59

Анонимен

преди 3 години

Гоце Делчев е българин, а те да доказват делото на техния Гоце Делчевски. Трябва да се потърси отговорност и от въртоглавите, които върнаха костите му, създадоха македонска нация и т.н.

58

Анонимен

преди 3 години

Тази компрометирана журналисткае срам за България.

57

Анонимен

преди 3 години

българия не иска да почита гоце делчев,тя просто иска македония и македонците да не го почитат и да го забравят.не е важно аз да съм добре важното е комшията да е зле-ето затова българия ще е вечно губещата.

56

?

преди 3 години

До Сата НАТОте като че ли не лижеха подметките на Тито?

55

2020

преди 3 години

Аз съм от Североизточна България,потомък на етноса с най-голям процент пра-българска кръв.Не искам повече да чувам обиди и лъжи по адрес на името България и народа Българи с доказана хилядолетна история.ИСКАМ БЛОКАДА НА СЕВЕРОМАКЕДОНИЯ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕС ДО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ИСТОРИЧЕСКИ ИСТИНИ ,ЗА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И ДРУГОТО.ТЕ АКО ИСКАТ И МАРСИАНЦИ ДА СЕ ПИШАТ.Макеретата да останат изолирана буферна зона между нас и бъдещата Велика Албания

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами то тогава и българска държава не е имало...българия става независима от султана вследствие на декрет написан от австро-германеца фердинанд през 1908,а гоце делчев е убит 1903.

53

Хюго Бос do 55

преди 3 години

Проблемът е в нашите управници- не може да им се вярва, веднага ще клекнат под натиск на Германия или други и ще ни хвърлят историята на бунището. Ей,виж всякакви НПота и атлантически 'експерти'- основни защитници на сепаратистите и техните медии, пригласят в хора на БЮРМ.

52

Анонимен

преди 3 години

Е, ние пък не даваме зелено за ЕС... Хйде да видим кой е по-***

51

SHEFA

преди 3 години

-СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ Е С ЕДНОГОДИШНА ИСТОРИЯ-КАЗАХ ВИ НАПРАВЕТЕ И ПАМЕТНИК НА МАКЕ МАУС-ПИШЕТЕ ЧЕ ИЗГУБЕНИТЕ-НЕЗАПИСАНИТЕ ГОДИНИ НА ИСУС -ЧЕ Е ЖИВЯЛ В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ-ПРИЛИЧАТЕ МИ НА МУЗЕЙ ЗА ПАМЕТНИЦИ-И СЪХРАНЯВАЩА ИСТОРИЯ НА ДРУГИ НАРОДИ-КОЯТО ПРИСВОЯВАТЕ.-Я ДА КАЖАТ ИСТИНАТА -ГЕОРГИ ДИМИТРОВ-ГОРНОМАКЕДОНЕЦ ЛИ Е?-айде де.

50

МНЕНИЕ

преди 3 години

Тази територия , наречена днес северна македония , никога няма да влезе в ЕС - като Турция . Все си мисля че решение на Проблема е следния - територията ще се раздели между България , Сърбия и Албания . Това е Бъдещето .

49

дедо Боре

преди 3 години

Ще гледат ЕС през крив макарон тогава.и Любчо Георгиевски пръв се писа българин и грабна български паспорт.

48

Анонимен

преди 3 години

'' Държава, по-малка от една София и в която половината население са българи, не може да претендира за история различна от нашата.''.................Изцяло погрешен подход ... подход основан на страх и комплекс за малоценност. Заради този подход им се дадоха български паспорти и сега обикалят света и плюят България.Оставете ги сами да узреят за истината ... без насилие, без внушения те сами ще дойдат при нас, въпрос на време e.Разбира се - до тогава никаква Европа за тях !

47

На теория версия 2:

преди 3 години

Османския ислямски турчин да унищожи ХРИСТИЯНСТВОТО заедно със евреите та създали Македонизма на базата на Дева Макия от съобщението до евреиските му сънародници на Йосиф Флавий че братът на ИСУС наречен ЯКОВ има поколение и да го питатАлбанците и Българите живеели съвместно заедно в Македония като заповедите на турските ислямски варвари били само половината от албанците да бъдат принудени да приемат исляма а другата половина да ги оставят да са си Християни

46

хаха

преди 3 години

Държава, по-малка от една София и в която половината население са българи, не може да претендира за история различна от нашата.

45

Иван Вазов

преди 3 години

Васка Зойчева! Стихотворение! Да те преследват защото си българин! И сега - това искали - онова не искали! Ами и ние не искаме да лъжат, но те лъжат и не признават исторически факти. Какво ги правиш такива?

44

SHEFA

преди 3 години

ГЪРЦИТЕ ИМ СМЕНИХА ИМЕТО НЕ САМО НА ДЪРЖАВАТА А И НА ВСИЧКОООО-ПРОДАДОХА СЕ-ТОВА ГОВОРИ ЗА ВСИЧКО.

43

На теория версия:

преди 3 години

ИСУС ХРИСТОС споменава че е ЗАВОЕВАТЕЛ с думите:"Не Мир дойдох да донеса а меч,да разделя.....роднини"Точно това е Християнството за ЮдеистМакедонската нация е Турско-Османоислямски-ЕврейскоЮдеистки експериментМакедонският ЧЕРВЕН език е с ден рожден на Карл Маркс и Цска СофияУмишлено им се привидяло че Исус Христос е Александър Македонски...както и че Дева Мария....е Дева Макия.....Макидевонка или що лиВЕСПАСИАН открива брата на ИСУС имащ поколение ЯКОВ и дава инфото на Йосиф Флавий

42

Анонимен

преди 3 години

Русия, чрез пионката си Сърбия прави всичко възможно да попречи на влизането на С.Македония в ЕС. Един от начините е да ни накара да ги блокираме за ЕС, като подклажда омразата срещу българите. Така едва ли не ние ще сме причината, а всъщност тя е скрита на североизток...

41

не ме интересува

преди 3 години

А спрете вече с това кой какво казал и кой какво написал. Ако ще и от индийско семейство да е, все тая.

40

зарежете ги

преди 3 години

Комисии ли, убеждаване с факти ли, изискан научен тон и други такива цивилизовани подходи И???? Нали видяхме - цялата българска история била тяхна... Преставам да им обръщам каквото и да е внимание. Не си струва и не го заслужават. Няма ЕС, и толкова! ВЕТО!