90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 107Да, товагава демкратическата партия е била за белите. Сега и двете партии са против белите.

89

Анонимен

преди 3 години

До СектантМа ти и антфа ли браниш сега? Ти дори вaтенка не си, ти си чисто задръстенo кoмуне. No offence.

88

Анонимен

преди 3 години

Интересно как нито една статуя на масовия убиец ленин не е бутната.

87

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА знаей ли кой е създал KKK? Демократическата партия. Информирайте се.

86

Анонимен

преди 3 години

До СектантЯсно е кой е вaтенката щом подкрепяш демократите-социалисти. На Байдънчо сина му получил 3.5 милиона от кмета на москва и върти бизнес за милиарди с Китай. Айде отивай да буташ статуи след като не умееш да мислиш.

85

Анонимен

преди 3 години

Някои напълно дребни детайли. За читателите на Винету и други леви книжлета. За цялата си история въпросните онеправдани индианци са създали само центрове за жертвоприношения, предимно на деца, робовладелски общества, които накрая са били толкова корумпирани, че Ернандо Кортес с два кораба конквистадори покорява земя с площ няколко пъти тази на Испания. И вие с целия си ляв екстремизъм искате да ме убедите, че аз трябва да вървя срещу моята раса и да имам фетиш към животни? Гръмнете се!

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонименда това е така,но след това нещата се обръщат и европейците завлдавят 90% от познатия свят тогава-първи са португалците, първите европейци стъпили на японските острови,испанците,нидерландците,англичаните,французите,и в по-късен етап италианците,немците и руснаците...единствените земи,където няма европейска колонизация са тайланд,иран и донякъде афганистан и китай(като изключим крайбрежието-хонконг и макао)

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Друго нещо което става след гражданската война е че на белите от южните щати е отнето правот на вот. Тогава възниква ККК като организация бореща се за правата на белите.

82

Сектант

преди 3 години

"Приятелю, не съм антисемит, не съм русофил, с десни убеждения съм и нищо не мразя повече от комунистите."През ден повтаряш тези нелепости и слагаш нафталин околоВатенката.

81

Анонимен

преди 3 години

Некои дрогари услужливо забравят и какво става след Гражданската война в САЩ. На т.нар. роби се предлага да се върнат в Африка като специално за целта се създава държавата Либерия. Част от обонговците са пратени там. Първото, което те правят е се изколят. Това клане продължава и до днес. А да! И похапват победените в битки. Второто, което правят е в конституцията на Либерия да заложат, че само черни могат да са граждани (но разбира се ние сме расисти, а не не са).

80

Анонимен

преди 3 години

До СектантПриятелю, не съм антисемит, не съм русофил, с десни убеждения съм и нищо не мразя повече от комунистите. А тези там, които свалят паметници на велики личности, които са оформили Америка и са я направили най-мощната държава в света, са точно такива. Не е зле да прочетеш кой е Херберт Маркузе и ще разбереш за какво се борят съвременните марксисти-ревизионисти. Не сме секта, прoсто имаме гадния навик, който конформистите мразят и той е да МИСЛИМ.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Отговорих ти на въяроса и ти взе да плудяваш. Причината за оградата е много проста. Ако смяташ дадена територия за своя то трябва да ограничиш достъпа на други до тази територия. Ако оставиш вски совботдно а си минава и да се заселва на тази територия то ти не се и опитваш да ноложиш совето "право" за собственост.И това "прво" не съществува във вакуума. То се налага със сила или със институции.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Не само че не са имали огради, не са имали нотариси, не са имали съд, полиция, гранична охрана, никакви институции и които да наложат право на собственост върху земята.

77

Анонимен

преди 3 години

аз не съм расист,но досега не съм чул за чернокож изобретател.нормално по-развитите технологично народи да подчиняват по-слабо развитите.причината европа да колонизира африка и америка е точно тази.даже самите европейци са се конкурирали в америка и африка.има територии,където само за няколко години се сменят португалци с испанци,испанци с французи,французи с англичани и т.н.

76

Анонимен

преди 3 години

Наречете ме фашист, но в отчаяни времена трябва да се взимат отчаяни мерки. Забрана на антифа, на blm, на феминистки, на *** науките, на червени университети, разследване на демократическата партия за комунизъм, разследване на Холивуд за комунизъм, осъждане на комунизма за терористична идеология. Чистки срещу врагове на държвата. И това не е фашизъм, дълг на всеки патриот е да защитава страната си от демоничния болшевизъм. Обаче никога няма да стане и лека полека всички ще ни завладеят.

75

Сектант

преди 3 години

"Китай финансира червените университети в Америка, Китай финансира демократическата партия, включително Джо Байдън...."Опят.....колега от коя секта си......виждал ли си Американски университет от ВЪТРЕ......колко човека от ръководството на Дем. партия познаваш.......а Байдън?

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И за чий *** трябва да ти строят дувари?"За да не дойде някой заселник да си направи ранчо там.

73

Анонимен

преди 3 години

Днес създателите на велика Америка,са отричани и поругавани от черната напаст,която я има по всички точки на земята.***,ци....те,тези консуматори от постигнатото от нормалните хора,трябва да живеят в отделна държава,за да почувстват силата на глада и невежеството.Идва з-ти ноември,когато има избори за президент на САЩ. Двамата кандидати Тръмп и Байдън,са готови на всякакви компромиси по пътя за Белия дом.*** им се виждат, като руси славяни със сини очи.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80"История" и "факти" от устата на червени каскети не са това, което са, но няма проблем, никой не ви спира да говорите глупости, ние просто ще стоим отстрани и ще ви се смеем.

71

Историк

преди 3 години

Ще попитам всички ви в този сайт! Има ли съвременна държава, чийто народ не е изтласкал, подчинил и асимилирал руги племена и народи от спорната територия? Отговорът е не, НЯМА! Тъй че, подобни протести са чисто политически акт на заинтересовани от подобни ***.. от ски спорове политици!