75

айтозлията

преди 3 години

Драги македонци, дошло е време да осъзнаете, че ЕС беше и си остава химера и мираж за вас! Това е положението. Край с отстъпките и обясненията! Нема ЕС и толкова!

74

Анонимен

преди 3 години

До СловянинНие не сме баш "славяни" никой не е :) Руснаците мязат на скандинавци, сърбите имат едни черти, при нас преобладават тиквите, слава богу съм "хубавец" с нестандартните форми на лица и глави, но не сме славяни, защото термина е измислен :) Ако някой ми парадира със Словения, да проучи на колко десетилетия, столетия е тази държава :)

73

Анонимен

преди 3 години

Нема по-големи мишки от макетата. нема.

72

до 78

преди 3 години

щом сте допуснали, има такива ора...

71

Анонимен

преди 3 години

Македонци не северномакедонци такива ора нема ,ке знаеш! Дека има те са неистински.

70

Анонимен

преди 3 години

Северомъкедоните да научат името на човека написал " Строителите на съвременна България", който е от град Ресен и се гордее че е българин. сръПски мишки безподобни.

69

Словянин

преди 3 години

Щом нашите учени-палачинки пишат, че кирилицата е българска азбука и че не сме словяне, македонците /те са 100 % българи, т.е словяне/, то те, македонците ще ни казват, че сме татари. Кирилицата е произходна от глаголицата и гръцката унциална азбука, т.е. е гръцка азбука. Ха сега, дето нищо не знаете за Моравската мисия, пишете минуси, невежи ***.

68

северомакедонец

преди 3 години

До Nikos Petrosще стане и луната барабар с СРМ-те ще я делите. Ама ако приемете султан ердо за католикос. Нема да ви е сефте. То и братът на последния император е станал главен кадия на империята (османската), ама тва елините сте го пропуснали да си го запишете актив...

67

Анонимен

преди 3 години

До северомакедонецТонка, ти си от Анадола брат, или вече стана татарин и северномакедонец :))

66

Минаващ

преди 3 години

Вето за тези крадци на история и отцепредавници!

65

северомакедонец

преди 3 години

До МитревскиПутин каза "писменноста е дошла от "от македонските земи" "- А ЗЕМЛЯ на руски си е точно територия, страна на български ("стърна" у Константин Миладинов). Кой я е населявал а и как се е наричал народа и царството там тогава дипломатично премълча да ви не обиди, че току виж трябва да ви обяснява какви сте днес южни срби или източни шиптъри.

64

Nikos Petros

преди 3 години

Гърция подкрепя Северна Гърция , упс - Северна Македониас исках да кажа...То вече е едно и също , от две години !ДО 10 ГОДИНИ ГЪРЦИЯ ЩЕ ВЛАДЕЕ ВСИЧКО НА БАЛКАНИТЕ И В АЗИЯ--ЧААК ДО ХИМАЛАИТЕ И река АМУДАРЯ = река ОКСУС и река Сърдаря = Река Яксартис....Както беше едно време при АЛЕКСАНДРОС МЕГАС 3-ТИ .ГЪРЦИЯ ЩЕ ИМА И СОБСТВЕНИ АТОМНИ БОМБИ И РАКЕТИ-НОСИТЕЛИ ЗА ТЯХ !

63

северомакедонец

преди 3 години

До анонименнищо верно. 10% са психодесни "либерали" и майцепродавците от хелзинския комитет барабар с джурналята от дойче(сорос)веле. Аман от опорки. Македонизмът често е бил и спасение на българите в Сърбия от смърт и посърбяване под благосклонния поглед на великите сили. Понякога е налаган и от българската държава и ВМРО след загуба на войните и далеч преди на коминтерна Сталин да му наложи политиката на царска Русия. Виж биографията на Мисирков или Панко Брашнаров. Аман от пропаганда

62

Ниш е България

преди 3 години

ВЕТОВЕТОВЕТО

61

Анонимен

преди 3 години

До СофиянецоИма нещо диво в нас, но това е от прабългарите (татарите според сърбите а.к.а макета), били сме сърбите, били са ни васали, нормално е да обучат макетата да ни мразят :))

60

Митревски

преди 3 години

Сите Иво Биг,атаки е било некогиш македонско что е наше право си наше.путин най голямата християнска православна славянска държава каза ваш е Кирил и Методий како повеке сакаш?!

59

Анонимен

преди 3 години

Оставям ви с вашите въжделения за велика България! Тези неща не се решават от сулюипулю в някакъв форум, а от високо европейско ниво, защото това е Гео стратегически въпрос касаещ целият ЕС!

58

Анонимен

преди 3 години

Изкуствена държава, крадена история!

57

Анонимен

преди 3 години

56 Скопие-невиждан кич, все крадена от Гърция и България история.Руската, имперски политика на Балканите, в действие.

56

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До Митревски, за втори път пишеш Путин, пА ходете в съюза бе, ама не в Европейския, а в Съветския. Защо сакате български паспорти бе куче, нали много лаете, нали сте много велики?