92

Анонимен

преди 3 години

Вие сте стадо.Доброволно се съгласявате т.нар. държава да превръща домовете ви,които по Конституция са неприкосновени, в държавни затвори, и да ви определя режим кога може или не може да ги напускате.Когато сте си правили изследвания за антитела при друго заболяване не сте ли забелязали, че се взема кръв за теста?Взимане на натривка от лигавиците е чиста проба събиране на ДНК, за което вие си плащате.Вие сте овце. Само не дейте да мучите като ви дерат по 9 кожи. От вас зависи това да спре.

91

Анонимен

преди 3 години

Послушник на Баце,кво му каже тва плещи!

90

Анонимен

преди 3 години

До тоя отдолу със сценария.Ха ха ха ха ха

89

Анонимен

преди 3 години

Вие сте стадо.Къде беше хипер,Гига,Мега смъртоносния вирус от май до септемвриДавате ли си сметка че е технически невъзможно да се направят хиляди теста за 24 часа? Не се ли питате как така това вирус като по команда се разпространи в цяла Европа в един и същи ден?Това ме е пандемия,а ПлаНдемия.Явно приветствате идеята за концлагерВие сте овце.

88

Ислямска Държава

преди 3 години

Аллах ВЕЛИК!Накара неверниците сами да си турят бурки и фереджета и да си избият свинете по селата!Като затворят баровете ще спрат да пият и остава само обрязването за да станат едни истински МЮСУЛМАНИ!

87

Анонимен

преди 3 години

До 92 Ти също си труп, страхливец

86

Анонимен

преди 3 години

А какво стана с Бай Шиле ,не се появява нещо на напоследък. Голяма терца е

85

Анонимен

преди 3 години

До 888Ако си гледал брифингите щеше да видиш, че е с маска когато не говори.Днес специално я вдигаше всеки път когато говореше някой друг. Друг е въпросът, че като специалист е безспорно доказал се. Като министър обаче хич не му се получава. Личи отдалеко, че е бил оставен без избор да бъде ли министър или не.Тиквата е наредил, всички го знаем. Мутафчийски обаче вече не се показва никъде, уви.Дойде му много славата.

84

Коментар

преди 3 години

Мангър Мангъров много показателно го каза....че маската спира вируса както все едно да пушиш цигара с филтър и да не усещаш дима!

83

Анонимен

преди 3 години

В заведенията ще се веселим,ще ядем ще пием, после по дискотеките ще танцуваме,там няма ковид,най-безопасните места,ще взема и аз да ида,нищо че съм на шейсет,да подишам чист въздух!

82

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМангъров е Пътя, Истината и Живота.

81

888

преди 3 години

Тоя цял ден не се спря да обикаля къде парламент ,министерства,където е задължително с маски ,а той *** никъде не сложи маска,а иска да му вярваме,оставка ***

80

Да

преди 3 години

Министър за една нощ! Некомпетентност и простотия на висока степен. Смешни са! Кой им спазва заповедите? Овцете да започват да блеят!

79

Анонимен

преди 3 години

Само Мангъра казва истината ,другите или са заблудени или им се плаща

78

Анонимен

преди 3 години

Заповедта за маските е нищо друго освен "сигнална лампичка " за по-недосетливите. Да им светне ,какво ще последва. Никой не разчита на маските да спасяват положението. Ще има много по-големи ограничения.

77

Анонимен

преди 3 години

Мангъра да изнася сега чувалите с трупове. Няма кой, всички са заети. Само те останаха свободни.Мангъра, чалгарите да станат санитари и да обикалят със санитарната кола болниците.

76

Анонимен

преди 3 години

Само Мангъров, Антония Първанова и Слави Чалгаров могат да помогнат на България.Да слушаме техните съвети.

75

Анонимен

преди 3 години

"Разчитаме така да прекъснем епидемиологичния път на заразата".................ХА-ХА-ХАСамо като чуеш това и ти става ясно колко струва тоя като доктор.Като да запушиш сито с вестник и да очакваш да спреш водата...........То бива глупави хора но българите са неземно проссти.

74

избирател

преди 3 години

Ееех,как се изпразваха улиците,в наше село...,едно време,кога започваше филма "Робинята Изаура"!Гледахме с умиление,цъкахме с езици,псувахме....От къде да знаем ние клетите,че ще ни дойде до главите?!

73

Анонимен

преди 3 години

Решението е една полева болница с 10 000 легла и който оцелее оцелее