124

Анонимен

преди 3 години

До Бойко_Борисов #132Работа само в кариера за камъни заслужаваш, аз ще ти дам свидетелство, че можеш да слагаш камъни от земята в количката, което за интелектуалния ти капцитет може да е малко в повече, ама ще минеш обучение.

123

Анонимен

преди 3 години

Ако цяла Европа не затвори както Китай, болестта ще е на приливи и отливи. Затваряме частично -намалява,отваряме - увеличава се. Ако продължаваме така ,докато не мине през всички,няма спиране. Пък някои ще ги повтори.

122

Бойко_Борисов

преди 3 години

Мани не ми обяснявайте бе, районен съд Търговище отказва да ме обслужи, тъй като аз отказвам да нося покривалка за лице!! Трябва ми свидетелство за съдимост за РАБОТА!!

121

Ех тази маска

преди 3 години

До Анонимен #107а някои хора работят нон-стоп с маска, хирурзите на 8 часови операции махат ли я? Нека да отговоря- НЕ! Тогава ти защо не можеш да седиш с маска, признай че си мрънкало в този случай.(давам пример с хирурзи защото те я носят и преди пандемията, сега и извън операционната седят с нея).

120

Ковидон

преди 3 години

Имаме поредната сензационна новина, която може да е вярна. От COVID се затъпява, предизвиква и делириум

119

Анонимен

преди 3 години

В България в момента цари хаос, който не биваше да се случва.Всички знаехме, че идва нова вълна на пандемията.Трябваше да се подготвим за нея още през лятото.

118

ТестКит

преди 3 години

До Анонимен #127Господине/ Госпожо, явно сте доста ***/а, без извинение.Седнете гледайте си сериалите и продължавайте да тласкате мозъка си към забвението към което сте се насочил/а, на Вас никой не разчита, а и няма как да помогнете с нищо. 0 - това сте Вие

117

Анонимен

преди 3 години

Без болници и медицинска система може, както са живели хората хиляди години, но да си седнат всички по къщите, да не работят и да не произвеждат нищо... така не може да оцелеем

116

Анонимен

преди 3 години

Е, добре де, дори и да не вярваш в този вирус, да не вярваш в мерките, не можеш ли просто да ги спазаваш, ей така от уважение към тези които се страхуват / може и овце да са / но все пак са хора - родители, майки, хора с нестабилна нервна система, рискови болни от тежки заболявания, които са се закрепили по някакъв начин. Какво, ще ги превъзпитаваш ли като се инатиш като магаре. Вчера гледам в супера един млад баща без маска-детето му прерови всички продукти,а таткото гледа високомерно и се смее

115

Д-р Хичев за САЩ

преди 3 години

Надявам се, че няма да се стигне до колапс на здравната система, тъй като, ако болничната система рухне, това неминуемо ще повлече цялата икономика.А какво да кажем ние!

114

Анонимен

преди 3 години

Според мен тези който вярват в Ковид19 и подкрепят "мерките" са единствените болни.Вирусът се е загнездил в мозъците им и тотално ги контролира.Огледайте се наоколо и ще видите че хората масово са под контрола на вирусът.

113

ядосан

преди 3 години

До SuckMyD1ckИма и хора с мисъл в главата, а не само първосигнални дeбилчета.Това че на теб не ти дреме дали ще се заразиш и недай Боже гушнеш босилека, не трябва да застрашава другите с безотговорното ти поведение.

112

Анонимен

преди 3 години

Ковид19 е глобална сатанинска секта. Тези който вярват и се кланят на ковид19 са слуги на дявола!

111

замислен

преди 3 години

А даже обикновеният грип още не се е появил. Не ми се мисли за януари и февруари.

110

Зозо

преди 3 години

толкова сериозна ли е фазата, че братята poми да спрат да танзуват в празните отделения?

109

до 115

преди 3 години

Хората са наплашени защото ако закъсаш сериозно и отидеш в болница, стандартният отговор е - дошъл си много късно и/или няма места. Няма ясен критерии за прием на рискови пациенти. В момента се дава приоритет на политиците, които ги взимат с леки симптоми, за всеки случай. Как да няма паника?

108

Разум Даскалски

преди 3 години

Днешна дата 5-ти ноември от началото на обявената епидемия според данните за Европа като се вземе цялото население на Европа смъртните случаи са едва 0,037 % нищожно малко. Процента смъртни случаи спрямо регистрираните с ковид в Европа 0,025 %Всичко е много под половинката от 1% В световен мащаб от всички заразени САМО 1% са в тежко състояние за болница и от този 1% две стотни от процента умират. НОВОСТИТЕ СЕГА идва поредната вълна от наплашени хора пречещи на хората болни от други болести.

107

до100

преди 3 години

Управляващите са наясно че болниците не работят вече. Просто хвърлят прах в очите на хората. Само тези които го закъсат ще разберат че са ги лъгали. Политика. Иначе ще има бунтове. А болните бунт не могат да направят.

106

Elena Marinova

преди 3 години

хората продължават да загиват всеки ден, колко лекари си отидоха! кога МЗ ще признае, че ПРЕВЕНЦИЯТА е единсвтеното решение на този етап?? цялото ми семейство (без децата) пием Моривид и сме здрави, пият го и колеги и приятели!

105

Мисля

преди 3 години

че постепенно народа е на път да разбере, че единствено сам може да се опази и да е отговорен за себе си. Не знам този Боко умен ли е, хитър ли е или има добри съветници, но много добре е схванал народопсихологията и ако си иска още толкова може да управлява тази държава, защо винаги може да се разчита на страха, алчността и завистта на българина. Иначе да му заповядваш - ще прави на обратното, ако ще да е за негово добро, да го заплашваш - ще те напсува и ще ти покаже пръст...