48

Анонимен

преди 3 години

Малко в страни от темата: ама нищо не пише за "масовите" протести снощи.:))))))))))))Тез хора, "революционери" изчезнаха. Няма ги. Притеснявам се. Троловете им и тях никакви ги няма. Живи ли са? Нещо системата ли ги уби!? Тия дни пак "въстание" ще правят ама явно е само за по-отбрани хора:))))))))))))))))))))

47

Анонимен

преди 3 години

До горкитеЗа селското стопанство трябва труд, не е като да сменяш чаршафи :))) Но съм убеден че и там точат яко пари, без дори да си помръдват пръста :))

46

Анонимен

преди 3 години

За какво им е тая помощ, като туризъм скоро няма да има, или не в тия мащаби Да си търсят нова работа

45

горките

преди 3 години

Живи да ги оплачеш! Те години наред са работили само колкото за храна и нищо не са спестили. Сега нямат и за храна вече, ужас! Защо ли не се захванаха с нещо друго? Селско стопанство?

44

Анонимен

преди 3 години

Хитрата сврака - с двата крака. Айде сега към браздите с праз и зеле. И картофи.

43

НАТО-ЕС-САЩ

преди 3 години

До комуниститеТе ще сложат новия ред във страната! - брез Турция вероятно за късмет!

42

комунистите

преди 3 години

До никому нищо!Днес са пребоядисани в капиталисти!. превратаджии и руски мекерета.Всяго правителство пада само със знанието и съгласието на Русия от 5 русофилски партии

41

първата стъпка

преди 3 години

При фалит или под наем се дава или продава!

40

никому нищо!

преди 3 години

До истинаДокато ни гонеха и прибраха западни туристи - сега ни търсят Късно опряха до нас!

39

Анонимен

преди 3 години

Да поразпродават от натрупаните си имотчета, дето са им въобще вповече. И да не наглеят с кркодилски сълзи.

38

българейшани

преди 3 години

До ПрограмистТака ни наричаха 45 години персоналите на морето и тичаха по западняци за валута!Краят настъпи!Гониха ни асега ни търсят, но границите са отворени и днес няма прегради!

37

Анонимен

преди 3 години

"Този сектор осигурява 14% от БВП на страната" + "95% са загубите при туроператорите"Значи БВП е паднал с 14%? Според ГЕРБ БВП-то ни не е мръднало, даже има лек ръст. Сега ГЕРБ ли лъже, туроператорите ли лъжат...

36

пилците

преди 3 години

Забравихте да ги преброите и накажете бившата министърка по назначение от Герб

35

истина

преди 3 години

Всички туроператори са богаташи. Сега искат да издоят държавата. Загубите били 95 %. Защо не са се застраховали. Умря ми кравата, и загубите ми са 100%. Искам държавата да ми купи крава.

34

Програмист

преди 3 години

туроператорите и изобщо туристическият бизнес е крайно време да разберат че българският клиент, който е бил скубан и пренебрегван с десетилетия им е безкрайно сърдит. Сега като опряха до нас да не се чудят защо никой не иска да им помогне.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Не са случайни хора, който е работил по курортите ще го потвърди :)) Тези мантри за ниската печалба, може само някой приближен до тях или заблуден реднек да го твърди :)

32

Анонимен

преди 3 години

Бившите комунисти искаха див, див капитализъм. 2 милиона българи затри тоя див капитализъм. Сега дойде времето и на бившите комунисти да пият от собственото си лекарство. Който копае гроб другиму, сам пада в него. Такъв е животът. Да се спасяват както могат. Да ходят да правят бизнес на френската ривиера. Нали много пари имат, що грабене грабеха. Да ги видим сега колко са големи.

31

Adam

преди 3 години

тия селски бизнисмиени май ревът за комунизъм

30

гост

преди 3 години

Да взимат заеми. Не са бюджетни организации, а частни фирми. Все пак ми се струва, че послъгват за загубите си.

29

Анонимен

преди 3 години

"За да оцелеем, ни трябват около 10% от оборота"Значи 10% са им оперативните разходи, а останалите 90% са... печалба. И така с десетилетия. А сега за един кофти сезон, няма пари. Нещо не ми се връзва.