15

Анонимен

преди 3 години

Вие не сте нормални кой ще дойде да лекува за 300 евро болни от корона? Сигурно ще са индианци от някоя колоритна страна.

14

Анонимен

преди 3 години

Сега ще започнат да пълнят с индийци.

13

Българина

преди 3 години

БМБ е като К19 , тихомълком се намърда във властта, и така се е вкопчил, че вече 11 г няма ни лекарство ни ваксина, не можем да го изчегъркаме! Но последствията са трайни и необратими, точно като при К19 ! Дори да оцелеем като държава след него, тя няма да точно България, а като човек болен от рак в ремисия...

12

Пижо

преди 3 години

При 2,8 млн. емигранти, те търсят чужденци! Изгониха хиляди лекари, медицински сестри и санитари с неадекватната политика в здравеопазването, с мизерни заплати, с постоянни гаври от страна на управляващата мафия към здравните работници, с гнусни условия на труд, с партийни калинкови назначения.Франция и Белгия дават по 120 000 евро годишна заплата за лекари (месечна заплата, колкото е годишната на работещите тук). Ирландия - по 110 000!

11

Бай Тошо

преди 3 години

Ако не даваш пари, не трябва да пускаш да се излиза.Е, аз пари не давах, ама и не пусках да се излиза.

10

Анонимен

преди 3 години

Нали си имаме Мангъров, какви чужди кадри?

9

дедо

преди 3 години

Ами да спрат платения прием на цветни Англичани,Италиянци,Гърци и да има място за Българчета. Да ама не,куче касичка...

8

Джо

преди 3 години

Духнете заплатите на нашите лекари първо! Аман от калинки като тая лелка!

7

1234

преди 3 години

Всеки коментар е излишен за това което ни причини БМБ! С медиците е същото като с Белене, сети се да строи Козлодуй 7 след като плати 1.2 млрд лв неудтойка да не СТРОИ БЕЛЕНЕ щото 2030 закриваме тецовете. Изгони 2 млн души, сега ще внасяне. БМБ е приклятие за тази земя. Всеки който може просто да емигрира. Всичко друго е безмислено и изгубено!

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва трябва трябва ! Това трябва го дъвчем 50 години. А дефакто това дето се говори и прави има разминаване.

5

Д-р Хаус

преди 3 години

Ало,Свилена!! За какви " кадри от чужбина бълнуваш?? При 360 евро МЕСЕЧНА заплата,лекари дори от Руанда и Бурунди няма да дойдат!! Схващаш ли??

4

Анонимен

преди 3 години

Някой е много напушен очевидно! Даже и сирийските доктори ще предпочетат в чужбина, но не тук! Но пък имаме легла, и маски също, скафандри даже, е доктори...

3

Срамота!

преди 3 години

Новоизлюпените алчни и неуки бългаски "капиталисти" с мизерните заплати и ужасяващи условия на труд зорлем изгониха от страната всички ценни кадри и специалисти. Сега им течат лигите и се чудят как да излъжат разни украинци, молдовци и какви ли не *** от чужбина за да дойдат тук, та отново да им работят за без пари. Да, ама не.

2

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха...спрете с опиатите

1

Елемаг

преди 3 години

Вероятно това е следствие,на огромния успех,който пожъна тази програма и на морето с кадрите от чужбина :)