158

лумпенизация дооткат

преди 3 години

НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ВСИЧКИТЕ СМЕ С ТРЪТКИ ТЕСНИ , ГОНИМ БОЙКО С НАШИ ПЕСНИ И ЦОЦАМЕ ОТ ДУБАЕЦА И ЦЕКО КИНТИ ЧУДЕСНИ!Извод:С приближаване на есенния сезон на тиквите в София, риалити въстаниците ще могат да участват в кулинарни фестивали с парче печена тиква в ръка като организират Масово ядене на тиква пред Министерски съвет, съчетано с раздаване на банички с тиква и боза за силите на реда, бдящи за сигурността на родния плод и зеленчук, насаден в парламента.

157

Наблюдател от ООН

преди 3 години

Протестът се спихна....спаружи ,кат попикано мушкато...!

156

Анонимен

преди 3 години

Ще има потрошени гербави слуги по улици и площади!Народът отново ще бъде свободен!

155

ода за ЛУМПЕНЩРАСЕ

преди 3 години

Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш Ристю се затече и се зарече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!автор:ШЕФА ОТ ГОРЕ

154

Анонимен

преди 3 години

Мутри, няма да ви оставим да си крадете, както досега!Не го ли осъзнахте?

153

Медиите мълчат?!

преди 3 години

Посланикът ни в Пакистан Александър Парашкевов е отзован само година след поемането на длъжността заради смущаващо поведение и далавери, несъответстващи със заемания висок, дипломатически пост.

152

Брюкселски неволи

преди 3 години

Черни сили,подземни сили ,там/ в ***/ за власт и кокъл мрънкат...Ропот и клетви в пияна ОТРОВНА мъка парадират за демокрация...Скърцане със зъби,неолиберални вопли и сълзи от плажа на Росенец бликат...Гняв и надежда/говежда/ да ги огрее Баце с ОСТАВКА...въстание подир въстание извиват се кат змия в пазва...И нахалос падат от кревата с трясък след наркотичен сън дълбок ...Събуждайки се виждат ,че краката им са отвити...И чаршафите ОПИКАНАНИ!

151

Анонимен

преди 3 години

Шайката на СИК заминава в канала, в миризливия канал.

150

Анонимен

преди 3 години

Респект за протестиращите!Показахте, че не сме овце и роби на мафията!

149

Анонимен

преди 3 години

До GGЩо питаш? Отивай да метнеш.

148

GG

преди 3 години

Ако метна яйце по Фигурантството, ще бъда ли агресор, престъпник и провокатор ?! До кога ?

147

до 131

преди 3 години

Какъв президент ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

146

Аз

преди 3 години

Мафията в затвора и конфискасия на цялото им откраднато имущество.7ъ

145

Анонимен

преди 3 години

Изчезват коментари. Написах отговор за Слави на един пост тук. Някой беше писал "Слави президент" беше под 154сега го няма или се е изместил.. трябва да ровя 1 час да търся.Изчезнаха много коментари реално са изпратени 172 ... генератора горе под загалавието ги показва.Тук в полето на коментарите са 160

144

До Истината

преди 3 години

100 човека сте каква оставка какви пет лева, според проучване Герб има най голямата подкрепа и е пред всички партии!Спрете алкохола!

143

Анонимен

преди 3 години

Какъв президент ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много край

142

Много простотия

преди 3 години

Нямат подкрепа заради тези вандалски актове, само отвращават хората от тяхщс

141

Истината

преди 3 години

Е че герберунгелите вече са в канала и това е техния предсмъртен вопъл.

140

Този

преди 3 години

До До 138Протест беше с цел МЕТЕЖ и разграбване.

139

каква

преди 3 години

Революция - омлетаджии и прокиснали бираджии....