192

ВТ

преди 3 години

Номинирайки Байдън, демократите изпуснаха една сигурна победа, която щяха да имат, ако се бяха спрели на друг, по-млад кандидат.

191

Анонимен

преди 3 години

Е Тръмп не е от Тексас ,а от Ню Йорк ама пак го мразят.Сблъсъка е черно *** срещу бели и старци.

190

До 191 Анонимен

преди 3 години

Това че Републиканците са с цвят червен не значи че са комунисти.Прочети американската история прочети кой е Сандърс и комунистическите му възгледи.Кой увеличава данъците на богатите и направи здравна реформа.Забрави ли Барак Обама каква комунистическа здравна реформа направи и после Тръмп я отмени.Сега на старчето Байдън натресоха комунистката Харис за вицепрезидент и ще чакат да се гътне и комунистите да управляват.Какво правят радикалите и черните движения зовящи за революция при Демократите?

189

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 207Никой не се е надявал на Тексас :DНо виж - за флорида уж даваха 8 пункта...

188

Анонимен

преди 3 години

Ха "цяла Европа е против тръмпанарите" ами така е, цяла Европа е против хората си и за крупния банкерски и търгашски бизнес. Това са банки (с 0 лихва на депозити), телекоми, медийни вериги и най вече 100% от сега на власт политически "елит".

187

Анонимен

преди 3 години

До до Клоунски СвятИ какво е "демокрация" според теб? Равен брой гласове? Може! Но има един пропблем! Не всички живеят в един и същ свръхнормализиран град. Различните щати имат различни нужди, различни порядки, различен принос за федерацията и следователно им се дава известан степен на автономия. Иначе означава, да оставиш на Тексас, Калифорния и Ню Йорк, да решат изцяло съдбата на останалите 47 ...Това демократично ли е? Да или не? Какво е демокрация за теб?

186

Анонимен

преди 3 години

Възможно е да има измами! Хора, живеещи там ми писаха днес, че са излезли някакви непознати племенни групи да гласуват! Това от 1968-а не се било случвало! Може би Тръмп не говори празни приказки..

185

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 204То това не е ново, а е поне от 1900-та насам.

184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201Възможно е. Има още половин милион гласове, но съм сигурен, че ще се брои всичко до петък, а после може още 1-2 пъти.Проблемът е, че нито Пенсилвения, нито Невада искат да са последния щат, който брои, защото тогва настава една масова паника, цялата страна гледа ВСИЧКО навскяъде, изкачат всякакви мръсотии и ... абе политическа бумащина. Затова всеки чака, да излезе сигурне резултат, така че да няма значение, какво казва.Ама тоя път не се получи :D

183

Анонимен

преди 3 години

Новото противопоставяне в САЩ вече не е юг-север, а център-крайбрежие. Новият технологичен елит от западното крайбрежие плюс аристокрацията с европейски корени от източното, срещу каубоя от Тексас.

182

до Клоунски Свят

преди 3 години

Гласуване по ПОЩАТА...това е като ТАТЕ каза ЧЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ.-----------И тези учат света на Демокрация!?

181

Анонимен

преди 3 години

До Клоунски СвятХората имат правото да гласуват по пощата и го правят. В Мичигън Тръмп водеше 300 000 гласа, но милион нови бюлетини по-късно, напълно закономерно и предсказано, защото демократите традиционнно гласуват по пощата, а там пощата започва дасе брои СЛЕД прилючването на вота, Тръмп вече има само 12000 души преднина. Нещо дакоментираш, което да вулгарна простотия?

180

Тутун

преди 3 години

Тъй и не разбрах защо ДупЕкратите номинираха за президентските избори Байдън - старец със силно напреднала форма на старческа деменция.Вчера обърка внучката си с починалия си син на един от малобройните си митинги, присъстващите просто замряха, голям конфуз беше.Но, дори и да бъде избран за президент, едва ли той ще взема каквито и да е било решения, пък и едва ли би доживял поне една година на този пост.Значи остава вицето му КамИлата Харис!

179

Анонимен

преди 3 години

От 196"Mичи" току що се стопи на 12 000 преднина за тръмп, а има още 530 000 гласа ...

178

Клоунски Свят

преди 3 години

Гласуване по ПОЩАТА...това е като ТАТЕ каза ЧЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ.Във МИЧИГАН така сенилния старик се сдоби от 139,989 НОВИ гласа със 139,989 ЗА НЕГО.Това надминава КОСТИНБРОД със няколко галактики.Да са ни честити ГУЛАЗИТЕ ЗА НЕПРАВО-МИСЛИЕ .... 1984-та БЕШЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, НЕ НАРЪЧНИК.

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195Така е. Само че калифорния беше по-кусно, защото имат 5 часа разлика с източното крайбрежие.

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 194Не знам дали забеляза, но преднината на Тръмп в Мичигън се стопи от 300 000, на 15 000, а има още 550 000 гласа, да се броят. Без Мичигън НЕ може да веме, освен ако Невада не се обръне (Там разлиакта няма и 8000, а беше почти 100 000), което може и да се случи.Иначе Аляска ... Ами яляска е толкова смешна миличката, че единствената причина, да не са я дали на рунаците е, че ще си строят бази там.

175

Анонимен

преди 3 години

За тези, които не знаят в САЩ за президен се броят електоралния овт или казано точки. Може да си с по-малко спечели щати, но които дават повече точки. Примерно Байден още рано спечели и дръпна с доста, защото Калифорния дават 55 точки, но след това и Тръмп спечели щати с одтса точки. Тръмп шечели Тексас 38 точки, а Байдън ХАвай, но за хавай са 4 точките. Така, че който спечели 270 общо е президент.

174

Анонимен

преди 3 години

Тръмп печели Мишигън, Песилвания, Джорджия, Северна Каролина и Аляска. Така става новия стар президент на САЩ.

173

Анонимен

преди 3 години

До патриотМоже би защото искат малко повече баланс,а не армии от SJW-та и грети да му казват какво да прави?