200

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно, че армия от 5000 души общо може да се модернизира чрез има-няма 4 тенекии 19-та употреба, доставени за една много щедра сума от големия брат.

199

Анонимен

преди 3 години

Az i moite kolegi prez soca syschto se sdobixme s apartamti vili i koli s rabota a sega naroda izmrq zaloji gi i izgubi rabotnika dnes umira da jiveqt mutrite

198

Анонимен

преди 3 години

Със 8 самолетчета от кого ще се пазим,ще спрем Турция или Русия?Да не говорим за бутафорната сухоътна техника.И почти умрелия флот втора ръка.

197

Русия=Психиатрия

преди 3 години

МИГ 29 не става за нищо. Ф 16 БЛОК 70 става за всичко, може да лети, да хвърля бомби, да каца, да стреля, да плава, даа !!!

196

доктор Околийски

преди 3 години

СТРАНДЖАТА е болен от куронавирус и е на легло, но скоро и той ще скочи на фронтовата линия.

195

Зозо

преди 3 години

И аз бате Тонка съм *** като тебе и съм горд че съм голем член на НАТО

194

Скептик

преди 3 години

Само аз ли си мисля, че е време Тонката на дело да докаже лоялността си Хайде свободно, пушки при нозе, напред към Азербайджан бегом марш.

193

Тонката

преди 3 години

Горд съм,че съм *** и съм член на НАТО и враг на Комунистическия СССР:):):):)

192

Тонката

преди 3 години

От всички бивши и настоящи Натовски Генерали само нашия Генерал Фигурант рИве за отменяне на санкциите наложени от ЕС срещу Русия:):):)Натовец та дрънка:):):):)Бесепето и Решетников излъгаха хората преди няколко години точно по Комунистически:):):)

191

Тонката

преди 3 години

Гоним Руски шпиони на ишлеме:):):):)

190

баба мара

преди 3 години

категорично съм против да пълним гушите на впк на сащ аз искам мир и дружбаи не желая конфликти с русия студ общежития са в плачевно състояние ние щекупуваме оръжие и смърт

189

Тонката

преди 3 години

Горд съм,че България е член на НАТО и враг на Комунистическия СССР:):):):)

188

Идеалист

преди 3 години

Нали вече всички разбират, защо американците си поставят прости, страхливи и алчни протежета. Този е решил да се откупи за още поне 8 додини или докато Короната не го прибере. Не съм съгласен с част от моя труд да се купуват тези стари самолети, които не са защита на Отечеството, а за създаване на напрежение в Черноморския район. Подготвя се война в нашият район, американците както обикновено си търят маши. Тази война ще бъде провокирана от българи - продажници!

187

Бай Иван 2

преди 3 години

Абе ,само аз ли не вдявам нещо? Каде има такава сделка , да платиш нащо на 100% предварително и това нещо да е модел преди 40 г ама леко медернизирано и да го има само на жартия оше ? Бойко си плаща рекет на американците да не го свалят от власт.

186

Иво Инджев

преди 3 години

Аре стига политпроп от Живковски тип. С 8 самолета дето още няма завод за тях никаква модернизация няма. 95% от техниката е съветска т.е 30+ годишна. Средната възраст в армията е 47 г. Херо Мустафов го знае но и е през персийската котка за армията ни. Тя знае че от действащата армия никой няма да дигне оръжие срещу Русия. За това ни взеха парите предварително и подобно на Турция с Ф35 нищо няма да ни дадът. И динамика дет тез Ф чета може срещу тях да литнат.

185

Анонимен

преди 3 години

Така се източва държава. Всичко, което успеем да произведем и спестим в тази държава, американците ще го изсмучат с подобни сделки. Дори ще ни накарат да вземем огромни заеми и да задлъжнеем, за да приберат в крайна сметка те парите. А задлъжнялата държава е на практика поробена. Съвременния колониализъм не се прави с окупация и нахлувания на войски, а с финансови инструменти - превръщаш държавата в голям длъжник и след това си правиш с нея каквото пожелаеш.

184

Анонимен

преди 3 години

Новите F-16 просто ни ограбват, каквито и съчинения да се правят на темата за съвместимост, за партньорство, за евроатлантизъм. Тия понятия се използват само когато трябва да получат нещо от България, в случая няколко милиарда и това не е окончателната сума. Преди две-три седмици гласуваха още няколкостотин милиона, а казваха, че предимството на тази сделка била, че всичко било включено и нямало да има допълнителни разходи.

183

Сатира

преди 3 години

Идвало страшна зима. Корона криза ли ? Нямало пари ли ? Пък бързаме да подисваме договор за още милиард долара!

182

Володя стоянов

преди 3 години

Човекьт взе парите , каза чакаи малко Дрьжте му петите

181

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е приключила преди 2000 години. Сега има само Капитал за богатите и Манифест за бедните + римското право 'Да го ду-т бедните". Демокрация на кукуву лято, 35 май, второ марсианско пришествие и прочее.