30

Анонимен

преди 3 години

един герберски тролл се труди като пчеличка цял ден, горкия едва диша вече, изнемогва ама баце не му дава почивка.Той обаче ще връща нашите парички дето ги изля за вас.

29

Анонимен

преди 3 години

Стига сте слагали снимки на хората с маски.

28

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА за московския агент в Президентството!

27

Анонимен

преди 3 години

Борисов се опитва да скрие вътрешните си разпоредби, че има изключения за някой както обясни шефа на РЗИ-то, затова го уволни, че издаде какви техни "правилца" си имат.Веднага разбира се излезе министъра подлизурко да каже че няма такива правила, само закон за всички еднакъв.И разбира се борисов веднага взе положителен тест да го изолират да покаже че закона е за всички.Та цирк отвсякъде,тия са завършили театралното училище и си мислят че ние трева пасем.Елементарно, уотсън.

26

До 23

преди 3 години

Айде по - полека. Радев не се охарчи за една маска.Неминуемо беше да се зарази.А ако тестът му е все още отрицателен, значи го чака по- сериозно наказание от Съдбата.Защото трябва да се държи отговорно, а не като хулиган.

25

Анонимен

преди 3 години

Тулупа си а ***, вари го печи го, все тая

24

Анонимен

преди 3 години

Този повърхностен човек, защо се заяжда с хората,които вършат неговата работа.Още през март Президентът беше длъжен да свика съвета за национална сигурност и да ни води през кризата.Вместо това той злорадо ни заразява,за да страдаме

23

Анонимен

преди 3 години

Целия зор е да изземат функциите на Радев като главнокомандващ.Идват сериозни преразпределения,Полша взима шефството над соцлагера във войната за крим,спешно им трябва на сащ за военни бази, демократите движат тези неща и очакват байдън да спечели и веднага да се задействат.А полша ще набута нас да го отнесем, те само ще ни нареждат.Трябваше Радев да го махнат за поне 2 седмици докато са главните инспекции, и стигнаха до тия циркове с талин, с дуда,че РЗИ следвайките рехните разпоредби им обърка плановете.

22

Анонимен

преди 3 години

Мда, може да е добър летец, но нито е добър политик, нито добър дипломат, с инат и отмъстителност, никой не е стигнал далеч. На тази позиция, най-важното са държавните интереси, не личните отношения.

21

Анонимен

преди 3 години

Защото бяха достатъчно некадърни да отменят карантината на заразения Борисов и станаха за смях пред цялата държава.

20

Анонимен

преди 3 години

и всички тия положителни тестове на борисов на дуда и прочие *** са част от ченгесарските номера да "затворят" Радев докато инспектира войската като главнокомандващ.Каквото са предписали РЗИ това следва Радев,на 1-то е да си направи тест като се върне в рамките на 24часа,за 2-то е отмяна на карантината съгласно действащите разпоредби- вътрешни правила за изключенията към закона.РЗИ е следвал каквото му пише а Радев следва РЗИ каквото му предпише.Иначе мутрата е ясен.ОСТАВКА!!!!

19

-

преди 3 години

Тоя мало умник бибитко как може още да плещи?Срам няма ли, достойнство и чест незнае ли що е?Ега ти народа дето го търпи това недоразумение, че даже има индивиди да се прехласват по него!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Радев се оказа много злобно и нагло човече! Така и не осъзна ролята на президента, до която случайно се домогна, активно подпомогнат от Нинова.

17

Ганди64

преди 3 години

Радев,*** димитровградски таралеж,Деса не ти ли е казала да малчиш че само глупости говориш,гледай чалгаря мълчи си и рейтинга му се качва

16

Анонимен

преди 3 години

Ако не ме лъже паметта, радеф е контактен още от военното мероприятие, преди да замине. Останалото е журналистически интерпретации.На всеки по умен е ясно, защо отрицателен тест не може да бъде основание за отмяна на карантината. Нищо толкоз важно не прави прецедента, щото да не може да го прави по защитени канали през дистанционни платформи. Останалото е демонстрация на бабаитлък, който на такова ниво само ще го компрометира.И не вътрешни а външни недоброжелатели, ще го свършат.

15

Анонимен

преди 3 години

Бойко и достойнство ? То вече няма накъде и за кога да пази каквото и да било ! Да изпада все повече в подобни монолози и обвинения, хич даже не ми и прави впечатление ! Нормалното поведение за такива типове е непостижимо усилие !

14

Анонимен

преди 3 години

А защо "президентът" Радев не подаде оставка? Мотивът за това трябва да бъде "за нищо не ме бива".

13

Анонимен

преди 3 години

За мятане на яйца малко дават, даже хич, ама слушам, че ако те пишат корона по 2 бона давали, та викам и родата да закарам ще вземе кажи речи 10 15 бонтака, да изкараме зимата, някой ако има инфо ще съм благодарен

12

Анонимен

преди 3 години

Професор известен каза тв,че 11200 теста и е лъжа ,че лаборатории пишат с ковид без да се иследва ,правят се милиони и никой не прави проверки,човека все пак е професор едва ли дали е в ефир

11

Анонимен

преди 3 години

Само Радев има картбланш да си ходи където си иска сякаш е извънземен.