40

Анонимен

преди 3 години

Бързо си вземай хапчетата,Че много се излагаш.

39

Извънредно положение

преди 3 години

до 48,ей ***, прав си и всичко е вярно, но се пише фалшиВ, не бъди мисир като авторката с по сто грешки в статията, първите две обикновено в заглавието!

38

Анонимен

преди 3 години

Спрете да сте политически коректни с тези изрази "спокоен", вярното е вял, слаб, намаляващ, а ако сте истински търсачи на сензации - умрел, загиващ, фалшиф протест.

37

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, разбрахте ли, отровното трио вече били строителни предприемачи, а вие се вмирисвахте по палатките, баламурници с баламурници, плява!

36

Анонимен

преди 3 години

Какъв протест ,могат да направят, тези смешници. Останаха най гладните и некадърните.За 50 лева ще продадат и майка си.За сметка на тия ба ла бу рни ци, арменчето,адвокатчето и придворното склупторче си напълниха гушите.

35

MaйMyнaтa

преди 3 години

Пропускам и този софииски цирк,. Моля да ме извините!

34

Анонимен

преди 3 години

Вие не гледайте празните площади през седмицата ,ми ладно е и они са ора,чекайте да се стопли тия дни,они пак че напраат вастанье,мое и некой концерт да избацат.

33

пияница мистик

преди 3 години

Ами вчера имаше фест. Метежниците пиха блага рикия и студена бира, свириха им групи и им пяха, нормално е днес да са махмурлии

32

Давам ги

преди 3 години

И аз давам 78 цента, но искам гарантирани включвания от "протеста" всяка вечер! Искам конкретни въпроси към 10-15 различни души всяка вечер! И не приемам за отговори:1. Искаме да живеем по-добре2. Корупцията е много 3. Най-бедните сме в ЕСИ т.н.

31

Анонимен

преди 3 години

Вчера и днеска архивни снимки по сайтове поддържащи метежа.Както би казало Байчето дето чисти училището в едно селонема ора батееей,нема ора!

30

izh

преди 3 години

Тези крякящи и плюещи буклучета срещу едни 50 лева, дето у шопско не им покриват транспорта и бирата, са само едно разузнаване чрез бой. Ако не хване дикиш / както казват на курнелийка изборните ортаци/ ще се включи тежката милионерска артилерия Р.Овч, Г. Г и търговците на оръжие. Накрая патакламата ще я платим всички по равно, справка 1996 г. и ще чакаме следващото поколение белким проумее какво означава комунокрадливост и простащина.

29

Анонимен

преди 3 години

Младите и умните нещо много са остарели и опростели!

28

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, а аз дори да съм милиардер пак нема да му платя 78 стинки на плюшивия превратаджия в сянка. За съжаление много селяндурове от северозападнала България ще изкаратт аграрния си местен патриотизъм наяве и ще гласуват за плевенското плашило. Но пък като влезе в парламента ще му скъсат нервичките отляво и отдясно, то не е като да седиш отстрани и да плюеш, ще го направим сам да си говори.

27

Революция

преди 3 години

Абе слави къде.е.прякото включване от протестите и интересните въпроси на симпатичният репортер? Пусни ги имам едни 78 стотинки ще платя!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Бойко Борисов ще подаде оставка на 4 октомври, ден преди да се проведе дискусията за България в Европарламента. Тя е планирана за 5-ти и там Борисов, главният прокурор Иван Гешев и някои министри трябва да дадат отговори на 29-те въпроса, които бяха зададени от Брюксел.Другият вариант е да се "разболее" от Ковид -19!

25

Анонимен

преди 3 години

Тях не ги било страх.Ама нас ни е страх, че ако дойдат такива като тях на власт - жална ни майка.

24

Сравнение

преди 3 години

Протеста е като Ковид-а. Пишат за него но никой не го е виждал!

23

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Ех да му се не види,74 на 0 за мафиота отсреща!!Трябва да мисля да купувам нови играчи и ново нападение,ама дубайския собственик на отборът не отпуска вече пари за нова селекция?!Ако върви все така занапред,ще загубим първенството,а накрая ще ми бият шутът отвсякъде!!

22

Гумичка за триене

преди 3 години

А мая къде се скри, след фиаското с майките се покри някъде

21

Юмручко Фигурантов

преди 3 години

Балабановата Мисирка на Славуца Учиндолска, в скоро време ще остане без работа! Няма да има какво да отразява! А на п.о.п.и.Канна хРачева от Божков тв, ще ѝ се налага все повече да си измисля!