15

Анонимен

преди 3 години

Хайде спрете с тези лъжи вече! Кога ще спрете защото никой вече не ви вярва?

14

Анонимен

преди 3 години

Като ви опре ножа в гърлото и на момента ще забравите за всякаква политика.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "за да може пенсиите да се шлаят навън по цял ден..." - авсолютно

12

Анонимен

преди 3 години

До МарияНо защо не си слагаш сама лайк защо системно вашата партия правите така не си вярвате на написаните от вас самите неща.

11

Анонимен

преди 3 години

Всички податливи като изкарат вируса и той ще намалее за няколко месеца и те ще кажат че ето на мерките работят и така до следващата вълна, ха ха.

10

Мария

преди 3 години

Кунчо излезе от карантина и започна с гениалните си предложения. Към постепенно унищожение на върастните, така ще се понапълнят окрадените пенсионни фондове.Предлагам пък за учениците изобщо да не ходят на училище те и без това са научени на много работи.Политдокторите по цял ден умуват как още повече да се пълнят частните лаборатории и народът в подчинение спекулацията с този вирус достигна световни рекорди.

9

Анонимен

преди 3 години

Това нещо със зеления коридор е поредната простотия, настройваща хората едни срещу други. Значи малдите, в работна възраст, хора да поемат малумните ограничения, за да може пенсиите да се шлаят навън по цял ден... Ако затварят някой, нека започант от пенсиите и да оставят младите на спокойствие

8

a

преди 3 години

Този *** Кунчев хубаво предлага 50% от персонала в офисите да си остане вкъщи ама той си *** заплатката и допълнителните пари без да върши нищо съществено.По-добре той да си остане вкъщи и да ни избави от излишното си съществуване...

7

Анонимен

преди 3 години

Цял свят се затвори боквално а нас тука ни оспокояват че всичко е наред. Наред е ама друг път. Умират си хората и никой не го е грижа, децата ходят на училище натъпкани като сърдели но всичко е наред.

6

Анонимен

преди 3 години

Клоуните на Тиквата.Вече не са и смешни, а само жалки.

5

ХХХ

преди 3 години

Трябва да се сее паника до изборите ! После Бойо ще размаха с пръст и коронабацила ще намали драстично ......Месията Бойо пратеник от Бога ...така ще мислят много шилета ! И грабежа продължава бате ....че още има мегдан за кредити , гори за изсичане , европари за точене ......НАРОД ЗА ОБИРАНЕ !

4

Анонимен

преди 3 години

Всичко е наред нали Кунчев 17 място сред 30 страни,абе вие може и до 29 място от 30 страни да го докарате в ЕС ама накрая ще ви лъсне подлоганският г'ъз!

3

nimportequi

преди 3 години

Молете се да не ви се налага да ходите по болници и да няма места...

2

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати от мерките на ГРОБ. Затваряне, маски - случаите растът. Браво Боеко - никога повече нема видиш парламент.

1

м,да

преди 3 години

Положението е в рамките на нормалното! Споко, скоро напливът на шашардисаните сополивци ще намалее!