16

Анонимен

преди 3 години

Вироса е опасен трябва да се миете рацете.

15

Боеко

преди 3 години

*** не иска да му се затварят дискотеките! Не спирайте нета и планета! Яко да има чалга отвсякъде! Вирус сигурно няма нищо, че хората си умират от пневмонии и т.н. ***, *** ...

14

Анонимен

преди 3 години

коронавирусът не се предава през плацентата и болни родилки се сдобиват със здрави деца------А това е една от най-големите глупости.Значи през кръвообращението на един и същи организъм не се предсва, а по въздуха от метър и половина прескача...

13

Анонимен

преди 3 години

Вирус няма, не вярвайте на идьотите доктори. Всичко е фалшиви тестове и фалшива статистика.

12

Анонимен

преди 3 години

Всяко движение на хора без реално основание и нужда трябва да бъде спряно за се ограничи скоростта на заразяване.Само на работа и до магазина за храна. Нищо друго не върши работа.

11

Анонимен

преди 3 години

Те пък ще спрат да купонясват хах тия пак са за смех

10

Обективно

преди 3 години

Не може заради нощните подрусвания на младежите да се рискува животът на медиците, защото всички заболели - и леко, и тежко, отиват при тях. А скоро и учителите ще дадат фира заради съмнителните удоволствия на някои млади.

9

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се, че много хора не разбират добре вируса и се лашкат между едната и другата крайност. 80% го изкарват като нормален грип или безсимптомно, но за останалите 20% се налага болнична помощ, което натоварва изключително много болниците. И около 1% от заболелите умират, което е по-високо спрямо нормалния грип. Не е нужно да се изпада в паника, но не трябва и да се неглижира и затова трябва да се спазват определени мерки.

8

Ковид е края на бб

преди 3 години

Много хитър се помисли но сега ще еидк как един малък вирус събаря от власт

7

Анонимен

преди 3 години

Гражданите да излязат на улицата.Всички българи,като един,да им искаме сметката за погрома на икономиката и работните места,който политиците направиха факт!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Интересно мие като няма болници няма дискотеки верно тая държава напоследък сее загрижила за това здраве та чак из селата търси короната и кво ще направите ще ядосате и без това хората

5

Анонимен

преди 3 години

Важното е Гришу да пада

4

Шефа

преди 3 години

От Бойко Борисов не може да се очаква адекватно решение !Помним какви ги надроби в началото на пандемията!Вторачил се в парите на ЕС и търсеше поне един болен от Ковид 19 , пращаше самолети да вкарва болни в България , отвратително арогантно и алчно поведение!

3

До 1

преди 3 години

Правилно, трябваше да мислят... Ама от къде мозък, че да мислят. Те са "пожарникари" - трябва да стане нещо, за да се втурнат да приказват и да "мислят" и докато се наприказват и намислят ... проблема е свършил и те "вземат мерки"!До неотдавна мислех, че това е български патент, но се оказва че не е!

2

Анонимен

преди 3 години

По-бързо трябва да ги затварят, иначе много скоро ще стигнем и ще задминем 6000 на ден!

1

Анонимен

преди 3 години

Закъсняха с поне една седмица и продължават да го обмислят. В София нямаме още една седмица. Трябваше тези неща да са мислени 7 месеца. Простата математика щеше да е от голяма полза.