69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72"През 1917 година Русия постигна независимост и стана велика сила."От 1917 Русия се опитва да построи канализация, но засега все още не успява.

68

Анонимен

преди 3 години

Запада упралвяваше Руската империя. През 1917 година Русия постигна независимост и стана велика сила.

67

Анонимен

преди 3 години

Заразили го с коронавируса,а отчетоха новичок като по химичен състав,но основите от азотно фосфорните съединения как заложени за образуване в ДНК по изследвания на открития с тези за новичока са единтични или подобни в зависимост от видовете връзки възможни с други елементи в участие според валентността им за образуване на съединения от които следват въздействията в процеса зависещ от фактори на развитие с параметрите необходими за протичане му как реакция за получаване и отделяне на съединения.

66

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата грешка на САЩ беше, че не остави на чичко Сталин да сгази и останалата част от Германия. Комунистите щяха да деиндустриализират и национализират всичко, мерцедеси и бмв.та нанайци. Германия предаде страната на която дължи всичко. Страната която я спаси от комунизма, възроди й икономиката с план Маршал и я пази до днес. За благодарност немците са наложили мита за американски стоки и им забиват нож в гърба при всеки удобен случай. Време е Германия да бъде оставена на Русия.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Съюзници на САЩ са Великобритания, Израел"хахахах. Израл бил саюзник на САЩ. САЩ са васал на израел.

64

Анонимен

преди 3 години

Навални се меси в германската политика. Напада германски политици и ще бъде наказан. Задачата му е да плюе по родината си Русия. Бързо ще го върнат в Русия.

63

Анонимен

преди 3 години

Германия и Русия си имат взимане-даване от време оно. Например нацистите са се тренирали в СССР преди войната. Те винаги са изпитвали възхищение една от друга. Германците заради руските ресурси, а руснаците заради немските технологии. Германия е фалшив съюзник на САЩ и много правилно на Тръмп, че изтегля войските от Германия. Съюзници на САЩ са Великобритания, Израел, Полша и останалите от англосферата. Само за тези страни си заслужава американците да воюват. Европа е колония на Германия и Русия

62

Ямболски цървул

преди 3 години

Шрьодер е от костенурките нинджа-лошият! Нормално е да обвини него.

61

Чебурашка

преди 3 години

До Христо ХристовОт 140 години руската пета колона е дестабилизират и предавал България. Няма по-големи българофоби и национални предатели от вас.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Вече и консипративни теории ли, другарю?"Че по-голяма конспиративна теория от това че путин е виновен за всиичко има ли?

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Сатрап (на гръцки: σατράπης управител, губернатор; на староперсийски: xšaθrapāvan пазител на царството; на персийски: شهربان) e наместник на област или глава на сатрапия в Древна Персия.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Пий си хапчетата.

57

Анонимен

преди 3 години

до 47...Гламавичък си,гламааав.Какъв бой била яла Армения,дето я пазел Путин.Само да те светна,че на власт в Армения от година е един брадат сорошоид,който затвори всички руски училища и заяви,че ще изгони руския окупатор.А сега звъни всеки ден на Вова,ама ядец.

56

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"явно са го "чипосали" и а не играе по свирката, я е гръмнал..."Хохохо. Вече и консипративни теории ли, другарю? Това табладжиите вече останалите неща оправихте и вече с такива неща се занимавате. За Зона 51 и извънземните кога ще се изкажеш?

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Няма нито мотив нито отровен човек. Няма даже минимални здравни щети.

54

Обективен

преди 3 години

Навални бил номиниран за Нобелова награда - ами като сложиха критерий за номинация за Оскар - да има във филма гей,черен или хомо , то и за Нобел да сложат критерий - да си тровен с Новичок ,да критикуваш Путин и да не се присмиваш на олигофренията на Тръмп и Борис Джонсън.

53

НЕУТРАЛЕН

преди 3 години

ТУК В ТЕЗИ МНЕНИЯ ПОД СТАТИЯТА СЪЩИТЕ,които са на протестите против Европейския съюз и са за завой и сближаване с Русия пишат против Путин, вече са посткомунисти явно

52

Христо Христов

преди 3 години

До Чебурашка/41А атлантиците - дваж... защото соломон паси и леа коен бяха атлантиците, които помогнаха на луканов да спаси бкп и съсипе България. А луканов трудно можеш да го наречеш някакъв фил, освен на парите.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Отровена е баба ти................никой "отровен" досега не се е върнал за да пелтечи пред телевизиите! А колкото до този навлек..............сега Шрьодер ще го даде на съд и тия така ще го подредят, че ще му се види тясно! Руснаците, понеже са мекушави, го оставиха доста време да си вее байрака, ама сега немците ще го подредят така, че скоро няма да види слънце! ПЪЛЕН МО-ШЕ-НН-ИК! Съден за кражба на гори в Русия, сега се прави на мома неущипана!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"при най-малко съмнение за лоялност - Новичок"Не се притеснявай. Английския новичок има 0% смъртност.