19

АнонимеН

преди 3 години

ДОРИ ДА ПРИЕМЕМ , ЧЕ ИМА ВАКСИНА, АМИ АКО НЕ ДЕЙСТВА ЗА ВСИЧКИ ЩАМОВЕ ПАК ЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ С ТАЯ ГЛУПОСТ С ГОДИНИ ДА ДЪРЖИМ СВЕТА ЗАТВОРЕН!!!БИЛ ГЕЙТС КАЗА, ЧЕ ДО 2022-РА НЯМАЛО КАК НИЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!---АЗ ПЪК ЩЕ КАЖА, ЧЕ ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ АКО СЕ СПРЕ С ОГРАНИЧЕНИЯТА!!!И 5% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ДА СИ ЗАМИНЕ СИ ОТИВАТ ВСЕ БОЛНИТЕ !!ТОВА Е ВИРУС КОЙТО АТАКУВА ХОРА СЪС СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА ИЛИ УВРЕДЕН БЯЛ ДРОБ А ЗА 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НЕ Е ДОРИ НАСТИНКА А ХРЕМА!

18

АнонимеН

преди 3 години

АЙДЕ МНОГО ДА ВНИМАВАТЕ С ПО СТРОГИТЕ МЕРКИ, ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА НЕ ОТИДОХ НА НОЩНО ЗАВЕДЕНИЕ ЩОТО ТРЯБВАЛО ДА Е САМО С МАСКА!ТОЯ МАСКЕН БАЛ ТРЯБВА ДА СПРЕ!

17

Анонимен

преди 3 години

Гл'упаците така и не разбраха ,че вируса действа на всеки човек индивидуално по различен начин. За едни е опасен, а за други не.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8 Т'ъпчо с маската не се пази който я носи...Той пази другите, ако няма симптоми и не знае ,че е вирусоносител...

15

Анонимен

преди 3 години

така ли един от нас не написа тука че е прикарал вируса,вирус има,но не е толкова опасен колкото го изкарват,повечето болести и смъртни случаи ги приписват на ковид 19,в началото беше номера да ни сплашат,и от там нататъка кервана си върви и кучетата си лаят...защо трябва да се дава пари за един възрастен болен като по лесно е да го пишеш че умрял от ковид

14

Елемаг

преди 3 години

Eхааа, активизираха се минусите :)

13

Анонимен

преди 3 години

Областните щабове ще решават, казваш!?Яснооо, тиквите пак си измиват ръцете и съвсем се изпокриха!И ще настане един хаос...

12

Анонимен

преди 3 години

Мрънкате, не мрънкате, беснеете, не беснеете, все тая! Зимата , ако не ни наложат, сами ще се затворим вкъщи- само на работа( ако предприятията работят) и през ден до магазина. Учениците вкъщи. Май не усещате накъде вървят нещата в цяла Европа. И се молете, ако болниците са в състояние тогава да ни лекуват и от един апандесит, например. Ако те искате това, спазвайте трите Д- та, по д яволите!!! Не е геройство неспазването, а просто тия!

11

Анонимен

преди 3 години

Тоя въобще не знае къде се намира!Загадка, как е станал професор...

10

Анонимен

преди 3 години

Лошото при училищата е, че почна грипния сезон и децата кихат и кашлят, а учителите изпадат в истерия! Гонят ги от час! Хлапетата пък не щат да отсъстват, защото имат лимити и на 71 извинено трябва да се явяват на изпити по всички предмети. Училищата вече не са за учене а за ловене на болни. С маските нищо не се чува, особено ако се говори на чужд език и хлапетата спряха да учат! Абе нещата започват да излизат извън контрол, а още дори не е ноември!

9

Анонимен

преди 3 години

Точно с училищата е проблема. Децата може да не го прекарват тежко, но са перфектните разпространители. Щеше да е различно ако условията бяха различни, малки паралелки в модерни сгради с необходимата хигиена. Сега хигиената е една чистачка да забърсва с един *** и кофа вода целият етаж, максимум два пъти на ден. За дезинфекция на повърхности няма време.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Те много хора с маски се заразиха.Не знам защо постоянно се заблуждават хората че носят ли маска то никога няма да се заразят.

7

Анонимен

преди 3 години

И на месец колко пари държавата плаща за поддръжането на 1000 щаба.Тези щабове само източват пари от бюджета и друго не правят.

6

Анонимен

преди 3 години

С училищата какво правим? С учителите, повечето от които са в рисковата група?Как се спазват препоръките в тях? В столицата са по 1000 деца на две смени. 30 в клас по двама на чин. Затворени по 6-8 часа дневно без маски.Отделно повечето от учениците от горният курс пътуват и по два пъти дневно в пикови часове с градски транспорт. И там знаем, че няма дистанция. Няма ли да е по-разумно, докато учителите все още не са изпопадали да се въведе дистанционно за горният курс за да има място за малките

5

Анонимен

преди 3 години

Да разбираме, че големите градове където всичко се мери като съотношение ще си се заразяват без никскви мерки, защото никога няма да е достатъчно висок %. А малките селца при 3 случая ще бъдат карантинирани!

4

Никогиш.

преди 3 години

Не одя на доктор!

3

Анонимен

преди 3 години

Лекарския съюз трябвало да направи "алгоритъм"кога личните лекари да издават направление за тест,областните "щабове"трябвало да решат какви да бъдат мерките:Ами вие за какво сте?

2

Анонимен

преди 3 години

Отровната четворка - Кунчев, Кантарджиев, Ангелов и Мутафчийски е вече нетърпима, незабавно сваляне от екран и разпускането на идиотският им щаб!

1

Елемаг

преди 3 години

""Вирусът не е толкова опасен." Аха,я всички паники сега ,да ни се извинят,че толкова време се борим срещу форумните и..ти тук.Всичко беше ясно в началото,ама сега чак си признахте!!!Вие и за маските ще клекнете,че са вредни,ама след Нова, дано ви дойде акъла!!!