13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Има разбира се, сектор корупция.

12

Анонимен

преди 3 години

Има ли сектор, в който сме най-подготвени в ЕС?

11

Анонимен

преди 3 години

Не държава, а пародия. Изгонихте лекарите по чужбина с унизително заплащане и отношение, сега българите ще бъдат лекувани на ротационен принцип от филанкишията и арменския поп. Същевременно,уникалните управляващи умове излязоха с поредния бисер - носене на маски на открито. Да ви имам адекватната политика.

10

Анонимен

преди 3 години

Че тя "здравната" ни система отдавна е в колапс- много преди да ни пришият короната. Ние нямаме здравеопазване от създаването на НЗОК, клиничните пътеки и всякакви възможности на една определена група хора да се домогват до много пари, без да си правят труда да ни лекуват. Пациентите с хронични заболявания не са нов проблем- те си умираха и преди короната заради калпаво "лечение", а сега служи на властите за повишаване броя на починалите от Ковид. Защото те са уязвими и от една настинка само!

9

МАНГЪРОВ

преди 3 години

според МАНГОров няма никакви проблеми, това с вируса е измишльотина на световната конспирация и фармацевтичната промишленост, това според МАНГОров е най-обикновена настинка и хората даже не трябва да влизат в болница за да не претоварват здравната система

8

Do 3

преди 3 години

Държавата нехае щото слага мерки ?!? Та според теб ще " хае " ако те остави да заразявяш на воля?

7

Анонимен

преди 3 години

И за кво са ви доктори. Достатъчно една бригада докери. Директно в трупния чувал, в катафалката и в трапа. За чий че-п преразходи за персонал и болници?

6

Анонимен

преди 3 години

Е нищо пък за това си имаме магистрали като слънце

5

Анонимен

преди 3 години

Оня дебел *** премиера, нищо не направи за здравната система за половин година. имаше нужда от спешни мерки и финансиране и то в големи размери, а той се подвизава поферми и паланки.

4

Анонимен

преди 3 години

Балъците да потраят до 2027 кога св Едникнижний ше ги вози с Ф16 блок 70.

3

Анонимен

преди 3 години

Е как бе 1) нали бойко каза че е подготвена аман от платени статии от черепа и 2) ква здравна система, то вирус нема.. според едни 65% от хората тва е лъжа измама правителствен заговор (ти познаваш ли някой дето да е болен или умрял) .. :D

2

Анонимен

преди 3 години

много е страшно, държавата нехае, слага глупави идеи за маски на открито

1

Топлата вода

преди 3 години

откри този. Това е като софийската топлофикация - каца без дъно. Парите отиват не при кадърните лекари а при гешефтарите. Получаваме това за което плащаме - далавери.