132

Анонимен

преди 3 години

До Док 134 И трябва да чакаме та да ги стигнем по брой заразени. Ти не четеш ли,че вече почти всеки ден умират двицифрено число от Ковид. А когато имаше мерки по няколко човека през ден. Има ли разлика според теб? Или човешкият живот не е с предимство пред простотията.

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142 Кой иска да не ходиш на ранота и да не ходиш до магазина? Никой никога не е забранявал ходенето до магазина. Мерките са въпрос на лична отговорност, но места като фитнеси,дискотеки са развъдник на вируса,защото там никой не спазва нито дистанция,нито други мерки.

130

Анонимен

преди 3 години

Дабсе корегира. Източна Европа това е Беларус, Украйна,Литва.България е в Центъра на Европа. Както в Римската Империя казва се СРЕДЕЦ.

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133Супер. Нека спазваме ред и дисциплина. Искаш, да не ходя на работа. Да не ходя до магазина. Да не излизам от нас. Да не си пращам децата на училище.Но не искаш да ми даваш пари. Не искаш да ми носиш храна. Няма да ми платиш болницата и психолога, когато съм качил 20 кила и имам нужда от психиатър, заради изолацията, нито ще ми помогнеш с образованието на децата ми. Едно е ред и дисциплина, друго е да метнам ялата държава и живота си в тоалетната ...

128

Анонимен

преди 3 години

До ДокВ интере на истината, по-брой заразени сме малко за Швеция.По нашите телевизии се сравняват данните, като ги сумират от Февруари насам. Ако погледнеш за седмицата, картината е плачевна. А като погледнеш починалите ... 119 у нас, 17 в Швеция.

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Да речем, че имаш рак на гърлото, опазил Господ. Как корона вируса, ще атакува болното ти гърло?

126

Анонимен

преди 3 години

"Възможно е да се окаже, че гените, които носим, определят как ще протече коронавирусната инфекция."Не думай! Това можеше да ми го каже и дете в 7ми клас, стига да не беше от тея - умните и красивите, дето не си дават хептен зор.

125

Анонимен

преди 3 години

Всеки грип удря в най болния орган, ако с болен бял дроб можеш да живееш 20 години при зараза с ковид си отиваш за два днибъбреци, сърце, и други

124

Анонимен

преди 3 години

Трябва ни ефективно лекарство

123

Анонимен

преди 3 години

Къде са камионите с труповете, къде падат и умират хора докато вървят ..

122

Много точно

преди 3 години

Казано от пеофесора, пардон, доцента, разката го. Всичко се разката. И майката му се разката. Голямото разкатаване 2.

121

Док

преди 3 години

Не разбрах какво ни е разкатала тая болест???Отваряте Гугле мапс, има бутон "слоеве"(layers). Избирате Covid 19. Има разбивка по държави и области за наличието на заразени на 100хил. души. Стойностите се актуализират постоянно. Там може да видите че сме с в пъти по-малко заразени(засега), спрямо западна Европа, САЩ.

120

Анонимен

преди 3 години

Много болни мозъци има тукот вас се иска да спазвате реда и дисциплината

119

Анонимен

преди 3 години

Незнам този кардиолог какво го е разкатало, обаче е крайно време да започне да се носи наказателна отговорност за всяване на паника и да започнат да се слушат повече истинските специалисти.

118

док

преди 3 години

До ЛекарА бе ,"колега", нали и противогрипната ваксина е антивирусна, само че продължителността на имуннния отговор при нея е 8-10 месеца, докато при евентуална противокоронна ще е 3-4 месеца, защото толкова време продължава производството и циркулацията на антитела срещу коронавирус. Не пиши глупости, противогрипна ваксина се прилага при рискови групи, и то интермитентно, не в повече от три последователни години.

117

Кромид-19

преди 3 години

Вирос няма. Всичко е лъжа. Няма никаква пандемия.

116

Д-р Врабчев психолог

преди 3 години

"Може да си свръхагресивен по различни начини"Така е. Ти си доказателството - свръхагресивен единствено към клавиатурата, но за сметка на свръхглупав и супердървен философ. Накратко мишка.Но след като вярваш в смъртоносни безсимтомни заболявания от които никой не е умрял -логика: Лош 1.Сядай!

115

Гробокопач

преди 3 години

До АнонименНе е вирус, а алп биката Сомор (Мишка) но в отрицателните си аспекти като дива. Тя не засяга тежко децата, защото те са под закрилата на Умай Биче Артимас, но да, засяга по-тежко мъжете, особено асланите, защото те са и любими. Иначе, доцентът е прав за гените относно преминаването на Сомор през всеки от нас. Ваксина? Забравете;))) Единствената ваксина е ритуалът на Аратеб (Свещеното Огнище) на Българската Нова Година. Но него, евентуално след 2 месеца;)))

114

Анонимен

преди 3 години

Добре де, последно не разбрах, този вирус изолиран ли е? Има ли го? Вирус ли е? Какво всъщност е?

113

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"Да бе, да. Слагаме некомпетентници да вършат строго специализирани дейности и после се чудите защо обществото не им вярва"Явно още не можеш да го проумееш, затова да повторим: Мутафчийски се явява ГОВОРИТЕЛ на специалистите, и е е там в административна функция - такава за която е квалифициран, ако може да се съди по опита му с управлението на ВМА. Не си спомням Мутафчийски да е добил популярност с ЛИЧНИ възгледи по въпроса с вируса, тъй че приказките ти са пак сбъркани твърдения.