179

Анонимен

преди 3 години

Защо ми изтрихте коментара? Предложих да не се разхищава храна и да ги замерят с л****. На който му е рядко, може да си набере мат'риал от софийските тротоари, предоставен от собствениците на домашни любимци.

178

Случаен минувач

преди 3 години

Аз друго исках да напиша. Каква полза има да замеряш телевизия с яйца? Какво ще спечелиш? Пълни глупости, наистина изцепки на пияни или дрогирани хора! *** има и камери в района - да видят кой е счупил прозорци, да бъде намерен и заставен да плати за щетите!

177

Анонимен

преди 3 години

Бабикяната и Тони Кутев да направят кабинет. Корнелия Техноимпексова министър на икономиката. Мая Костинбродската - вицепремиер.

176

Случаен минувач

преди 3 години

До смешници 201Ренета не се е пропила от хубаво. Това да ти умре детето на 35 години, как ще се чувстваш? Това да те уволняват отвсякъде, защото говориш истината как ще се чувстваш? Това да не ти признават право на пенсия, при положение, че си бил министър-председател? Добре, че поне има двама внуци, те живеят в САЩ, но знаят български и гостуват всяка година на баба си. Тя заради тях живее.

175

Анонимен

преди 3 години

Някой да обясни на тия откачалници, кой и как се избира главен прокурор.И ,че не може *** и Пульо да му искат оставката.

174

Георги Начев

преди 3 години

Те тия ненормалници са за замеряне с яйца и други подобни !!! Пълни откачалки !!! Плиткоумници,които не могат да измислят нещо полезно за обществото,а само прово кации ! Пфу ! Долна *** !!

173

Рамзан Кадиров

преди 3 години

10-на психично болни содомити, 15-на луди лесбийки и 100-на платени дребни продавачи на ганджа от Божолевски

172

Румен Десин ли?

преди 3 години

Аз подкрепям правителството. Тези негодници, които не могат да съберат 300 души на площада, тава ли са хората, които ще показват посоката? Не, те проста са платени, за да докарат Румен Десин на власт, чрез служебен кабинет. Но майняма дя му се получи.

171

Анонимен

преди 3 години

Ако това е народът от 200-300 човека като от кол и въже искащи да променят Българияна на следващото преброяване ще се пиша занзибарец.

170

Чистач

преди 3 години

А бе, нема ли кой да измете тая разпасана *** от улиците на София ??????????/ Айде , че не можем да минем да си изчистим кофите! А тая власт като не мое да ги опердаши тия холгъзници, да си ходи !

169

стадо УФСЕ с GSM-и

преди 3 години

Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българи .Mmh

168

Анонимен

преди 3 години

202Вие си плюйтепреди 2 минути 1 1Всички премиери представиха в Брюксел везстановителните си планове в Брюксел, от ковид кризата, а нашия *** дали е разбрал ,че трябва да се изготви. Останете си доволни от полуграмотният идол.############Няма страшно.Другаря Радев и другарката Нинова са "изготвени " и имат план.Особенно в частта (как да направим долара ,три хиляди лева).

167

Вие си плюйте

преди 3 години

Всички премиери представиха в Брюксел везстановителните си планове в Брюксел, от ковид кризата, а нашия *** дали е разбрал ,че трябва да се изготви. Останете си доволни от полуграмотният идол.

166

смешници

преди 3 години

Тази пияна жена /Ренета Инджова/ защо и позволявате да се изказва. Преди време обявиха, че е хотърсила мед. помощ, защото е паднала, а тя просто беше пияна. Двамата с попа си пасват по пиенето, затова са заедно. Между другото на този метеж са пияни, дрогиране и нарушители на закона. А снощи не можаха да съберат 300 души софиянци, че се наложи от Ямбол, Сливен, и други градове да извозват с автобуси. Това ли ви е народното въстание?

165

Анонимен

преди 3 години

0 0Така е, ама и не е баш така. Ако има окупационна армия се правят особени избори#########$####Точно там е проблема на другарите.Че няма окупационна армия.Иначе 9 септември да беше дошъл ,отдавна.

164

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

163

до 192

преди 3 години

Така е, ама и не е баш така. Ако има окупационна армия се правят особени избори...

162

Анонимен

преди 3 години

Въстание?С други думи не искат избори.

161

Анонимен

преди 3 години

От цяла България се събрали 200 ,300 човека.Дори с безплатен транспорт,храна и надник не могат да съберат 1000 души.И те ми тръгнали ,въстание да правят.И то било Велико.Смях.Велика ви е само простотията.

160

Нормален

преди 3 години

Ренета Инджова живее с отец Дионисий/Зарята/. Близките и казват че тя се е пропила и е психически нестабилна.Отецът я води по протестите ,когато е трезва и я манипулира.Близките и не са доволни от това но....???.....А че,,всенародно въстание" с 500 души от цяла България , не е всенародно е ясно.