

Щерю

преди 3 години

До до ЩерюМинах го вече. Първите три дни е зорът. Но ще видим занапред как ще е...

43

.

преди 3 години

Направих си тест за Covid. Сега ме е страх, че са ми взели генетичен материал и скоро може да ме клонират. С жена ми сме си измислили таен знак, в случай, че мое копие иска да интимничи с нея. Притеснявам се, че може да са ме чипирали. Вярно, че тестът не прилича на клизма, но знае ли човек какъв имплант му тикат в гърлото. Сега като пуснат и 5G мрежата в моя квартал като нищо да ми предизвикат инсулт, инфаркт, хемороиди или в най-добрият случай стомашно разстройство. В затруднено положение съм!

42

Узаки

преди 3 години

Сиртаки нема ли да има ? Узаки ? Гърците са измислили демокрацията. Хитри са. Вземат се заеми и хей живот. На островите е лесно - слънце пече, узото се лее, сиртакито пее.

41

До 20

преди 3 години

Гърция е оцеляла 30 века през много пандемии защото е затваряла когато е било нужно. Разни нацийки пълни с философи като тебе вече не съществуват

40

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, нищо не трябва да се затваря, който го е страх, да се затваря и да си носи маската и скафандъра навън, другите подписваме една декларация, че се отказва ме от лекарска помощ в случай на измисления ковид и това е, останалите да е затварят завинаги ако искат, направо зазидайте вратите

39

До: Ужас

преди 3 години

Според сегашния ред си абсолютно прав, само че скоро реда няма да е същия. Засега им викат Ковид помощи скоро ще започнат да ги наричат Универсален доход...до около 5-10 години, от тук насетне, 80% от човечеството ще е на 100% зависимо от държавата...проблемът е наистина, че на много хора това ще им се стори привлекателно :))

38

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен20добре,твърдиш че са прости,но ако е така,то моля те обясни защо "проститегърци" са с ниво,което ние-"непроститебългари" не само не можем да достигнем,но и не можем да си мечтаем?..?Не е ли парадокс това?

37

Анонимен

преди 3 години

Тук трябва също поне за месец да се види какво ще стане, с тия мерки се видя вече са над 4000 всеки ден, значи това не работи. Гърците са го разбрали.

36

Анонимен

преди 3 години

Овце хора, нищо повече, взимат ви и малкото останала свобода пред очите, а вие стоите и гледате т.ъпо с маски на устните, да ви затварят, като животни по домовете, с вечерен час и график за разходки, жалка гледка

35

До Иван

преди 3 години

"....поклон" Какъв поклон бе бай *** , какво ще ядем като затворят всичко, ти си сигурно на хранилка и затова даваш поклони!

34

Ужас

преди 3 години

И от къде по 800евро? Тези пари от къде ще дойдат, като приходите от данъци са 15-20% по-малко от планирането, а разходите се увеличават постоянно? Като не са изработени, парите може да са само на кредит. Държавите теглят постоянно заеми, които няма план да се връщат. Съответно следват вдигане на данъци, инфлация и порочен кръг. Някой ако се кефи на помощите от държавата и си мисли, че е тарикат, да почака известно време да види...

33

Анонимен

преди 3 години

Нужна е ваксина, учените да не си чешат кесиите ами да се стегнат и януари да има ваксина

32

Глупост на квадрат

преди 3 години

Простотия! Така вируса няма да се спре а ще се забави и след отваряне ще следва още по-жестока трета вълна към февруари!

31

Анонимен

преди 3 години

Явно са решили да фалират Европа.

30

до Щерю

преди 3 години

Ми боледувай, кой те спира. Ама да не ревеш за линейки после.

29

Бойко Борисов

преди 3 години

Изгубим ли чалгата, изгубили сме всичко!

28

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Коментиращото същество с 21 коментар. ..ама, защо някой официално трябва да те затвори, бре аланкоолу:)))?!?Да не би, защото мозъчето ти стига само до там, че да се запасиш с хартия за дупе и бобец в консерва:)))?!?

27

SS

преди 3 години

Гърция затваря! Ние кога? Какво още чакаме? Хората ще започнат да умират по домовете си или не дай боже по улиците.Казвал съм го и пак ще го кажа независимо,че не се харесва на много хора.ЛИБЕРАСТИЯТА ЩЕ ПОГУБИ СВЕТА!!!

26

Студент ганчо

преди 3 години

ОТВОРЕТЕ МИ ДИСКОТЕКИТЕ В СТУДЕНТСКИ! КРИСКО ПУСНА НОВ КЮЧЕК!