52

офф

преди 3 години

Неграмотници! Всяка диаграма има един ПИК. Вие от пролетта все чакате пикове и яко умиране! Айде изтъркахте се вече!

51

Георги

преди 3 години

От тия 5% носители трябва да ви кажа, че повечето даже не знаят че са болни или го изкарват много леко. Аз също го изкарах. Имах 2 дена температура 38 градуса ,боля ме 1 седмица главата и накашлях тук там. Лекувах се само с цетебе и аспирин Ц :). Даже съжалявам, че изобщо ходих на лекар. Изписаха ми някакви силни антибиотици, които да пия ако стана зле. Но до тях изобщо не е стигна. Само където стоях 2 седмици в къщи. Поне се належах :)

50

Анонимен

преди 3 години

До Генчо ВатманчетоЗначи.Освн по налягането И по миризмата се разбира.Ако няма миризма, значи си без обоняние и трябва да се самоизолираш за 14 дни.

49

Анонимен

преди 3 години

Живейте си живота. Не се оставяйте да ви манипулират някакви отклонени. Вируси-мируси ...алабализми.

48

Анонимен

преди 3 години

"пикът на заразените предстои" но от къде знаете това не ми е ясно, освен това какво значи Носителите, клеймо ли им лепвате като че са хванали въшки, краста или нещо подобно като спин и прочие...Самите заглавия потрисат а какво остава за заключенията......

47

Генчо Ватманчето

преди 3 години

До Анонимен 46Ами на който му изпуска клапана и няма сериозно налягане, как ще разбере?

46

фашага

преди 3 години

До Анонимен 48Вземи си изпий успокоителните маскирано *** от4е.Щото май няма да живееш дълго.Ще направиш някой инфаркт в тая истерия.

45

статистика

преди 3 години

при 5% текущо носители на вируса, резонно е 5% от умиращите също да са носители на вируса.Т.е. при средно 300 умиращи на ден, 15 да са носители.

44

Анонимен

преди 3 години

Фашагата по презумпция е ***! До толкова, че се мисли за Господ да решава кой ще умира и кой ще живее! Е, ще ти цитирам една поговорчица известна на дъртаците, които според теб не трябва да живеят, а именно Човек предполага, Господ разполага. И още една- Който копае гроб другиму, сам пада в него!Внимавай какво копаеш фашистче, току виж че си го изкопал за себе си!

43

тъп

преди 3 години

Още от Март предстои .И докъто дойде бая народ психяса от чакане.

42

Анонимен

преди 3 години

До не разбралКато те хване ще разбереш по налягането.Не се описва с думи.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Едва ли някой ти иска смрдящата кръв.Задръж си я.Гледай ти да не изчезнеш.

40

не разбрал

преди 3 години

До анонимен 36Дрискавица е нещо като светкавица или..............?!

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Един някой си казал, че състоянието можело да се влоши.Друг някой си казал, че състоянието можело да се подобри.Всеки има право на мнение и да изказва прогнози.Само баба Ванга знаеше какво ще стане.

38

Кой?Кой?Кой?

преди 3 години

Кой поръчва и плаща това всекидневно облъчване?

37

Анонимен

преди 3 години

До 34Аз съм млад човек, фашаго! И за твое сведение изкарах вируса за 3 дни! Имам имунитет и то доста добър! И знаеш ли, ще дам от кръвта си на човечен старец, а на тебе не! Смятам, че фашагите трябва да изчезнете!

36

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Тия от ДНЕС нормални ли са?! Да цензурират шлосерски инстумент, а да пускат простотиите на ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена....?!

35

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не бил критерий.А кой е критерий?Ти ли?

34

Такаааа

преди 3 години

Една компания сме 7...8.. човека, които си се събираме всяка вечер в един гараж. Там ракийца, винце, биричка, скаричка, пържено далаче с лук бе малките удоволствия от живота. Установихме, че директно си караме вируса. Малко ***, малко проблем с носоглътката, цигарките нещо не са ни така сладки. Ама след третата ракия нещата си идват по местата. Ако някой ще мре, то ще пукне ако ще и след грип.

33

анонимен

преди 3 години

Есенния грип с температура, повръщане и дрискавица е тук между хората и си работи по неговия си график! Има го и доста народ си пати от него! Минава за 3-4 дни!