58

Някой 08

преди 3 години

И след няколко месеца ще почнем наново, не го ли разбираш това. Просто няколко месеца ще сме седяли затворени. То не е вода да изтече и да си замине.

57

Анонимен

преди 3 години

изведнъж преди не бил чак толкова, ама сега заразява с 200...Кога е имало новина, че короната не била чак толкова заразна, бе човек? По-заразна е от грипа и от предишния САРС, защото трябва да влязат в пъти по-малко вируси наведнъж, за да стане успешно заразяване. Човек не се заразява от един единичен вирус, те са хиляди в капките слюнка. А когато идват противоречиви новини, то е защото идват от различни учени с различни данни, не защото баш медиата е решила да ви манипулира.

56

D

преди 3 години

Ми тогава за какви ваксини се борите не разбирам, само пари да се харчат явно.

55

Някой 07

преди 3 години

ПО ДОБРЕ Е ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДА ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ, ХОТЕЛИ, ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКСИ, УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ВУЗОВЕ И ПАЗАРИ ОТ КОЛКОТО ДА ИМА КОВИД.

54

Анонимен

преди 3 години

Върви престъпна политика за пълно психясване на народонаселението.

53

Анонимен

преди 3 години

До 61Не им пука за децата им. Стрхът е най- силната болест!

52

Оставка

преди 3 години

За някои е опасен за други не. Както туберкулозата, пневмонията, хепатита, ХИВ....... Тия дето искат и да спят с маските си искам да ги попитам те деца имат ли ? В такъв свят ли искат да израснат децата им ? МАСКИРАНИ. Ние свободни хора ли сме ? Лесно се отказахте от свободата си.

51

Иванеее

преди 3 години

Опорката н ГЕРБ

50

Чувал Чувал

преди 3 години

Скоро очаквайте съвместен концерт с Дюран Дюран!

49

Инелектът

преди 3 години

Сега неудобно ще го кажа така, от началото мощно ни убеждаваха, че Короната е по-заразен от грипа и затова трябват драконовски мерки, сега изведнъж преди не бил чак толкова, ама сега заразява с 200. Ето затова е необходимо човек да прави логични връзки и да помни. Има не един пример за манипулации. Добре, че лъжите им са такива та да се усеща човек.Не ви ли напомня на реклама, където новия продукт е по-добър от перфектния до този момент стар продукт

48

Анонимен

преди 3 години

Абе,защо никой не говори има ли и колко са заразените в момента в Китай?Все пак това са 1,3 милиарда души и ако са преборили вируса,значи са велики.

47

Анонимен

преди 3 години

Удобно е пропуснато, че въпросният щам D614G освен че е по-заразен, се преболедува значително по-леко - резултат от мутация в устойчивата на грипни вируси индоевропейска популация.Паникьори и манипулатори.

46

аааа не бе

преди 3 години

Много ясно, че не е същия.От ФАЩ също действат по фейслифта!

45

ГАНЬО И ГАНЬОВИЦА

преди 3 години

Според себе си са винаги най-умните. Много разибрат от вируси и затова твърдят, че са измислени. Най-истински им се струват далаверите и световните конспирации, според които САЩ и еврогейците са им виновни за всичко. Разбират много и от политика и винаги си избират честни, почтени и умни политици. В крайна сметка нищо изненадващо не е, че дебелите търбухопритежатели обичащи да готвят с литри олио и промотиращи здравословния живот извън ГМО, НАТО и ЕС са най-образовани и са наясно, че вирус няма.

44

Анонимен

преди 3 години

Отивате в болница с ковид отделение и тогава почвате отново да пишете теориите си за световен ред и колко е вредна маската. Ама сте страхливци. Не ви стиска. По-лесно е да се пишат глупости.

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато няма ПОСТОЯНЕН вирус, за каква точно ваксина се говори. Или иде реч за обогатяване на фармацевтичните компонии !!!!!

42

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 46В този форум съм такъв, какъвто си и ти - никой обаче с НИК "да,да ама не"! Не се заяждам с колеги по форум с изключение на ясно и ярко изяваващи се като ***!А ти?!

41

Анонимен

преди 3 години

До 45Нищо не казвам... Всички тук.... пишат. И мога да пиша, каквото си искам.

40

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама неТи така ли си по лична карта? Кое е името или фамилията, че не става много ясно?

39

до 31

преди 3 години

Като те е страх си стой вкъщи и слагай противогаза. Недей да казваш как хората да си живеят живота.