32

Анонимен

преди 3 години

Всички страни от източна Европа които се ориентираха на Запад днес живеят в мизерия, и това продължава вече 30 години, и така ще си остане. Единствено в Белорус която запази връзките си с Русия и не направи приватизация днес хората живеят нормално и си запазиха стандарта от соца.

31

Анонимен

преди 3 години

Европа и САЩ имат интерес от България такава каквато е - корумпирана с продажни политици. Интересите на ЕС и на САЩ не съвпадат с българските интереси, за ЕС и САЩ българите са славяни, роби на английски, за тях сме просто колония, каквото са били африканските.

30

Диана

преди 3 години

до Анонимен 28Великите сили претендират, че ги е грижа за нас, но някак си се получава че работят по тоталитарните закони - никой не ни пита ние какво мислим по въпросите! Но Европа има интерес да реши проблемите си в "задния си двор"! Крайно време е да започнем да говорим, да не мълчим за проблемите със съседите си - никой не е в главите ни да знае какво има там! И какви смешки говориш за Турция? Каква Турция сме били получили? Румънците също претендират за Добруджа още-гладна кокошка просо...

29

Анонимен

преди 3 години

Тая кухавелка защо преговаря със незаконни държави и обещава да ги присъедини към ЕС. Как тъй ще присъединяваме незаконна държава и ще подписваме договор за добросъседство ?Макрон каза, че НАТО е в мозъчна смърт и Западните Балкани ще ги рита с 200 като цинкова кофа надоле по баиря.

28

Анонимен

преди 3 години

Да живее великиот македонски народ.

27

Анонимен

преди 3 години

Госпожа Захариева да излезе на площада и да чуе какво искат хората Чекмеджето няма да бъде заметено под килима. Хората помнят !

26

Прецака Зайо Юнака

преди 3 години

Кога преговаряли - спали, сега го удрят на хленч...

25

Анонимен

преди 3 години

Искат да ни отвлекат вниманието с подобни теми.За корупцията нищо не казватагонията им ще приключи скоро 1

24

Диана

преди 3 години

До Анонимен 21Е, не бъди толкова песимистичен! Но истината е, че трябва да се задействаме! Че от само себе си нищо няма да се промени...Проблемите се решават когато някой ги решава или негодниците печелят /защото те действат!/ ...Трябва да махнем БСП спешно, иначе деградацията може да стане разрушителна и на физическо ниво...Но...Имало е и по-тежки периоди в нашата история...Аз мисля, че още не можем да се опомним на кой свят сме от оцеляването ни в този Преход...Трябва да се стегнем!

23

Анонимен

преди 3 години

До Дианавиж сега българия е стигала дотам докъдето и позволяват великите сили независимо дали са руснаци или германци.вие оставете македонците да си бъдат македонци...защото се оказа май,че в желанието си да вземете македония получихте турция.ама за турция мълчите,защото знаете,че с ердоган нема лабаво...може и да осъмнете с турски танкове на плщада "независимост"...

22

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се наложи пълно ембарго от страна на ЕС и най-строгите санкции на Македония! Това е най-вредната държава за човешката цивилизация! Честно казано по-добре Албания да ги завладее, отколкото да се правят на интересни и да ни крадат историята!

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХА-ХА-ХА БЪЛГАРИТЕ БИЯТ МАКЕДОНЦИТЕ,А ПЪК РОМИТЕ БИЯТ БЪЛГАРИТЕ.

20

Анонимен

преди 3 години

Македонците са шайка заблудени българи доброволно сменили си идентичността! На такива им се казва предатели и никога не трябва да се прави компромис или изобщо договорки с едни ***! За такива решението е бой и само бой! Трябва да се направи аншлус и да се забрани да се използва повече тая вредна за държавата и нацията пропаганда! Създателите на Македония - Тито, Сталин, Георги Димитров, КПСС, КГБ, БКП! Това сте вие комунистически ***!

19

Диана

преди 3 години

До Анонимен 18Така е защото и гръцките макета са на това дередже! Те са ортаци, значи и ни се сърдят на нас, че сме ги изоставили в бедата, а нашите и сега продължават да ги зачертават като българи - ние сами си разцепваме народа и го гоним надалеч да не би да ни предизвика някой проблем! Нали трябва да се занимаваме само с простотиите на идио.тите от БСП? Какво тук значи нщкакъв си човек, пък бил той и македонец...

18

Барселона

преди 3 години

Току що гледах по ТВ...Борисов и Османи...говорят си и си представете...разбирам Османи без някой да ми превежда,,,Смело мога да кажа че знам и македонски...

17

Анонимен

преди 3 години

До Дианада ама то както е тръгнало в българия скоро няма да се пее нито македонско нито българско девойче,а чшае шукарие

16

Анонимен

преди 3 години

До Дианапесни за българи от македония?!о знам ги тези...когато по времето на тодор живков разни текстописци от благоевград и т.н.трябваше да вмъкват думата българин по нареждане от комунистите,за да "докажат"колко българска е македония.що се отнася до шопите и трънчаните-виж за тях не знам и не ме интересува какви са!

15

Анонимен

преди 3 години

Македонци като народ няма! Това са промити мозъци на населението на територията на измислената държава Северна Македония! Македония е географска област на която в момента територия имат държавите България, Гърция, Северна Македония, Албания, Косово и Сърбия! Македонци, омо Илинден, антички, наследници на Филип и Александър и т.н. и т.н. са тотални глупости. Такъв народ не съществува и никога няма да съществува!

14

Анонимен

преди 3 години

няма по-голямо удоволствие от това македонец да присъства на един от македонските събори в гърция.в негуш(науса),воден(едеса),лерин,костур,солун и т.н.където се стичат македонци от цяла гърция...млади и енергични хора красиви и елегантно облечени...радост за окото и душата.

13

Диана

преди 3 години

До Анонимен 16Навсякъде ли се пее за македонци, значи?! ***! Аз където съм много далеч от всякакви македонци знам сума ти македонски песни за българи! Сега си спомням за един "легнал ми бплен" умиращ от раните си за свободата за България...Да не говорим за Вапцаров, Смирненски...А това че макетата са си малко суетни и си пеят за себе си, това не значи, че не се чувстват българи! Все едно да кажеш, че траките не са българи или шопите не са българи...или пък трънчаните? Абе, това са смешки!