20

Анонимен

преди 3 години

Идва ред на 12 те острова в егейско море които са подарени от Италианците на гърците ,иначе островите са били в османската империя

19

Гневен

преди 3 години

До Анонимен Добронамерена забележка: Учебникът по история трябва да е издаден преди 1989 год.! До тогава учебниците наистина се пишеха от историци,експерти и патриоти и отразяваха обективните исторически събития!След това се пишат под съветите на НПО , нагаждачи и послушковци,подчинени и платени от ***!За ония 500год.период е написано,че сме живяли в цветя,рози и безмерно щастие от "беликодушното присъствие"!!!

18

Барселона

преди 3 години

Само погледнете.На световната сцена се появиха двама изтървани от психични клиники ръководители...Тръмп и Ердоган...и нещата се объркват в световен мащаб.Русия и тя се чуди каква позиция да вземе,не че обича толкова Турция но интереса клати феса,за природният газ и С400...И пак ще го кажа,преди имаше някакъв ред,хубав...лош...имаше го.Сега всеки се прави на велик и докато имаше войни в третият свят проблемите дойдоха и в Европа.Дано да си направят сметката американците на изборите...

17

Анонимен

преди 3 години

Американския флот блокира гръцкия за да не може да отиде на помощ на Кипър .Този факт не бива да се премълчава защото ф16 е полумесечен самолет и не трябва да го купуваме ;)

16

Каракатзанос ХЕЛЛАС

преди 3 години

По-голямата зла уаст е че напълно ГРЪЦКИТЕ ТОГАВА--ДО 1974 Г.---ФАМАГУСТА, МОРФУ, И ОСОБЕНО КРАСИВАТА КИРЕНИЯ = ДНЕС НАЦВЪКАН С ТУРСКИ КАЗИНА И ПУБЛИЧНИ ДМОВЕ НА МАФИАТА ОТ АНАДОЛА .=== БЯХА ВЗЕТИ ОТ ТУРЦИТЕ, КЪДЕТО ТАМ КИПЪРСКИ ТУРЧИН НЕ Е ИМАЛО НИКОГААА .ПЛЮС ОЩЕ ПО ЗЛОКОБАНАТА ВЕСТ--ПОЛУОСТРОВ ''АПОСТОЛОС АНДРЕАС''' , КРАСИВОТО МОРСКО БИЖУ, КЪДЕТО НИКОГА ДОРИ НЕ Е ИМАЛО ДОКУМЕНТИРАН МЮСЮЛМАНИН, ПРОСТО ПО ГЕОГРАФСКА ПРИЧИНА--ЗАЩОТО СЕ НАМИРА НА КРАЙНИЯ СЕВЕР И ИЗТОК = ГО ВЗЕХА НЕЗАКОННО ТУР

15

Анонимен

преди 3 години

Направо ужас !

14

Анонимен

преди 3 години

Турците нито научни достижения имат, нито произведения на изкуството - само к.ланета и разруха. Трева не никне след тях.Какви са турците е ясно на нас българите - справка да се отвори един учебник по история.

13

ДДРонег

преди 3 години

До ми така етурчулята колко са клали, сега колкот и да ги бият пак им е малко !!!Винаги ще бъдете диви азиатски пришълци тук, докато не се извините искрено за зверствата си, няма да простим, разбираш ли !!!

12

vlady

преди 3 години

Да сезират архиепископ Хорен Дограмаджиян.

11

Анонимен

преди 3 години

Еми нали американците спряха гръцкия флот да помогне на Кипър ??? Атлантизки му ценности .Това е реалноста от нато .То там имаше и много избити и изчезнали хора. Аве натовски му работи .

10

Баба

преди 3 години

Турция ке падне и топзи път ще изчезне завинаги!

9

пепе

преди 3 години

Ситуацията в Кипър е резултат предимно на гръцко насили над местните турци. Ердокан е ***, но няма как да му се приписва и случващото се в Кипър.

8

ДДРонег

преди 3 години

Не се сещам къде турчулята са носили просперитет и култура !!!По този признак си приличат с платения електорат на наш'те партии !!!

7

Беломорието!

преди 3 години

До TangraБългарите са обявени за нацисти и са изгонени изключително брутално от гръцките войски -без да са имали каквито и да е права! Имало е и разстрели!Тогава руснаците просто са казали добре - Беломорието ще е гръдско - без зачение че тогава е било предимно населено с етнически Българи!

6

Анонимен

преди 3 години

Какво знаеш ти за българите от беломорието, че говориш. Сравнение с тях това е все едно са ги извозили с лимузини. Защо не прочетеш за остров Трикери. Който не се е писал грък тежко му и горко това е ставало с българите от беломорието. Баба ми е била сред тези българи.

5

Българско Беломорие

преди 3 години

До TangraБългарите от беломорието не са получили никакви компенсации! Къщата на пра-баба ми е иззета заедно със всичките им имоти! Имали са няколко часа да си натоварят каруците и да вървят към България. Дори покъщнината не са успели да си приберат!

4

Анонимен

преди 3 години

Турците са гнидите на европа! Хубаво е да се сплескат дорде не са се размножили!

3

Купчина развалини

преди 3 години

Като гледам снимките хич не ми прилича на перла! Еле пък на място за почивка където бих отишъл. Купчина развалини!

2

Tangra

преди 3 години

това даже с българите от беломорието не се е случило. Няма компенсация, нотариален акт. Чао и това е.

1

ми така е

преди 3 години

Ама когато трепехте кипърските турци не пищяхте,вашта кожа гръцка!