23

Анонимен

преди 3 години

Французите нарушават свободата на словото на ислямския свят.

22

Martin Bormann

преди 3 години

До 5) Ти чувал ли си някога стадо овце да нападне овчаря си? Може и да е ставало, но аз никога не съм чувал за такова нещо, така че ако имаш повече информация, сподели ;)

21

Анонимен

преди 3 години

В общия случай "левите" партии са си престъпници на по - глобално ниво и поради това са твърде опасни. На такива, особено на по - активните като феминистките, се полага затвор по подразбиране, недопускане до държавни, обществени и ръководни постове. А за свери като здравеопазването, общините, съдебна система, полиция, законодателна власт - може и смъртни присъди. Трябват закони в тази държава иначе съвсем ще я вапсаме.

20

Stoyanov

преди 3 години

Прибрахте ли си ги? Толерантни ли сте? Айде сега им сърбайте попарата!

19

ГАДОРЯН

преди 3 години

Важна новина!!! Току що е стреляно в синагога във Виена! Ай честиту либерасти.

18

Анонимен

преди 3 години

В общия случай явно не разбираш понятието "лява партия". А това са тези партии/групи, които с популистки лозунги и изказвания се стремят дфа отнемат права от други групи и да ги дадат на себе си. В случая с феминистките - да отнемат заработените от мъжете пари и да ги присвоят. Да отнемат заслугите им и да си ги припишат. Също както комунистите винаги са били. При това не по заслуги, а по лично усмотрение. Да отнемат власт и привилегии и да ги присвоят и да преразпределят по между си благата.

17

Веско

преди 3 години

Иска ви се да се събуди Европа, ама няма начин. Поне без отказ от голяма част от удобствата и стандарта. Тези 9% са си потребители и се увеличават. Цялата система за растеж и пазар рухва. На мултинационалната компания хич не и пука дали праха за пране ще го купува мюсулманин или свидетел на Йехова.

16

От Карабах

преди 3 години

Хаха. Радикален мюсюлманин е нещо като хитлерист пацифист. В Корана ясно е казано че исляма трябва да воюва и покори целото кълбе. Нещо неясно!???

15

Анонимен

преди 3 години

Руснаците!

14

мак

преди 3 години

Покъртително. Най-добре са тези държави, които не приеха така наречените бежанци или пък в които няма мюсюлмани. Поне живеят спокойно и без страх. За Франция и други страни с такива проблеми няма изход според мен. По-вероятно е, че ще им позволят да се отделят и живеят както искат с надежда да ги изолират от местните и да ги омилостивят, или ще рискуват нови атентати. Но пък, няма гаранция, те са с промити мозъци и "имат право" да убиват. Трагедията е пълна.

13

Корановирусът

преди 3 години

Броди по Европа...

12

Йово

преди 3 години

Смях във Феранция и на запад като цяло ЛЕВИ НЯМА, т.н Леви разни п*си и лизбита реално не са леви а центристи. Тези са точно организаците които плюят комунизма и социализма като цяло, например "Фемини" която незнайно защо я наричат лява. В държави с истинско ляво управление като Китай, Туркменистан и Беларус проблемите с исляма и разни псевдо леви гей организаци се справят по доста твърд начин . Само в десните държави като САЩ и ЕС и някой други черни и други имат права и превилегии!

11

Либерализмът

преди 3 години

Ислямизира християнския Запад до степен, в която ще започнат да си обрязват децата..

10

Анонимен

преди 3 години

Как беше не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето я дава....Франция е виновна както и ЕС с тяхната либерал-демокрация или с други думи свободия.

9

В. Узунов

преди 3 години

В Корана е истината!

8

Фактите

преди 3 години

Мюсюлманите учат момчетата си да са войници, а момичетата да са добри майки и домакини и да раждат много деца.В белите държави учат децата си да са ЛГБТ и да си сменят пола.На кого според вас принадлежи бъдещето?

7

Анонимен

преди 3 години

напред войни,сега е ред на мюсюлманите да правят кръстоносни походи на запад.

6

Анонимен

преди 3 години

Защо западните общества винаги търсят проблема в себе си? - Защо са зле черните? Защо са зле ромите? Защо идват имигрантите и т.н. вместо един ШУТ на всички които не се вписват и не играят по правилата и толкова!

5

Смешници

преди 3 години

Ще дойде ден,в който на французите ще им писне да се държат като хора и мюсулманите нама да могат да сварят да бягат от Франция.Всичко си има граници,но средновековната изостаналост и манталитет нямат място във Франция .Но това важи и за цялия християнски свят.Не е далече времето в което много *** ще дадат фира.Все пак в Европа са най-мощните дъражави в света.Заедно с приятелите от Канада ,Австралия и САЩ ..разбира се.А и Китай и Япония съсвсем не са мюсулмански държави .

4

журноглисти

преди 3 години

*** в кухнвта - кой и защо я маймунизира?