9

Анонимен

преди 3 години

Да добавя, от н8, затова и им разширяват правата и работят с лекаря заедно в болницата. Също така и поставят ваксини и мерят кръвно в аптеката! Борете се да ви разширят обхвата на дейностите и правата, иначе сте загинали.

8

Анонимен

преди 3 години

Добро Утро България. В Канада фармацевтите отдавна залязват. Софтуер може много по-добре да запомни връзки и взаимодействия между лекарства.

7

?

преди 3 години

Кой ще ги охранява тези машини? Къде ще са поставени? Има поне 20 модела хапчета за кръвно - всички ли ще ги има или само най-скъпите? И как бабата в село без интернет,където ходи простата петифура(цитирам я),ще се консултира онлайн?не само фармацевтите са търговци и болниците са търговски дружества,защото така решиха ЗАКОНОТВОРЦИТЕ. защо не крещите срещу тях,а се радвате,че поредния чорбаджия ще бъде ударен.

6

Анонимен

преди 3 години

Мдаааа, друго си е в 3 през нощта да обикалял 3 квартала да търсиш денонощна аптека и 15 миин. да се обясняваш със сънен аптекар, че ти трябва обезболяващи.Ще ми купуваш аспирин и презервативи от машина, не те е срам!Защото то си е ясно, че за лекарствата с рецепта ще ходиш до аптеката. Машините ще продават само аспирин, лепенки, таблетки за гърло и подобни.

5

Алчнициии брутални

преди 3 години

Ай ,горкичките те - ми сега как ще продават нурофена 7лв ? дето всички го продават за 1 паунд и пак имат печалба. в началото на коронакризата направо Освирепяха - вит с,спирт,маски на Спекулативни цени ,а Бойко искаше да сложи таван , ама радев каза Вето! -помните ли ?

4

дано

преди 3 години

тези автомати за лекарства без рецепта да озаптят покачването на цените всеки месец. Лекарства които купувам за месец преди 3 години бяха около 40 лева. Днес те струват над 50 лева. Скъпите лекарства са причина за повишаване смъртността, понеже все повече болни не могат да си купят. Целта на фармацевтичните компании и аптеките е на първо място печалбата, а здравето на второ място.

3

Анонимен

преди 3 години

Ако една машина може да върши работата на човек, то тя неминуемо ще спечели в състезанието. Оправданията с "фармацевтична грижа" са несъстоятелни. Лекарствата с рецепта се изписват от лекари, лекарствата без рецепта се продават без задаване на въпроси от страна на фармацевтите. Тяхната работа е да не объркат опаковката. Ако заради техните заплати ще съществува цяла индустрия оскъпяваща животоспасяващи медикаменти, то тя пречи вместо да помага.

2

На Иван брат му

преди 3 години

Фармацефтичната мафия рита в предсмъртни гърчове. Колко е сладко да се ограбват безащитните и болни хора. Защо ми говори глупости този? Колко пъти в аптеката са ви питали защо ще пиете това или онова и да ви предложат друго. Дават каквото искаш. Едни обикновенни търговци!

1

юберашунгмахен

преди 3 години

И какво ще стане като всеки който иска да купи витамини може да си ги вземе от хипермаркета, аз влизам в аптека за едни витамини и чакам 30 мин някаква баба по здравна каса с един чувал хапчета да я обслужат