127

Анонимен

преди 3 години

До ИМПИЙЧМАНТ ВЕДНАГААрменеца е хаплив, уважавам това, но както казах, не е доизпипана работата :))) Не може да сваляш мутра и да нямаш "бащица" като алтернатива, просто манталитета ни е такъв :)))

126

Анонимен

преди 3 години

Милен Цветков в "Минало (не)свършено" - за студентската стачка и оставката на Петър Младенов 1990Милен Цветков за гладната си стачка по време на студентските протести през юни-юли 1990 срещу фалшифицираните избори и лъжата на президента Петър Младенов.Автор: Евгений МихайловОТ ДНЕШНА ГЛЕДНА ТОЧКА Е БИЛО ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА-ИЗПОЛЗВАЛИ СА НИ,ЗА ДА ТРАНСФОРМИРАТ ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ.НИЕ СЕ ХВАНАХМЕ КАТО УДАВНИЦИ ЗА СЛАМКА.ТЕ НАПРАВИХА ПОДМЯНАТА С НАША ПОМОЩ.НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ УПОТРЕБЯТ!

125

изгори за да светиш

преди 3 години

Пада Човека в смъртен бой, пада за теб Свобода, за да изгрее и стане той малка безсмъртна Звезда.

124

Анонимен

преди 3 години

ВИЖТЕ КОЛКО БЯХА СТУДЕНТИТЕ ТОГАВАВИЖТЕ ХУБАВО ЗАЩОТО ТОГАВА СЕ БОРИХМЕ ЗА СВОБОДАТАСЕГА СЕ БОРИТЕ ЗА НА АВРАМ БАКАМА БОЛНИТЕ АМБИЦИИ

123

Анонимен

преди 3 години

"Подмяната 10-ти" - документален филм за първите 15 години от прехода БългарияВИЖТЕ КОЛКО БЯХА СТУДЕНТИТЕ ГОГАВАВИЖТЕ И КАКВО КАЗА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЗА ПРОТЕСТА ОТ НАШЕТО ВРЕМЕ ГОДИНИ ПО -КЪСНО. ПОТРЕСАВАЩО ВЯРНО И ИСТИНСКОМилен Цветков в "Минало (не)свършено"-за студентската стачка и оставката на Петър Младенов 1990Години по- късно Милен си спомня колко бил гладен след гладната стачка и помни как се наял след това.Помни любовта от дните на протестите. Ние се събирахме всеки ден.Не както сега.

122

Анонимен

преди 3 години

За неполитизиран протест иимат само едно искане и то е политическо, кой ще управлява държавата се решава на изборите. Оставка на Фигуранта и импийчмънт. Който не му харесва демокрацията вакзал и в Сибир.

121

Анонимен

преди 3 години

Не викат *** на нормално мислещите а на платените застъпници на една бита карта.

120

Защо

преди 3 години

На нормално мислещите им викат ***. И да, протестът ви е опорочен, дезориентиран, отблъскващ , манипулиран и т. н. И не са *** и мутри всички, които мислят така.

119

Анонимен

преди 3 години

125Анонименпреди 5 секунди 0 0До АнонименСвиквайте това е новото нормално, ние сме на всеки километър и така до края на света....#######################То хубаво ,че това е новото, но нещо много малко май сте новаторите.Че на сватбата на отрочето на другарката Йотова, имаше повече хора бре.

118

Анонимен

преди 3 години

През учебната 2019/2020 година студентите български граждани, са 195.7 хил., или 92.3% от всички студенти в университети и специализирани висши училища.За учебната 2020/2021 ДАННИТЕ ЩЕ СА ПОЧТИ СЪЩИТЕ.ПРИМЕЛНО МИНУС 1.5%ТЕЗИ ПОЧТИ 195 000 СТУДЕНТИ КОГАТО СЕ СЪБЕРАТ НА ПРОТЕСТ - АЗ ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТЯ АСАН.КОГАТО НИЕ БЯХМЕ СТУДЕНТИ ПРЕЗ 1989/1990 МОЖЕ ДА ВИДИТЕ КОЛКО БЯХМЕ ПО ДОКУМЕНТАЛНИТЕ КАДРИ В ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ "10-ТИ ПОДМЯНАТА"НИЕ ТОГАВА СЕ БОРЕХМЕ ЗА СВОБОДА.СЕГА СА ПРОСТО ИМИТАТОРИ.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110То аз се прекръстих като ги видях, при положение че съм атеист :)) Нито идеали имат, нито покритието, едни празни обвивки, но да се надяваме че приличат малко на студентите от 90-те, не че и там е нямало плява :)))

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Свиквайте това е новото нормално, ние сме на всеки километър и така до края на света....

115

Анонимен

преди 3 години

Тези първо да изкарат казармата и да се научат как се носи маската тогава да искат оставки. Кeлeши. Като не искате да брaните Родината ще я бранят американците и техните самолети. Да живее президента Тръмп.

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ЧИБАААА" да не си кучкар или овчар предполагам нещо такова.

113

Анонимен

преди 3 години

Аз бих казал ,че жалко и долно е хвърляш храна по общественни сгради и една шепа платени, да тормозят нормалните хора.

112

Анонимен

преди 3 години

Червени мутри

111

ДИМНА ЗАВЕСА ???

преди 3 години

защо ли ни ги натрапва dir.bg/dnes.bg тия ялови Ремсисти с-о-р-о-с-оиди "протестъри" ?

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен То кой е безмозъчен е спорно важното е да сме живи и здрави, но да е *** който пише по форумите за пари е най меко казано недостойно, жалко и долно по принцип.

109

Анонимен

преди 3 години

Близо 227 хиляди са студентите в България през учебната 2019/2020НСИ дава всяка година справка за студентите в България.През учебната 2019/2020 година за придобиване на образователно-квалификационни степени бакалавър и магистър в университетите и специализираните висши училища се обучават 211.9 хил. душиСТУДЕНТСКИ ПРОТЕСТ НЯМААКО ИМАШЕ - ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ 50% ОТ ВСИЧКИ СТУДЕНТИ. ТОЕСТ 114 000 ЧОВЕКА ПРИБЛИЗИТЕЛНО.А ТЕ НЯМАТ И 140 ЧОВЕКА - ТАКА, ЧЕ НЕ МОЖЕ МАЛЦИНСТВОТО ДА РЕШАВАЧИБАААА

108

Анонимен

преди 3 години

115сорипреди 12 секунди 0 0но до май месец може да няма нито избори нито интернет нито нищо освен роби на труда###############Без труд ,няма блага ,чадо.С лежане и кряскане по площадите, не става.Сега чичо Васко дава,има ще дойде момент да връщате вересиите.И ,тогава ще ви се стъжни.Боко ще ви се види,като светец.