36

Анонимен

преди 3 години

До Невероятно, но ФАКТЗащо не кажеш нещо за факта, че синчето на Байдън е получавало 3.5 милиона от кмета на москва и още милиони от украйна и китай. Враговете на САЩ много повече биха искали за президент льольo като Байдън.

35

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да спрете да повтаряте лъжите на cnn, new york times и подобни леви пapцaли. Вестника ще бъде съден от хората на Тръмп за лъжлива информация без доказателства.

34

Невероятно, но ФАКТ

преди 3 години

И сега същите тези хакерчета и тролейчета на Путин , се покъсват под статиите за Тръмп да го хвалят и с голяма увереност определят като преизбрания президент на САЩ. КАК те знаят по-добре от народа на САЩ ? Сигурно отдавна е планиран и тече изпълнението на "Важен Приказ" даден директно от Другаря Путин. Увереност трябва да има таварищи... увереност .. и да громим враговете на Путин и Тръмп пос всяка статия.Щото бащицата Пу, апартамент има да получава .... и вече му топлят местенцето в Г7 .

33

Невероятно, но ФАКТ

преди 3 години

Тръмп би "оная вещица Хилъри" , но с хакерската намеса на Путиновите тролеи.И това е факт, доказан от 2 сенатски комисии, ЦРУ и личното признание на Тръмп.... Веднага след срещата на Тръмп и Путин преди няколко седмици имаше хакерска атака на предизборния Щаб на Байдън.Кражби на данни от служебни имейли.Случайност? Надали.Тръмп няколко пъти праща децата си като преговарящи за строежа на Тръмп Тауър в Москва . Бонус-Апартамент за Путин.Тръмп е ЕДИНСТВЕНИЯ в Г7 който иска Путин обратно там...

32

Американ

преди 3 години

Злабарска заблуждаваща статия. Тръмп плаща данъците там където са му бизнесите, ако бизнесът ти е в Индия данъците са дължими(предимно) там.CNN е ултра-лява платформа, както и повечето медии в Амрика. На мене лично ми е интересно да се разлседва фондацията на Клинтънови и да се уточни как така натрупаха над половин милиард за няма и 20 години.

31

Анонимен

преди 3 години

Не знам за Тръмп, но щом *** зомбитa газ пикаят по команда само при споменавате на името му, значи вероятно има някакви скрити достойнства. И да не забравяме, че именно той спря онази вещица Хилари и сатанинската й тайфа от превземане на Белия дом и потапяне на света в кръв.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31С Путин е приятел, с Ким е приятел....:)))Спомням си дето след световното в Русия, беше отишъл на посещение при Путин, похвали го за световното (нищо че му викат сокър) и Путин му подхвърли една футболна топка :)) Като се прибра бай Тръмпи, направо го подложиха на кръстосан разпит медиите, беше се свил в защитна реакция, но голямото его си е голямо его :))))

29

Анонимен

преди 3 години

Искам и аз да съм такъв бутафорен бизнесмен и да имам собствена бизнес сграда, личен самолет, състояние от 3,5 милиарда долара и да сменям плeймeйтки всяка седмица и жена ми да е бивша моделка.

28

Един от Юг

преди 3 години

Хм....:"бутафорен бизнесмен" който има империя от 500+ компании и 3.5 милиарда долара!А бе нещо сметките не излизат май! Статия предназначена за проЗдия либерастки електорат която нашите пернат преписват от жълтата преса!

27

Анонимен

преди 3 години

Тръмпито си е мошеник, ама интересното е дали може такава статия да излезе за Путин в Русия?

26

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Единствените Бутафорни са в Брюссель!

25

Анонимен

преди 3 години

30 години демокрация е бутафория , вие за един президент сте се загрижили! Нашия и тои не е по - убав

24

Анонимен

преди 3 години

Не съм виждал по смешен президент на САЩ от бай Тръмпи :)))Обаче егото и нарцисизма му е голямо, дето се вика, прави се на клоун...:)))Да ви прилича на някой ? :))

23

Тръмп Тауър - Масква

преди 3 години

Тръмп Е бутафорен президент, но това прекрасно устройва бутафорните многознайковци из българските медии..... и руските тролшчики по заповед лично на Големия шеф - Другаря Вова.

22

Факт

преди 3 години

Тръмп го знаем какво представлява от едно време.Въпросът е какъв е Байдън!?И отговорът хич не е положителен...Иначе всички американски президенти след Кенеди са бутафория,кукли на конци на съответната (евр*ейска) олигархия.

21

Шопо

преди 3 години

Всички активи, които има този мъж е наследил от баща си.Това е истината за богатството му...

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя за пари и майка си ще продаде. За какви достойнства ми говорите. Пълен цирк. Пийте белина и ще оздравеете. Боже прибери си версиите.

19

Аналзатор

преди 3 години

Небутафорния *** го държат под ключ в Кремъл, уж карантина...

18

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре нападат недоразумението, което воваКъсия избра.......на амбразурата немедлено!!!

17

Ха-ха

преди 3 години

Че то в САЩ богатите по принцип плащат много по-малки данъци от средната класа и надолу.И не е от вчера тая работа.Впрочем и у нас вече не е по-различно-луксозният живот навсякъде е фирмен разход.Въпреки ниската данъчна ставка.Тъй че нищо ново при Тръмп.Да видим какво ще стане с далаверите на Байдън в Украйна.