134

Анонимен

преди 3 години

Младите и красите бяха наети начинаещи актьори. Това е доказано!

133

Анонимен

преди 3 години

Джанет ГилморДиректорът по Стратегически комуникации, ми потвърди с имейл, това,което вече знаех.Водачката ви е плащала на синчето си по $30 000 такси за обучение плюс още толкова за издръжка(поне толкова).Т.е. както казах и предиоколо $60000 на година, умножено по 4 = $240000!,пише Кристи.След публикуването на отвореното ми писмо до Корнелия Нинова (която още не ми е отговорила, м/у впрочем) ме нападнаха стада от *** на БСП, оправдавайки клетия си вожд, че е пратила сина си да учи...

132

Анонимен

преди 3 години

До Мария Ти не си в ред! Изглежда ,че си от тези "Млади и умни " ,които цяло лято заработваха по някой лев на Орлов мост. Ако тази другарка се докопа до власт,ще видиш тогава ,за какво говорим сега,но ще е късно мила.

131

Анонимен

преди 3 години

Импексова не само краде, но и лъже като за книгата на Гинес.Когато излъга, че сина и е на стипендия дори не се досети, че хората не пасат трева и ще излезе истината на яве.Журналистката Татяна Кристи опроверга твърденията, че синът на Корнелия Нинова е учил в САЩ на стипендия. Тя разкри във Фейсбук пост комуникацията си с директор в американския университет Бъркли, според която университетът НЕ ДАВА пари на чужденци.Защо излъга?Какво крие?Вероятно не иска да се знае,че е милиардер.

130

Анонимен

преди 3 години

Да каже първо къде са парите от касата на БСП!

129

:D

преди 3 години

Крадеца вика: "Дръжте крадецаааа!"

128

Тонката

преди 3 години

Най-весело ми става точно когато Корни започва да обвинява за корупция и кражби:):):)Смятай щом Сергейката Станишев я отстрани от зам.министърския пост точно заради корупция:):):)

127

Анонимен

преди 3 години

Тея са ... фани единия, удари другия, ама изгони всичките от властта ...

126

Крас

преди 3 години

Ще има справедливост и господ и за Вас г-жо. другарке!

125

Алгоритъма

преди 3 години

До Ами добре го каза Ето как става най-едрата кражба от ГЕРБ: Държавната Автомагистрали ЕАД получава поръчките без търг. Не наема подизпълнители с търг.От подизпълнителите наема конкретни специалисти и работници и по този начин се заобикаля публичността. Отношенията с работещети са по критериите от социализма: Автомагистрали ЕАД лъже работещите,че им плаща,а те я лъжат,че и работят. Спестените пари от материали,машени,заплати се делкат с подизпълнителите осигурили работници и съответно ЕАД-ГЕРБ.

124

РАМЗИ

преди 3 години

ДПС И АТАКА ПОБЕДАААНИНОВА ПРЕЗИДЕНТ

123

Анонимен

преди 3 години

Тази госпожа закопа БСП, какво очаквате да се случи с България ако се докопа до властта.

122

Анонимен

преди 3 години

До МарияМОЛЯ?Абе, девойче, я си пий хапчетата.Нинова и конкретно БСП могат да съсипят държавата и в нормални обстоятелства, а при сегашните направо ще я закопаят.Не разбрахте ли, БСП си изпя песента!

121

Мария

преди 3 години

Нинова е ЕДИНСТВЕНИЯТ политик, който в този момент може да изправи България на крака. Разбира се, заедно с прогресивните хора от всички демократични партии. Организираното плюене на гербаджийски бостан няма да заглуши тази истина.

120

Анонимен

преди 3 години

Като шеф на БСП си купи хотел на Халкидики, като мин. председател ще си купи цял ръкав на Халкидики.

119

Loyko

преди 3 години

Да си крал и да си ограбвал държавата, като после се правиш на светица,...е това не го разбирам.

118

Истината

преди 3 години

Нищо в БСП не е истинско, дори и името и! Тя не е българска а руска, не е социалистическа а на едрият капитал и не е партия а организирана престъпна група!

117

MARIN NUNEV

преди 3 години

i ednite i drugite kradqt..ekspertno pravitelsvo.bulgaria bez partii.spirane subsidiite na vsi4ki partii........tova e izhoda......

116

Анонимен

преди 3 години

Акъла и е все у кражбата, сън нея лови че не може да краде с голямата лопата.

115

Анонимен

преди 3 години

Ахахахаха, най голямата крадла говори за крадене, нагла та нагла.