49

Ямболски цървул

преди 3 години

Тези инфантилни,които ни управляват от 30 г. ни превърнаха от средна класа -на просешка класа.Това е факта.Процесът за това бе ускорен през последните десет години.

48

Анонимен

преди 3 години

До ЧавоТочно, ама на българина му се иска да "може да си позволи" пък "после" ще го мисли. "ако се наложи". А като се наложи започват връзкарските истории, шуробаджанащината, измамите и пр. т.е. точно тия неща дето тия праведни хора най-обичат да ги громят. Но понеже са "в нужда" може. И така. :))))

47

Анонимен

преди 3 години

До УКво заяждане бре, питам с какво самочувствие иска добра заплата? За добра заплата трябва труда му да е с видока добавена стойност. Никъде по света няма чистачи с добра заплата и има защо.

46

Ааааа

преди 3 години

Тая на снимката ще издържи и 10 години с тези бутове!

45

Чаво

преди 3 години

Аз мога да изкарам, ама вместо айфон си купих шаоми, вместо BMW Шкода, устисках да не хода на море тази година, не пия, не пуша, не употрбявам наркотици и не играя хазартни игри. Ей ти ги три месеца.

44

У

преди 3 години

Не се заяждайте на тема образование с хората! Всеки труд трябва да е достойно платен. Аз съм работил много години по моретата и съм ходил в държави, дето не знаех че съществуват. Има места където дневният надник се определя плаващо, според цената на храна, вода и т.н. и като наемат някого за деня, той знае че ще нахрани семейството си. В образованието ни големият проблем е, че има специалности без шанс за работа. Просто трябва да се обучават точен брой, а не в икономическите да учат комуникации

43

Makedon

преди 3 години

Lazi... BOLGARINOT BE

42

Анонимен

преди 3 години

До 11Ти защо живееш месец за месец?Кола караш ли, какъв смартфон имаш, миналата година ходи ли на почивка и за колко дни, на кафе или бира сядаш ли?

41

Анонимен

преди 3 години

1 месец не могат не 3.

40

Анонимен

преди 3 години

До Do 47Ти преди малко каза, че ти трябват 50 лева за една вечеря. Значи, само вечерите са ти 1500 лева. Колко искаш да ти е заплатата ми е любопитно и какво си готов да предоложиш срещу нея? Надявам се, че не само "готовност за работа".

39

11

преди 3 години

Три месеца? Вие нормални ли сте?!!! Почти всички живеем месец за месец. Един месец без заплата е фатален! Само всички близки до правителството са добре.... Те могат и години да изкарат без заплата...

38

Анонимен

преди 3 години

До Do 35Значи на теб ти трябват 50 лева да напазаруваш за една вечеря а?И какво разправяш, ниски са заплатите?

37

Анонимен

преди 3 години

До 33 Работодателако ти трябват некадърници има много "стока", но ако искаш читави хора на борсата няма да ги намериш

36

Анонимен

преди 3 години

До no pasaran!!А ти какво образование имаш и какъв си по професия?

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Аз "повечето българи" съм ги виждал да се юрват масово към морето, или на почивки, да купуват масово телефони, да пълнят кафенета и кръчми и да карат прилични коли и НИКОГА не съм виждал "повечето" да ровят по кофите. Напоследък даже никакви. Явно ти живееш в римлянската махала.

34

жте банани и мълчете

преди 3 години

всеки българин трябва да изгледа това видео в ютубКиро БрейкаТЪЖНА ПРИКАЗКА ОТ КОМУНИЗМА

33

Анонимен

преди 3 години

Повечето българи вече са си похарчили заплатата преди да са я получили и живеят на кредит. А за изкараване може и година да изкарат, на сух хляб и вода, и просене и ровене в кофите, сега има богати хора, живеем добре обилно храна и много изгхвърляну и кофите са пълни с огризки от храна, само при социализма хората бяха бедни и си изяждаха всичко и просяците и пенсионерите не ровеха в кофите защото нямаше нищо там.

32

no pasaran!!

преди 3 години

съгласен съм да бачкам на минимална 610 лева но да ги получавам чисто на 1 число без никакви забавяния, да започвам работа в 9 до 18 с 1 час почивка и 2 паузи по 15 минути, но като стане 18 хврълям всичко и забравям за работа и така от понеделник до петък,защото сега и толкова няма да ти дадът ще се оправдават че парите идват на 10 число но счетоводството ги смята и реално ще ги получиш на15то ама само на граждански договор обаче ще ти удържаваме осигуровки все пак ама тоя месец беше слабо ай др

31

Анонимен

преди 3 години

До 1 32Те им свършват парите още като им преведат заплатата, ти ми говориш за 3 месеца :))) Не е смешно, но такъв е манталитета в БГ, кво да праиш :))

30

Анонимен

преди 3 години

Аз със заплата не мога да издържа...