68

Анонимен

преди 3 години

Ако спечели Бейдън:1. Цветнокожите и латиносите ще имат повече права.2. САЩ ще си оправи взаимоотношенията с Русия и Китай3. САЩ ще премахнат визите за повечето държави.4. САЩ ще оттегли войските си от близкия изток.5. САЩ ще напусне НАТО.

67

в крайна сметка

преди 3 години

Тръмп се оказа наивник!

66

педонякакъв

преди 3 години

Неколкократно Тръмп го предупреждаваха за възможни мушенгии,но той не взе мерки!Сам си е виновен!Да му мисли света!

65

проф Ганьо Балкански

преди 3 години

Българан излезе голям разбирач на тема икономика и социалния живот в САЩ.*** по-далеч от носи си не вижда, тръгнал да гледа отвъд океана и да коментира теми които и грам няма понятие.

64

Малки Прозорци

преди 3 години

Според Тръмп с някакъв нов Еко-Закон, щели да съборят всички къщи и да построят на тяхно място малки къщички с малки прозорчета, от които да се гледа като от килия.

63

забавлявам се

преди 3 години

Все едно да отидеш на бензиностанция и бензините да са с цветове червен и син, съответно 95 и 100 и да накараш 300 милиона да гласуват какъв бензин ще заредиш. ще заредиш какъвто искаш ти ме какъвто ти кажат. Отзад стоят петролни газови лобита...голяма манипулация много прах в очите.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Има предвит това че средната класа също ще бъде поробена както всички останали заблудени овци, Свободни ще останат само олигарсите, освен че са невидими.

61

До 54

преди 3 години

Той беше президент на САЩ,а ти кой си?

60

Капиталист

преди 3 години

Виновни са комунистите!

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩе видиш какво.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Сащ ще станат комунисти" Имаше глътка въздух при Тръмп но това приключи. Големите търговски центрове монтират някакви неща за проследяване на хора така че носете си маските нищо че не сте хора.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"След това започва истинският кошмар за средната класа, която се оказа недостатъчна, за да спре собствената си гибел."Какво имаш предвид с това?

56

Искате да ми кажете

преди 3 години

Искате да ми кажете, че Байдън е по-харесван от Обама?!Нещо.. ме взехте за мезе тука.

55

Анонимен

преди 3 години

Джо Биден ще е президент за 1 месец преди да го пенсионират демократите. След това започва истинският кошмар за средната класа, която се оказа недостатъчна, за да спре собствената си гибел.

54

Анонимен

преди 3 години

В 21 век избори траещи три дена.Само това ви подсказва що за лъжа са.В света на моменталните комуникации.Досега изборите в САЩ приключваха бързо,но сега все едно сме 19 век.Чакаме конете с писмата.

53

Демокрацията

преди 3 години

В Китай има една партия и не се провеждат избори.В САЩ има две партии и се провеждат избори да си ги менкат демократично.Китай се развива. САЩ затъват все повече.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Не са 40 милиона, най малко 50 са но не черните, латиносите определят изборите а те са над 100 милиона ми те са от същия континент, ти ако си мексиканец няма ли да станеш американец, Освен това и там малцинствата имат много деца и всичките с избирателни права в кавички както тука искам да кажа.Слагайте маските, това е положението, либералите и либерасите спечелиха както се очакваше, чудеса стават но само веднъж, никой не им позволява да станат два пъти.

51

Анонимен

преди 3 години

Нормално е "българите" в Сащ да викат против тръмп както го правят във форума на Дневник.Защото много от "българите" там са комунисти бившето БКП като Поптодорова и тн.А те са скрити комунисти.Американците си дтееляха в крака като приеха комунисти от България.Рейгън е *** ако си е мислел че е победил комунизма самите Сащ ще станат комунисти.

50

Анонимен

преди 3 години

До 55Не се напъвай, дедопедо ще оправи всичко ...ако не забрави.

49

Демокрацията е

преди 3 години

Понятие от робовладелското общество.