41

Балканджия

преди 3 години

Тебе трЕбе да те затворят.... с ред други.... Четвърти километър.

40

Обективно

преди 3 години

ПЪРВО СЛУШАТЕ МАНГЪРОВ ОТ АБВ, ЗАРАЗЯВАТЕ СЕ МАСОВО, СЕГА РЕВЕТЕ, ЧЕ МНОГО БИЛИ ЗАРАЗЕНИТЕ И НЯМАЛО МЯСТО В БОЛНИЦИТЕ......ХА ДОБРО УТРО!!!

39

339

преди 3 години

Телевизията му е добра.Там да наблегне.

38

Sourfang

преди 3 години

Искам студента във Valley Forge побит на кол! За тридесет години лудост!

37

Анонимен

преди 3 години

Тебе трябва да затворят, Ид.и.от с ***.о.та му !!А после да изгоним и изтр.е.бим всякакви араби, не.гр.и и китайци, които ти- Валери Симеонов си пуснал в България да ни ЗАРАЗЯВАТ с Корона- вируси и да ни ОТКР.АДНАТ Бизнеса , Работата и Парите на нас, Българите.

36

Историк

преди 3 години

а имаше някой казал в Българската История: Свобода или Смърт!

35

Каза му на Saurfang

преди 3 години

Това дето сте го изучили във първо Тритон Академия, сега в коя Академия е учил последно Valley Forge ли? Интересното е че тая статия Симо е абсолютно недостоверна във Викито. Преди година две след първата разправия беше Triton. Докога ще ни правиш на луди бе вицекралю!

34

Иван

преди 3 години

И докога да я затворим Симеонов, предвид идващата зима?До 24ти май 2021,може би?Когато станат 250 заразени на ден, както беше лятото.

33

Анонимен

преди 3 години

ПСР теста не действа по тоя начин, както си мислят много хора. ПСР теста действа на принципа на ДНК секвенцията. ПСР теста може да открие патогени във храна например, aко се тества жив организъм нищо няма да открие. Може да открие Зика, Ебола и всеки един възможен вирус на земята който по някакъв начин е заседнал в човешкото тяло, заразени сте ама един дявол от знае от какво чрез ПСР тест.

32

е Това е Фашизъм

преди 3 години

Концлагерите са Тук, следваща стъпка Холокост, 30 години Стигат!

31

Анонимен

преди 3 години

Валерка ,нужно е тебе да те затворят ,знаеш каде .Анани Ан-ални-я те чака в 23 килия в Софийския централен.Иска да му дойдеш на свиждане за известно време.

30

Тия сделки:

преди 3 години

Принципно се проверяват от така наречения комисионер, до степента до която може да подкупиш комисионера, но интересното е друго в случая не е подкупен комисионера на борсата, подкупен е кадър на ЦРУ, който е знаел за идната, защото комисионера е видял, че на Майкрософт е платено по пазарна цена, друг проблем е безправието на образователната система и "развалянето на седянката" и димната завеса върху собствеността на тия сметки и ненамесата на омбудсмана, чиято институция не е съществувала, а той

29

Нищо незнаеш

преди 3 години

До 19Над 10 опита за убийство има срещу мене знаеш ли че нямам право на дом знаеш ли че си имат армия от мутри!?

28

Оставка

преди 3 години

Много точно казано. Не е нужно да се затвяр държавата, просто трябва фашистите от управляващата коалиция да бъдат прибрани на топло в затвора и всичко ще се оправи ха ха ха

27

стоян

преди 3 години

Валери,отидете си с мир.И в момента центъра на София е блокиран от протестиращи.България иска едно-оставка,съд и затвор.Вие сте едно провалено правителство.Мястото на Боко Тиквата е при бай Ставри-в централния затвор.

26

Бау

преди 3 години

До 29Според мен е Сорос с дезодорант пълен с вируси. Обикаля и пръска хората :(

25

Този има Шум в

преди 3 години

главата. Съгласно Закона за Шума трябва да го затворят.

24

Анонимен

преди 3 години

От къде дойде тази силна вълна сега? Не може вируса така да се засили без да има източник. Къде са сезонните грипове никой не ги споменава и така и не разбрах те от къде се пръкват постоянно всеки есенно зимен сезон?

23

дедо Ташунко

преди 3 години

Накрая всички ще си платят сметката пред Всевишния. И Симеонов не прави изключение. Може би е почтен човек, но досега нямаме доказателства за това.

22

КАРАКАЧАНОВ

преди 3 години

ТИ НЕ ДЪРЖИШ ДА СИ ДЕПУТАТ В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ.АБЕ ВИНКЕЛЕ ТЕЗИ КОИТО ТЕ ИЗПРАТИЛИ СЕГА СИ ПРОКЛИНАТ ДНИТЕ А ТИ ЗА СЛЕДВАЩИЯТ МИСЛИШ.САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ЩЕ ГО ГЛЕДАШ.ВИНКЕЛ.С ВИНКЕЛИТЕ.АЛЧНО.....