88

Анонимен

преди 3 години

Ми то много бе по един заразен във град, цели 216 заразени от тях ще умрат двама от съпътстващи заболявания и заради лекарски грешки. ОТКАК ТОЯ ВИРУС СЪЩЕСТВУВА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ УМИРАТ ОТ ИНФАКТ, РАК И ДРУГИ лековит вирус излезе.

87

БОНБОН

преди 3 години

До Ужасена+РазвеселенаПодсъдимо и нарушаване на човешките права е да ни принуждават да носим маски ! ДА ГИ СЪДИМ В ХАГА !!!!!!

86

Анонимен

преди 3 години

"Като няма ковид приканвам който е много отворен и ги разбира да посети едно ковид отделение и да застане до някой който е болен и оня да му се изкашля в лицето."Ами явно само така мога да се заразя, щото от началото на кризата нито маска съм слагал, нито се дезинфекцирам, а болестта не ме спохожда. Единствените мерки, които взимам е да не се тикам в лицата на хората и да ги моля да ми се изкашлят ахахахаха

85

Някой

преди 3 години

До До всички отворковциПосещаваЛИ сме. И са НИ кашляли в лицата, и други неща сме преживели. И то не еднократно през последните 7 месеца. За последните 10 месеца, чак сега ми разрешиха отпуск слава богу. Вече ми светеше червената лампа, че съм на последна резерва. Сега ме чака 1 месец почивка :-)

84

Хедониста

преди 3 години

Алигафрен, защо някакъв старец да ми кашля в лицето бе, ***? Не може ли да намериш някоя 19-20 годишна с ковид с която да се поцелуваме и да обменим и други телесни течности посредством добрата стара приятна практика, а ти седи отстрани със скафандър и се учи как се живее и как се доставя кеф...и ни чакай да умрем, разбира се Нещщщааастник. Кръгъл нещщщааастник.

83

Dd

преди 3 години

Тия вече не смеят да направят 5000 теста, че кой знае колко заразени ще излезат.

82

Анонимен

преди 3 години

Няма елементарни, няма ама само за малко .. маска няма да им сложа нито децата ми! .. ДГД с малоумнте си нови световни редове и прстотии .. тия маски са само за да си поискате сами ваксината като я "измислят" (макар да е технически невъзможно да има ваксина срещу РНК вирус) и да ви поддържат чувството на "извънредност" понеже всеки с 2 клетки мозък би трябвало да е разбрал вече колко е опасен и заразен "новият вирус:.

81

Хедониста

преди 3 години

Алигафрен, защо някакъв старец да ми кашля в лицето бе, ***? Не може ли да намериш някоя 19-20 годишна с ковид с която да се поцелуваме и да обменим и други телесни течности посредством добрата стара приятна практика, а ти седи отстрани със скафандър и се учи как се живее и как се доставя кеф...и ни чакай да умрем, разбира се ***. Кръгъл ***.

80

Анонимен

преди 3 години

До :DПРАВ СИ ! ДА СЛАГАТ ПАК КПП И КОЙ ОТ КЪДЕ Е ЧЕ СОФИЯ СТАНА МИЕКАЛО

79

Анонимен

преди 3 години

Обаче Бургас ме кефи. Няма кой да ме у еди, че няма манипуация! Как тамън свърши сезона и бааам. До преди това какво беше чудото невиждано не мога да си обясня.

78

Анонимен

преди 3 години

Кланяй се на вируса и му служи. Да нямаш други богове освен вируса. Не кради и не убивай пред лицето на вируса. Не си прави друг кумир освен вируса.Не изговаряй напразно иметo на вируса.Шест дни носи маска, а на седмия ден си почини от маската.

77

Анонимен

преди 3 години

Вчера бях на театър. Почти всички бяхме без маски. После пих бира с вурстчета на базара който е на мястото на мавзолея. Там пък нито един не носеше маска. Е нека сега форумните *** и ковидпаникьорите ме чакат да умра. Предупреждавам, голямо чакане ще падне - поне 35 години. Въоръжете се с търпение тъпири залуухави.

76

До всички отворковци

преди 3 години

Като няма ковид приканвам който е много отворен и ги разбира да посети едно ковид отделение и да застане до някой който е болен и оня да му се изкашля в лицето. Нали е измислена тази болест - няма от какво да се страхува.

75

:D

преди 3 години

AЙДЕ ДА НИ ЗАТВАРЯТ ВЕЧЕ, ЧЕ МИ ПИСНА ДА ГЛЕДАМ ВСИЧКИ СЕЛСКИ БЕКОВЕ ОБРАТНО В СОФИЯ :D

74

Някой

преди 3 години

Всъщност причината този 78г. мъж да дойде при нас беше, че си е счупил лявата ръка. Имаче изобщо даже нямаше да потърси помощ. Жив и здрав си беше човека поне до преди 3 седмици.

73

Ужасена+Развеселена

преди 3 години

10 000 лева глоба за всеки, който ходи без маска! Пет години затвор при повторно нарушение! Само така ще се справим с най-тежката и смъртоносна зараза!

72

Анонимен

преди 3 години

Последните няколко хиляди години не е имало прескачане на Коронавирус към човек, хората са имали хиляди години имунитет към Коронавируса, изведнъж са го загубли имунитета си ? Мутафчийски ще оперира тумбака на хората и от там ще им извади вируса за да ги спаси. Кунчев ще ги интубира, а Манъгров ще ги посъветва да се поразходят. Медици та дрънкат.

71

Някой

преди 3 години

Ограниченията трябва да важат само за възрастни хора, хора със съпътстващи заболявания, и изобщо такива то рисковите групи. Също така и за хора които работят с тези групи. Например медици, соц. работници и т. нт. За всички нас (останалите) това и е най- обикновен вирус. Грип. Виждал съм възрастен 78г. мъж, асматик, който е дал положителен тест. Първата вечер само имаше 38,8 температура, и още 2 дни се оплакваше, че му е "раздразнено" гърлото, и че няма вкус. Никакви други оплаквания. Жив и здрав

70

Анонимен

преди 3 години

Ако някой го сложат под карантита ще има 2 седмици отпускаЯвно не им се работи на хората

69

Мунчо

преди 3 години

Основаваме секта "Свидетели на Коронавируса от последните дни"! Молитвите и покаянието ще са след проповедите на пастор Мутафчийски и пастор Кунчев за АПОКАЛИПСИСА, с директно включване от джипката на гуру Бойко, който ще ни обясни за фадромите, труповете и как ще се пълни зала Арена. Христо Христов е поканен официално да слага минуси на несъгласните!