33

Христо Христов

преди 3 години

Великият Ким пак изненадал евроатлантиците. Корейците още трева пасат, а пък нови камиони имали...ПП. Я форумните експерти по севернокорейската провинция, дето и на снимка не са я видели, да дадат повече инфо?

32

Анонимен

преди 3 години

Да не са щури да пуснат на парада стратегически бойни ракети, нали врагът ще ги думне на часа! Хаха

31

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Картонен макет :)

30

Анонимен

преди 3 години

щом фейк нюз пише за нея - абсолютно нищо

29

КИМ май го ПОДАДЕ

преди 3 години

на ТРЪМП и БАЙДЪН взети заедно с 2000 /според речника на простака , наречен за кратко ТИКВАТА

28

ЗНАЕМ САМО

преди 3 години

че америкосите ще девалвират скоро долара при 30% дефицит на бюджета и СБОГОМ Американска мечта. Тоя КИМ им е последна грижа. Те и без него са се запътили към падение

27

Бай Петко

преди 3 години

Всички западни страни със свободни медии - свободен да изказваш мнение което трябва ако е различно бан

26

Анонимен

преди 3 години

Всичкото това е непотопяемият самолетоносач на Китай. Нищо Севернокорейско няма.

25

ДЕМОКРАЦИЯ !!!

преди 3 години

Еми не иска демокрацията... Да му точат природните ресурси,злато и каквото има на безценица...Да му използват територията за боклуджийска кофа....а младите корейки да забавляват западняците по бардаците....е не го е срам значи.....

24

Анонимен

преди 3 години

"Вервай" ,ти на статията. Били купени били внесени незаконно според американската пропаганда. Само дето корея прави коли и камиони зардно с китай и даже и с южната част. Освен това имат 4 изстреляни спътника. За последния американците лъгаха че го нямало, после че се бил лакатушел, че не бил успешен, ама накрая си признаха лато почнсха да им треперят трътките.

23

Факт

преди 3 години

До АнонименЯдрени глави в БГ НИКОГА не е имало.Имаше създадени възможности да се докарат бързо!

22

Ха-ха

преди 3 години

Заплаха за Света???Умело представяне на заплахите срещу САЩ като такива срещу всички!Всъщност по-голяма заплаха за Света от Америка няма.Ако САЩ не бяха решили да унищожат физически С.Корея,тея неща просто нямаше да ги има.Ами да бяха ги оставили да кретат икономически,след време щяха сами да се спихнат.А сега само ги мобилизират и оправдават действията на режима...

21

Анонимен

преди 3 години

Целият социалистически лагер беше въоръжен с всякакви ракети и имаше много по-голям производствен капацитет в сравнение със Северна Корея. Накрая всичко рухна и се наложи да унищожим и пусковите установки и ракети и ядрените глави да върнем в Русия

20

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Вече почти 2.5 часа съм на работа Умнико все някаква почивка трябва да има"На вас работното ви време започва в 9, а съм сигурен, че ти преди 9.30 не почваш работа, а като те слушам как лъжеш за това какво работиш в момента е ясно, че даже и за това време работа не си свършил.Аз сам съм си шеф, и мога да решавам кога и колко време да прекарам, ти си на издръжка на данъкоплатците като мен, и имаш друг обхват на свобода докато си на работа.Докога ще наглееш? Плащаме ти заплатата.

19

Бай Петко

преди 3 години

Имат големи учени

18

Анонимен

преди 3 години

Аз пък ти гарантирам че е за вътрешно потребление за в сащ. Супермените пак ще се крият в бункери и килери. С всеки тест потреблението на консерви скача двойно. Само не е ясно ако ги фрасне дали ще имат време да си отворят консервата даже.

17

По такива макети

преди 3 години

стреляхме на полигона до Ново село. Добре, че са нямали по голям камион, тогава и по голяма ракета щяха да покажат. Американците се посират от страх, Кимито държи копчето!?

16

Атанас Велмазов

преди 3 години

Един от най-великите военни паради провеждани някога ! Който не го е гледал, много е изпуснал. Северна Корея е велика страна притежаваща най-великият лидер и държавник в цялата история- МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН ! Няма друг ръководител, който да е направил повече от него за собствената си страна, великите му дела ще отекват във вечността ! Вечна слава, Маршале !!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26"Не аз си мечтая за ракети. И не аз си мечтая Щатите да нападнат Северна Корея."Аз не съм си мечтал САЩ да нападат който и да било. Явно и фантазията ти работи на макс, а приказките ти за "великата" ракета са достатъчни.

14

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Хайде почнаха пак ОПОРНО ТОЧКОВО ЛОЗУНГОВИТЕ да се изказват"Хайде служителя на държавна работа който получава НАШИТЕ ПАРИ, се включи със започването на работното време.Боби, днес какво оправдание ще измислиш защо си тук?Компилира се база данни, падна ви захранването на сървъра, нещо друго?До всички: ТОЗИ ЧОВЕК (Боби) харчи и ВАШИТЕ ПАРИ докато пише тук вместо да върши работа.