49

българин

преди 3 години

До: номер 54Ми и аз да ти кажа, и на мен са се подували лимфните възли при грип и други простудни заболявания. Един път така дори не разбрах че са подути (под мандибулата), и добре че личната ми лекарка е опитна - вика ми "Аууу, *** на тебе са ти подути лимфните възли бе!"Аз тогава се опипах там където тя пипна и вярно така се оказа.Еми, мина ми като на кyчe дето се вика.Та и аз да пожелая на всички да се пазите, особено сега да не дава Господ да се разболеете от каквото и да било!

48

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Вирус броди из Европа,и унази той потропа.Мерки или карантини ?!Бай *** непобедим е.

47

Анонимен

преди 3 години

Не само на хората омръзна. Моите танзанийски кози психически вече са много зле. Отказват да ядат папая, била ковид положителна. Не я пипат, докато не им покажа отрицателен ПСР тест.

46

Американа

преди 3 години

Какво да ви кажа?И аз не вярвах в този вирус ,докато не ме хвана!Първите 3 дни бяха добре , леко сухо гърло и съвсем леко кашляне.Отшумяха!На 4-тия ден ми се възплиха лимфите по врата ,но най-вече под мишниците! Чувство на изтръпнало парещо тяло! Снощи неможах да спя по гръб от болки! Днес е 6-ти ден ,лимфите са още надути ,очаквам да имат подобрение ,че ако нямат пак ще е тежк нощ! Надявам ,се да отмине без усложнения.Пазете се и бъдете здрави!

45

Анонимен

преди 3 години

Останалите 58% са се нaakaли от страх заради шашмата с истерията наречена "коронавирус"!

44

Анонимен

преди 3 години

Одобряват мерките не повече от 20% вковидясани зомбитa с дистанционно изключен разсъдък и залиняла воля. Не са толкова много, но са ужасно вресливи и нахални.

43

90%

преди 3 години

На 90% от нормалните българи им омръзнаха тъпите ограничения!!!

42

sryh

преди 3 години

Като им е омръзнало-да ***!!

41

АК-47

преди 3 години

Е, които не са съгласни и не спазват мерките, като се тръшнат, ще *** да ги лекуват изнемогващите лекари. Бай *** няма да се оправи, докато не почнат да *** близките му. Онези мангъровци защо не влезнат да се грижат и да лекуват болни от вируса. Едно е да размахваш диплома, друго е да влезеш в COVID отделение, нали...

40

Защо Фандъкова

преди 3 години

Да е виновна? По скоро Мънгаров. Човека е бил просто.клечка. Виновни са и всички които му се водят по глупостите.

39

Анонимен

преди 3 години

Управляващите убиват и те си имат имена.Това са министър-председателя, здравният министър, просветния министър.Докато търсите колективна отговорност няма да получите справедливост.Всички починали през ноември са умрели поради незачитане на епидемиологичната обстановка в страната, неспазване на експертните препоръки и престъпна некомпетентност.Тези из-роди ще накарат директорите на болници да фалшифицират данни, защото простата математика говори, че починалите дневно ще са около 200 човека.

38

Gogo

преди 3 години

Какви ограничения бе батко, само препоръки и то никой не ги спазва. Все едно да им омръзне да си мият зъбите. Ми за ваше добро е па ако щете

37

Анонимен

преди 3 години

До АзЩе стоиш и ти в къщи, след, като решат да има lockdown.

36

Анонимен

преди 3 години

То с такива въпроси какво искате? Формулировките не се срещат в нормалната реч, а и никой не мисли по този изопачен и заплетен начин. Кой изтъкнат лингвист ви е писал въпросите?

35

Анонимен

преди 3 години

И на мен ми омръзва да си обувам чорапите вече 45 години, ама се налага.Въпрос на адаптация.

34

Чарлз Дарвин

преди 3 години

на кой му е омръзнало ще последва Динозаврите!

33

Бандата герб

преди 3 години

Фандъкова е съучастник в убийството на човека починал пред 4гр болница.Ние сме Герб, ние убиваме българи.

32

Анонимен

преди 3 години

То на някои им е омръзнал и живота...Животът не филм с хепиенд. Живее се според обстоятелствата. Който се адаптира продължава напред, а който не може...пътища много. Да отива във Франция, Белгия, Германия, Испания и в Швеция или Беларус при Лукашенко.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Накрая учените от Бан ще достигнат до заключение че вируса може да се умори само с кючек на песен на Азис

30

Анонимен

преди 3 години

До БауХората които пият редовно не ги ловят вируси.В кварталната кръча едни и същи пият и досега никой не се е оплакал че е хванал вирус.А за целуването не връщам жени готови да целуват въпреки че има обявана пандемия.