268

Мишо

преди 3 години

Огромна част от хората са - не амбициозни, без обноски, без подходящо възпитание, без амбиции, без традиции, без уважение към хората, страната и околната среда.Повечето хора в България се стремят деня да приключи, да се наядат, а събота или неделя и да се напият.Има и изключения, особено надежда има при най-младите.Картината е много тъжна!!!!!

267

Чудно

преди 3 години

До ШЕФ на ПАРЛАМЕНТА 301 Пекин идва от пекинска патица. В Сингапър ги правят страхотни , печени на фурна.

266

До 290

преди 3 години

До АнонименОправляват - казваш, а? Думата "Управлявам" никъде ли не си я видял написана ?

265

Питам

преди 3 години

До Анонимен 294 И кое ще е това ново управление не корумпирано ? БСП или Слави ?

264

бай Х

преди 3 години

незнам ама в училище се коментира само какво ще се обядва и какъв учебник ще се купи а не какво пише и както трябва да се учи.

263

Я па я..!

преди 3 години

Не знам , ама децата се връщат от олимпиади със златни и сребърни медали.

262

Анонимен

преди 3 години

Някакви лоши хора постоянно говорят и пишат някакви лоши неща за нас ама ние не ги четем, защото ние не четем ние броим.

261

Анонимен

преди 3 години

До Ци**нин комунистНищо от това което си изброил не е доказателство за особено напреднала наука.Нищо от това не е резултат от БЪЛГАРСКАТА научна мисъл.Нормално е да не искаш отговор. На глупости отговорът винаги е един и същ.

260

Анонимен

преди 3 години

Мислене без факти и без думи няма! Как ще се усвояват фактите и думите - чрез учене или чрез зубрене - е проблем на личностни възможности. Самостоятелното мислене (самостоятелни и адекватни на действителността съждения и умозаключения) без база данни е невъзможно!Съществува пряка зависимост между качеството на образованието и качеството на обществото. Полуграмотни преводачи и преписвачи, чуждопоклонници съсипаха опита на поколения български педагозиц.

259

Анонимен

преди 3 години

Стига с това управление бе! Как все то виновно за всичко?! Ама за всичко ! Бедност,смъртност,образование и т.н.Вижте,докато седите и чакате управление,което ще дойде и ще ви оправи,ще сте си все така неоправени! Научете се да търсите причината първо в себе си,а след това в другия.Бъдете самокритични и се борете да се преспособявате с обстоятелствата ! Не чакайте на друг ! Управлението не ви е виновно,че не можете да вмените на децата си правилната ценностна система и морал !

258

Ци**нин комунист

преди 3 години

До 277Искате доказателства за образованието преди 89та:За 45 години:АЕЦ Козлодуй - работещ на 100%Космонавти в космосаРазвито селско стопанство Безплатно здравеопазване Всяка година завършваха шофьори,лекари,заварчици, агрономи и много други,а сега?Моля да не ми отговаряте , а го признайте пред себе си .Бъдете здрав!

257

реалнафантазия

преди 3 години

Нещата са прости, но не са за прости хора. Преди години преподавателят по физика Теодосий Теодосиев сподели, че при посещението си в България, един американски професор разказал какво представлява училището. А именно, че училището няма за цел да научи на нещо децата, а е просто място където събират децата от улицата за да ги социализират, да им дадат базови знания, и да намери онези 2% от тях, които реално ще движат и управляват света.Всички останало е ала бала... :)

256

Анонимен

преди 3 години

До До 290 Кое не е верно, че да не би да ни управляват от луната, но от луната или не да се махат най добре.

255

Анонимен

преди 3 години

Нормално , като ни управлява еднокнижник

254

Анонимен

преди 3 години

Пише се управление но както и да е това не променя нещата защото управлението е много лошо и хората са го видели и са го написали. Никой не е идеален *** да са бием в гърдите *** *** е малко неудобно. Да се даде шанс на ново управление, не компрометирано.

253

Винету

преди 3 години

ЕС пак с черна статистика: Учениците в България - сред най-неуките----------------Еййййй...., доживяхме, бе!!!!!!Най-сетне стигнахме Американците!!!!!!Ся, остава и да ги надминем!

252

До 290

преди 3 години

Не е вярно !!!

251

Анонимен

преди 3 години

На ЕС въобще не му пука за нашата страна,още по малко за народа ,важно е тука да има верни слуги които да изпълняват сриктрно всичко което им наредят !

250

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен VIP персоните които оправляват страната те са отговорни за това падение а не чалгаджиите.

249

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Даниел Вълчев беше министър доста отдавна и в интерес на истината много по умен и прозорлив, сегашния министър е Красимир Вълчев ако намекваш нещо че не разбрах.