14

Тончо

преди 3 години

Тръмп отчаяно се стреми към втори мандат, защото ако не спечели изборите го чака затвор. Не заради фалшифициране на счетоводство/ например плащане на дъщеря си за консултантски услуги когато тя е на държавна служба/ , а заради зависимостите му от чужди инвеститори, които лесно може да го манипулират в ущърб на страната. Толкова е отчаян, че няма да сдаде властта при загуба и ще се наложи армията да го изкарва насила от Белия дом. Ще гледаме циркове.

13

Додо

преди 3 години

"Cпоред доклад на The New York Times..."==============================Хахахахахахахаха, вече и експери по данъчно облагане станали...от чуфутcкия парцaл.....Tръм е единствения президент на САЩ, който загуби милиарди долари от влизането си в политиката и също така единствения, който си дарява 100% от заплатата на благотворителни каузи. Но, както е казал Йосиф Гьобелс, една лъжа, повторена 1000 пъти се възприема за истина! А "ония" много добре владеят изкуството на лъжата!

12

Анонимен

преди 3 години

До БауПо- голяма инфантилщина не можа ли да измислиш? ха-хаТипично по либералски.

11

Анонимен

преди 3 години

Американците се изложиха с тоя Тръмп.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9А колко войни започна Путин заради мухльото Тръмп? Или за теб е важно Путин да си развява коня, а Тръмп да се прави че не вижда нищо?

9

Анонимен

преди 3 години

Плащали са по 20 000$$$ и вoйните и бомбите на Хилъри и Обама и Тръмп какво да направи ?

8

Бау

преди 3 години

До 9Изтегли войските, за да не дава пари за това и да разправя, колко е спечелил ... Не ги е изтеглил, защото е добър и миролюбив човек.

7

Анонимен

преди 3 години

Защо не напишете колко войни започна Тръмп? Аз ще ви кажа - 0! За сравнение обама има 6. обама е хвърлял бомби на всеки 12мин през цялото време на мандадите си. Да, обама ги е хвърлял, заповедите са от него.Ако оБиден спечели, първо ще започне мащабна война в Сирия и ще подпали света.

6

Анонимен

преди 3 години

Да плащат колкото Тръмп плаща, кой им пречи ? Що са плащали по 20 000 долара такси на демократите ? Сами са си туряли хомота на шията и Тръмп ли да си тури хомот на шията, като избирателите на демонократите. Тръмп не може да е отговорен или виновен заради глупостта на другите.

5

Анонимен

преди 3 години

Майкъл и Барак колко са платили, клинтънови?

4

Анонимен

преди 3 години

Има добри счетоводители. Какъв е проблема ?

3

Анонимен

преди 3 години

Пуснете и статия как оБиден душка момиченца. Статия за сина му който е заграбил Украйна, статия за 3.5 милиона долара които му е дала бившата на кмета на Москва (или каквото беше там)

2

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, с такива заглавия сте за трудовата борса, сигурно сте фенки на Рубладжийски, нали, тулупки?!?!

1

Анонимен

преди 3 години

Либералите ня могат да се успокоят. Още един месец и на трибунал!